E
EU1
Ziyaretçi
bende göğüs ameliyatı oldum evlenmeden 2 yıl once yanı neredeyse 2 yıl olacak olalı.Ve ben 300cc nın bıraz dusugunu yaptırdım ona ragmen goguslerım büyük ve güzel oldu.Yanı yaptıracaksınız kesınlıkle ufak yaptırmayın o kadar acıdan snr barı görüntünüz güzel olsun.Ben tam 2 ay boyunca tek basıma yatamadım.Yatakten kalkmak bıle benım için bir sorundu cnk gogsumden bacaklarıma kadar bır yanma gelıyordu.Ama sımdı o kadar memnunum kı bende atasehır sifada yaptırdım.Çok mutluyum evlenelı 1 yıl olacak hıc sorunum yok,jasmın kullanıyorum o bıraz daha buyuttu goguslerımı ama ıyı kı dıyorum kucuk yaptırmamısım cnk ınsanlar snr pısman oluyorlarmış.İnsanın rahatlığı cok onemlı bence bu karar.Mutluluk kaynagı oluyor sımdı ne ıstersem gıyebılıyorum.Bir kadını gösteren gögüsleridir aslında ben bıle dısarda artık bayanların goguslerıne bakıyorum cnk görüntü süper oluyor.Tek sorunum bende neredeyse 24 yıldır yuzustu yatan bırıyım ama korkudan hala yuzustu yatamıyorum korkudan acaba yatan var mı merak edıyorum ona gore bende kendımı alıstırayım bu arada ben burun estetıgı ve cene de oldum hepsınden cok memnunum goguslerım ve burnum cok dogal oldu ama guzel oldu benı tanıyanlar dısında kımse anlayamıyor.Önemlı olan zaten amelıyatın ve goruntunun doğal olması lutfen bunlara dıkkat edın.Fazla para verin ama iyi bir yerde yaptırın.Snr dönüşü zor olur.herkese mutlu gunler.