• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

20.günden beri yüzüstü yatıyorum. 3 ay oldu benim. 10.günden sonra da hiç ağrım olmadı, hiç masaj da yapmadım, baştanberi yumuşaklar. Kasüstü kötü falan diyolar aa valla ben 10.günden sonra cinsel hayat, yüzüstü yatma, spor yapma, kızımla boğuşma, herşeyi yapıyorum. Yeminle abartmıyorum. 325cc kasüstü memealtı kesisiyle, lokal anesteziyle tuğrul beye oldum. Keşke 375 yaptırsamışım, tek şikaetim bu.

50cc cok bisey farketmezdiki tatlim benimkiler 375cc tam averajda ne kucuk ne buyuk yaptirmisken tam olsun biraz dikkat cekeyim diyenler size sesleniyorum 450ccye kadar yolu var bunun icinde saglam bi gogus kafesine:)doktorunuza size uyabilecek en buyuk protezi kullanmasi icin israr edin cekinmeyin

canım inan ikinci operasyonu da düşünmüyor değilim,ama okadar kolay değil işte, maliyeti var bi de işin ben 250 hiç istemiyordum buna bile zor ikna ettim doktoruma, kendisi küçük göğüs yanlısı,yoksa daha büyüğü takılabilirdi bana,, aceleci davrandım ben de:((
butun doktorlar küçük yanlısı ztn anladıgım kdryla benımde acele olmuştu üstelik buraya uye olmadan önce insan tahmın edemıyo küçük bulcagını banada buyuk çok daha ii dururdu hayal ediyorumda ..bende çok düşündüm 2.ameliyat ama düşüncesi bile ürküttü stres yaptım baya daha bunu yenı atlatmışken ..üstelik bi de maliyet kısmı var ama alışıyo insan 7ay bitti benım heralde daha küçülmez die düşüünüyorum umuyorum belki ilerde cesaret edebilirim kimbilir..yenı yaptırıcaklar cidden 350 ve üstü düşünmeli

arkadaşlar benimde bir sorum var protezlerin markaları hakkında bilgisi olan varmı ya aranızda genelde Mentor PIP gibi markalar öneriliyor ama doktorum Nagor marka koheziv jel anatomik protez önerdi bana ben bu markayı hiç duymamıştım bilgisi olan varsa yazsın neolur yada aranızda yabancı dili olan varsa nette araştırıp bilgi verebilirse çok sevinirim ya

ben araştırmıştım tüm dünyada en çok kullanılan mentor ve PIP..en kalitelisi onlar,senin dediğini hiç duymadım canım aylardır bakınıp durduğum halde...doktorun kim senin?
kohesiv jel en iyisi o doğru..

doktorum Barış çakır canım ama ben bu protez işine iice takıldım dün akşam nette Teoman doğanın videolarını izlerken bu konuda dikkat edilesinin gerekliliğini anlattığını duydum iyice kafam karıştı yinede bilgi sahibi olan varsa yazsın kızlar

miraculous sana bir soru daha canım senin protezlerine karar verilmişmiydi markasını vede fiyatını yazabilirmisin rica etsem

arkadaslar baska forumdada yazdim. bu cc olayini cozemedim ben. operasyon oncesi 70 AA. benimkiler 195 cc 3. tip coheziv jel anatomik high profil ve operasyon sonrasi 70 C oldu goguslerim. sizlerin yazdigi buyuklukteki silikonlari dusunemiyorum. cup olarak neye denk olacak diye? yani sizlerin verdigi cc lere gore oldukca kucuk bir sey konmus ama szutyen numaram bu...

silikonlu ablalarım siz pazardaki sütyenlerle kaç beden talkıosunuz bide göğüs altı kaç göğüs üstü kaç cm teşk

miraculous sana bir soru daha canım senin protezlerine karar verilmişmiydi markasını vede fiyatını yazabilirmisin rica etsem

canım 6000 ytl benimki doktor hastane protez dahil...
protezin markasını sormak hiç aklıma gelmedi ama 2 seçenek vardı biri 800 dolarlık protez diğeri 1500 dolarlık protez..pahalı olanda kapsüllenme oranı %0,5 gibi bi oranmış 800 dolarlıkta %5-10 civarındaymış...ben 1500 lüğü tercih ettim ama heyecandan heralde hiç marrkasını sormak aklıma gelmedifisfisfis
çünkü ben orda kasüstü ve yuvarlak olmasına takmıştım kafayı:(
halada takık durumdayım malesef:1closedeyes:
bana cc falanda söylemedi takıp bakıcam hangisi uygunsa o dedi..
sadece ameliyattan snr b cuptan küçük olucak dedi ama 1 gün önce gittiğimde full be olmasını istiycem kesinlikle...

miraculous senın doktorun kımdı cnm?Sanırım amelıyatına az bı zaman kaldı sımdıden gecmıs olsun hersey ıstedıgın gıbı olur ınsallah cnm

miracuolus protezini kaliteli olanından seçmen bence iyi olmuş canım ben bu protez işine takıldım 4 senedir bunu araştırırım iyi bir cerrah vede iyi bir protez seçmenin önemini anladım sen yanılmıyorsam onur beye ameliyat olacaksın ama fiyatı beni şaşıttı canım çünki 1,5 yıl önce bana 10 milyar fiyat vermişti kendisi yoksa bende bukadar arştırmak zorunda kalmazdım inşallah çok iyi ve mutlu olursun darısı başımıza sevgiler

arkadaslar aranızda teoman dogana amelıyat olan veya hakkında bılgısı olan varmı?Pazartesı gorusmeye gıdıyorum olumlu gecerse hemen hafta ıcı amelıyat olucam.Artık uzatmak ıstemıyorum ama teoman beye amelıyat olan bırınden bıseyler duysaydım cok rahatlıycam ıyı veya kotu paylasımlarınızı beklıyorum.

evet cnm doktorum onur erol..
sonradan problem yaşamamk için iyi olanı tercih ettim.tak çıkar olmasın diye..
bende daha fazla fiyat bekliyodum şaşırdım aslında:)
umarım herkesin gönlüne olur memişleri kızlar

bundan 2 hafta once aynı doktora silikon ameliyatı oldum ,silikonun büyüklügüyle ilgili cok kararsızdım deneyenler bilirler,sporcu sutyeniyle denediginizde dısardan pek bişeye benzemiyor.son olarak round 275 cc olsun denildi ama ameliyat esnasında buna karar verilecegini gerekirse 300 cc koyabilcegini soyledi gercekten kaç cc olacagı ameliyat esnasında vucut yapınıza , koyulacak yere (kas altı ,meme dokusu altı ,fasya altı)belirleniyor o yuzden tavsiyem doktorunuza guvenin sizin icin en iyi olcuye operasyon sırasında o karar verecektir..

benim ameliyatımda round yerine damla silikon 245cc kullanıldı( fasya altına konuldu)round silikonun 2 portakal gibi gorundugunu o yuzden damla kullandıgını soyledi 1 gun sonrasında drenler alındı cok fazla agrı hissetmedim ama gogsunuzden dısarı ince bir hortum cekilmesi hissi bile insanın icini gıcıklandırıyor..bende yerli yabancı tüm internet sitelerinden cok fazla arastırma yaptım google ı son 2 hafta da en cok kullananların arasındayımdır eminim internet te bu konuyla ilgili binlerce makale var cogu birbiriyle celişiyor yani okudukca ameliyat sonrası depresyonum depreşiyor :)

slm oncelikle gecmiş olsun bende aynı doktora ameliyat oldum ameliyat sonrası herhangi bir komplikasyon yasadınızmı su an nasılsınız?

Kızlar merhaba :))

Ameliyat oldum ve eve geldim. Bugün 3. günüm. 325 cc, yuvarlak, düz yüzey protezi meme ucu kesisiyle kasaltına koydu doktorum. Şu an sargılarım, çok kaşındırıyor. Zor, kollarımı rahat kullanamıyorum. Sormak istediğiniz bişey varsa kızlar yardımcı olayım. Benim de aklımı binbir türlü şüphe, kork, heyecan ve kararsızlık kaplamıştı. Ama şimdi ameliyat sonrası süreci yaşayarak görüyorum. ınşallah herşey çok güzel olacak :))

Son düzenleme:
Kızlar merhaba :))

Ameliyat oldum ve eve geldim. Bugün 3. günüm. 325 cc, yuvarlak, düz yüzey protezi meme ucu kesisiyle kasaltına koydu doktorum. Şu an sargılarım, çok kaşındırıyor. Zor, kollarımı rahat kullanamıyorum. Sormak istediğiniz bişey varsa kızlar yardımcı olayım. Benim de aklımı binbir türlü şüphe, kork, heyecan ve kararsızlık kaplamıştı. Ama şimdi ameliyat sonrası süreci yaşayarak görüyorum. İnşallah herşey çok güzel olacak :))

Geçmiş olsun ne kadar güzel darısı benim gibi isteyen herkesin başına. Gerçi ben büyük bir adım attım ve doktorumun kim olacağına karar verdim. İki gündür tüm sorularıma üşenmeden cevap yazıyor. Kafamda hiç bir soru işareti kalmadı. Şimdi parayı denkleştirmeye geldi sıra.

fashion_starrr'a, dulce'ye, pinarkum'a, loLLyPoP'a, gizem3000'e, desireist'e, Naz'a, doktorumla tanışmama yardım ettikleri ve beni araştırma kargaşasından kurtardıkları için çok ama çok teşekkür ederim. Ara ara girip son durumlarınızı yazarsanız çok sevinirim.

Back