ben amelyat olalı 4 gun oldu yarın bantları cıkarıp dus alabılırsın dedı ama korkuyorum..
ve sporcu sutyenı yerıne baska model takabılırmıyız deneyımlı olan bırı varmı ?
ameliyat olanlar kurtuldular darısı bizim başımıza inşya beklemek ne sıkıcı biran önce kapansa şu okullarda bitse beklemek
aklıma siz amelliyat olanları getiriyorum kendim olmuşumda bitmiş gibi seviniyorum inanın allahtan canım tatlı değil ben şimdi kafamda göğüs ucu kesisi ile düşünüyorum ama tabi doktorum karar vericek herşeye
Merhaba arkadaşlar,
Ameliyat olan arkadaşlara geçmiş olsun dilerim. Memnuniyetlerini duydukça insanın ameliyat olma konusundaki kaygıları azalıyor.
Ankara'da Prof. Osman Latifoğlu'na göğüs büyütme ameliyatı olan ya da bu konuda bilgisi olan var mı acaba aranızda? Ankara'da başka hangi doktorları öneriyorsunuz arkadaşlar? Hepinize cevaplarınız için teşekkür ederim şimdiden.....
kızlaar merhaba,,, ameliyatımın üzerinden neredeyse 3 hafta geçti. Meme ucu kesisiyle oldum. Meme ucu kesisiyle ameliyat olan arkadaşlara sesleniyorum. Arkadaşlar izleriniz nasıl?
evet canım ama hala cevap alamadım.Panedlla sen benden daha kıdemlisin, bende bu sorunun cevabını merak ediyorum.
Merhaba arkadaşlar ben Hollanda'da yaşıyorum. Meme büyütme ve burun ameliyatı yaptırıcagım. 1 ay sonra geliyorum Türkiye'ye. Bana yardımcı olun lütfen çok memnun olanlar yazsın.
canim bende yurt disinda yasiyorum.gecen yil burun ve 4 ay önce gögüs büyütme ameliyati oldum.dr um ankarada nebil bozdagan.cok memnun kaldim benyerimseniben.istersen sitesinden ulasabilirsin ayrica bende yardimci olabilirim.sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?