• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

bende göğüs ameliyatı oldum evlenmeden 2 yıl once yanı neredeyse 2 yıl olacak olalı.Ve ben 300cc nın bıraz dusugunu yaptırdım ona ragmen goguslerım büyük ve güzel oldu.Yanı yaptıracaksınız kesınlıkle ufak yaptırmayın o kadar acıdan snr barı görüntünüz güzel olsun.Ben tam 2 ay boyunca tek basıma yatamadım.Yatakten kalkmak bıle benım için bir sorundu cnk gogsumden bacaklarıma kadar bır yanma gelıyordu.Ama sımdı o kadar memnunum kı bende atasehır sifada yaptırdım.Çok mutluyum evlenelı 1 yıl olacak hıc sorunum yok,jasmın kullanıyorum o bıraz daha buyuttu goguslerımı ama ıyı kı dıyorum kucuk yaptırmamısım cnk ınsanlar snr pısman oluyorlarmış.İnsanın rahatlığı cok onemlı bence bu karar.Mutluluk kaynagı oluyor sımdı ne ıstersem gıyebılıyorum.Bir kadını gösteren gögüsleridir aslında ben bıle dısarda artık bayanların goguslerıne bakıyorum cnk görüntü süper oluyor.Tek sorunum bende neredeyse 24 yıldır yuzustu yatan bırıyım ama korkudan hala yuzustu yatamıyorum korkudan acaba yatan var mı merak edıyorum ona gore bende kendımı alıstırayım bu arada ben burun estetıgı ve cene de oldum hepsınden cok memnunum goguslerım ve burnum cok dogal oldu ama guzel oldu benı tanıyanlar dısında kımse anlayamıyor.Önemlı olan zaten amelıyatın ve goruntunun doğal olması lutfen bunlara dıkkat edın.Fazla para verin ama iyi bir yerde yaptırın.Snr dönüşü zor olur.herkese mutlu gunler.

Yani sizden öğrenmek istediğim 2 haftadan snr yuzustu yatmaya baslayan arkadaslar var mı?Benım 2 yıl oldu bende yatabılır mıyım?Ya da nasıl yatabılırım,Gögsüm sıkısıyor altımda.Ben cunku sırtustu hıc uyuyamıyorum ve gıdıp kendıme mılupanın ıyı geceler cayını aldım o benı rahatlatıyor uykumda gelıyor ama benım sorunum yuzustu yatamadıgımdan.Biraz korkuyorumda tesekkurler.

Yani sizden öğrenmek istediğim 2 haftadan snr yuzustu yatmaya baslayan arkadaslar var mı?Benım 2 yıl oldu bende yatabılır mıyım?Ya da nasıl yatabılırım,Gögsüm sıkısıyor altımda.Ben cunku sırtustu hıc uyuyamıyorum ve gıdıp kendıme mılupanın ıyı geceler cayını aldım o benı rahatlatıyor uykumda gelıyor ama benım sorunum yuzustu yatamadıgımdan.Biraz korkuyorumda tesekkurler.

merhaba beren,,

forumdaki yazıları okuduğumda yüzüstü yatmaya alışanların ilk etapta zorluk yaşadıklarını ama sonradan göğüslerine protez taktırdıklarını bile unutup yüzüstü yatabildiklerini okudum. Senin meme altı kesisiyle mi oldu, meme ucu kesisiyle mi? İzlerin ne kadar belli?

20.günden beri yüzüstü yatıyorum. 3 ay oldu benim. 10.günden sonra da hiç ağrım olmadı, hiç masaj da yapmadım, baştanberi yumuşaklar. Kasüstü kötü falan diyolar aa valla ben 10.günden sonra cinsel hayat, yüzüstü yatma, spor yapma, kızımla boğuşma, herşeyi yapıyorum. Yeminle abartmıyorum. 325cc kasüstü memealtı kesisiyle, lokal anesteziyle tuğrul beye oldum. Keşke 375 yaptırsamışım, tek şikaetim bu.

selam kızlar, ben görmeyeli muhabbetler almış balını gitmiş:)))
ameliyat öncesi çok bakınıyordum braya zaten bu site olmasa cesaret edip de gidemezdim o ameliyata,
2 ay önce kas üstü,meme ucundan 250 cc lik ameiyatım oldu,boyum 1.60 kilom 54, kızlar 2. ayımdayım, göğüslerim daha yeni doğal şeklini almaya başladılar, tabii bayağı da küçüldüler,şişler indi yanii,,, sanki göğsüm yine aynı göğüs de içini doldurmuşlar gibi,bu büyüklük tatmin etmedi beni:))
izden de bahsedim, meme ucundan demiştim, izi belirgin ama göze batmıyor,yavaş yavaş silikleşiyor,,, ;)

aleynacım sen kurtulmuşsun sıra bizde bende amel. günümü aldım hayırlısıyla olup biticek kurtulucam inşallah..
aynı bana olucak yöntemle olmuşun bişey merak ediyorum kasüstü ve yuvarlak ya görünüşü nasıl?top gibi bi durum varmı? ben geçen gün buket saygıyı gördüm az kalsın vazgeçiyodum onunkide yuvarlak kasüstü olmuş ama çk yapay..seninkiler nasıl cnm? güle güle kullan bu arada:)

günaydın kızlar :)). dün doktoruma gittim. dikişlerime baktı. benim dikişlerim alınmayacakmış. banyo yapabileceğimi, sütyeni 2 hafta daha takmam gerektiğini ve masaja başlamam gerektiğini söyledi. günde bi kaç kez yukarıdan aşağıya doğru kuwwetlice sıkman gerekiyo dedi. 3 4 dakika yetermiş.onun dışında 1 ay sonra görecekmiş beni.bugün 6, günüm.hala ağrım war ama çok değil. dün eşimle saatlerce dolaştık ona rağmen çok zorlanmadım.

Benim silikonlarım meme altı oldu,çünkü meme ucundan cok komplıkasyonlar oluyormus,benım bir arkadasımın gögüs ucları yamuk yumuk olmustu bırı saga bırı sola bakıyordu malesef.3 kez amelıyat olmak zoruna kaldı.Ayrıca kas altı oldu cnk daha doğal durdu.Tesekkur ederım ilginiz için bende o zaman artık yüzüstü yatmaya baslıyorum:) Bir sekılde alısmam lazım.Ben spor bıle yapmaya baslamıstım 5. haftadan snr tek sorunum yatıs pozısyonuydu onuda halledıcem ınsallah.ayrıca hiç izim kalmadı,hatta yumusadılar bile.Giydiğim bluze göre sılıkon olduğu anlasılıyor,bazı gıysılerımde bellı olmuyor ama:)) Yinede mutluyum evlenmeden önce daha iyi oluyor yaptırmak gelınlıkte her modelı begenebılıyorsunuz cunku.Sonuçta kadınlar dekolteyı sever.Şimdiden tesekkur ederım.Sevgiler...

aleynacım sen kurtulmuşsun sıra bizde bende amel. günümü aldım hayırlısıyla olup biticek kurtulucam inşallah..
aynı bana olucak yöntemle olmuşun bişey merak ediyorum kasüstü ve yuvarlak ya görünüşü nasıl?top gibi bi durum varmı? ben geçen gün buket saygıyı gördüm az kalsın vazgeçiyodum onunkide yuvarlak kasüstü olmuş ama çk yapay..seninkiler nasıl cnm? güle güle kullan bu arada:)

tatlım ben kasüstünden oldum ama damlaydı benimkisi,ben kararsızdım doktorum damlayı önerdi,çünkü göğüsüm vardı benim az da olsa ve şimdi göğüslerim inanılmaz doğal duruyorlar,gecen gün bikini alışverişindeydim herkes hayran kaldı:):) tabii çaktırmadım ben de;) göğüslerim yuvarlak ama top gibi değil, o biraz da senin göğüs yapınla ilgili,hiç göğsü olmayanlarda da daha cok top gibi oluor,göğüs direk silikonun seklini alıor,sen kendini,isteğini güzelce ifade et doktoruna o seni yönlendirir canım,,,ameliyat için de tedirgin olma,zaten narkozdan ameliyatı yaşayamıyorsun:)inş. sonrası da ağrısız sızısız olur güle oynaya çıkarsın orda:;)

teşekkür ederim canım cvbın için..benimde göğüsüm var sıfır değil ama küçük sayılabilecek sınıfta..göğsünün şekli çok güzel sana yuvarlak çok doğal güzel durur dedi ama işte bazı yuvarlakları görünce tedirgin oldum özelliklede kasüstü olanların bazıları filmlerden fırlamış gibi duruyo:))
içine portakal koymuş gibi olmuycak dedi,bakalım yaşayıp görücem:))

Evet bende mankenlerın göğüsü gibi top olsun istemedım damla şekli oldu benimkide.Acayıp doğal hatta ıstedıgım zaman sılıkon oldugu bellı olsun dıye daha acık gıyıyorum yazın.Bazende T.shırt felan gıyıyorum.Her sekılde super gorunuyor.Bence bir burun bir göğüs bayanda güzel olmalı.ımkanınız varsa ıkısınıde yaptırın:) Ben yaptırdım cok da mutluyum.Mutlu günler.

yemeğin salçalısı kadının kalçalısı:)) kalçaları da unutmamak lazım ;);)
en doğrusunu doktorun bilir canım, bu işin eğitimini almış olanlar onlar, deneyim de cok önemli,içini ferah tut;)

Ben burnumu yaptırdım onep de yanı onur erolda 8.5 odedım yıl 2001 idi.Göğsümüde ona yaptırmayı düşündüm iyi ki orda yaptırmamısım benım bır arkadasımın goguslerını mahvettı adam.Zaten ıckı ıcıp mı amelıyata gırıyomus ne kan turuyomus sanırım.Hatta ben gırdım deyıp asıstanlarını sokuyor amelıyata.Ama allahtan benım burnum guzel oldu fakat 3 kere yaptırdım yanı anlayacagınız bu adama yaptırmayın.Yazık gunah.Fakat genede sız bılırsınız aklı fıkrı sadece para bıde becerebılse gam yemıcem.Fakat yınede tercıh sızın ben Atasehır sıfada yaptırdım cok da memnunum.Daha da ısım olmaz benım o adamla unlu doktoru dıye gecırıyorlar parayı.Ünlü doktorlarında uzak durun.Pişman olmayın.İyi aksamlar.

tatlım ben kasüstünden oldum ama damlaydı benimkisi,ben kararsızdım doktorum damlayı önerdi,çünkü göğüsüm vardı benim az da olsa ve şimdi göğüslerim inanılmaz doğal duruyorlar,gecen gün bikini alışverişindeydim herkes hayran kaldı:):) tabii çaktırmadım ben de;) göğüslerim yuvarlak ama top gibi değil, o biraz da senin göğüs yapınla ilgili,hiç göğsü olmayanlarda da daha cok top gibi oluor,göğüs direk silikonun seklini alıor,sen kendini,isteğini güzelce ifade et doktoruna o seni yönlendirir canım,,,ameliyat için de tedirgin olma,zaten narkozdan ameliyatı yaşayamıyorsun:)inş. sonrası da ağrısız sızısız olur güle oynaya çıkarsın orda:;)

tş ederim cicim,kaydirigubbakcemile5 süper rahatlatıcı oldu önerin, bende işte bikini giyince üstüm böyle güzelce dursun istiyorum, benimde gügsüm 80 gibi, ama daha büyük olsun istiyorum. 170cm 63 kiloyum, o zaman küçük duruyor, silikon kesin çözüm :))):sm_cool:

Ben burnumu yaptırdım onep de yanı onur erolda 8.5 odedım yıl 2001 idi.Göğsümüde ona yaptırmayı düşündüm iyi ki orda yaptırmamısım benım bır arkadasımın goguslerını mahvettı adam.Zaten ıckı ıcıp mı amelıyata gırıyomus ne kan turuyomus sanırım.Hatta ben gırdım deyıp asıstanlarını sokuyor amelıyata.Ama allahtan benım burnum guzel oldu fakat 3 kere yaptırdım yanı anlayacagınız bu adama yaptırmayın.Yazık gunah.Fakat genede sız bılırsınız aklı fıkrı sadece para bıde becerebılse gam yemıcem.Fakat yınede tercıh sızın ben Atasehır sıfada yaptırdım cok da memnunum.Daha da ısım olmaz benım o adamla unlu doktoru dıye gecırıyorlar parayı.Ünlü doktorlarında uzak durun.Pişman olmayın.İyi aksamlar.

aaa ben günümü bile aldım göğüs+burun yapıcak onur erol bana...tüh ya sen şimdi böyle dedin moralim bozuldu benim 2 kızkardeşim burun ve 1 de göğüs yaptırdı ama o çok memnun 4 sene oldu yaptıralı hiçbişey olmadı...
çok üzüldüm bak şimdi:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Ben seninle sadece paylaşmak istedim canım.Ben güvenmiyorum o adama.Herkesın bır tane doktoru olmalı bende doktorumu buldum.Benı de burun amelıyatından sonra baya uğraştırdığı için bu doktor, artık işim düşmez dedim kararımı verdim.Verdığım paraların haddi hesabı yok her gıttiğimde dolar verdim çıktım.3. amelıyatımdan snr ıstedığım burun oldu nıhayet:) Ama çok revizyonlara girdim çıktım.Sonrada korktum artık ünlü doktoru peşinde koşmuyorum ınan kı ozel fakat sosyete olmayan doktorlar daha ıyı yapıyorlar estetiği.Allahtan durumum iyi yoksa işim zordu.Genede senın keyfıne kalmıs tabı.Iyı gunler.

selam kızlar, ben görmeyeli muhabbetler almış balını gitmiş:)))
ameliyat öncesi çok bakınıyordum braya zaten bu site olmasa cesaret edip de gidemezdim o ameliyata,
2 ay önce kas üstü,meme ucundan 250 cc lik ameiyatım oldu,boyum 1.60 kilom 54, kızlar 2. ayımdayım, göğüslerim daha yeni doğal şeklini almaya başladılar, tabii bayağı da küçüldüler,şişler indi yanii,,, sanki göğsüm yine aynı göğüs de içini doldurmuşlar gibi,bu büyüklük tatmin etmedi beni:))
izden de bahsedim, meme ucundan demiştim, izi belirgin ama göze batmıyor,yavaş yavaş silikleşiyor,,, ;)

250 liligin klasik sıkıntısı bu sanırım tatmınsızlık :)her aynaya bakışımda keşke diyorum hala..6 .aydan sonra sanırım gözüne biraz daha ufak gelıcek iyice oturdugu için ...

canım inan ikinci operasyonu da düşünmüyor değilim,ama okadar kolay değil işte, maliyeti var bi de işin ben 250 hiç istemiyordum buna bile zor ikna ettim doktoruma, kendisi küçük göğüs yanlısı,yoksa daha büyüğü takılabilirdi bana,, aceleci davrandım ben de:((

kızlarr bende küçüklükten şikayetçiyimm:( 22o cc konuldu bana.bugün 20.günümm dahaa biraz daha küçülrse hiç dee hoşuma gitmicek bu durumm:(
dr.u ikna edemedim ancak bu kdr olur yeter sana bu dedii:(tabi sonuçları kötü olmasın diee dr.inanmakdan başka çarem yoktuu...

birazda açgözlülükmü yapıoruz acabaa eskiden hiçç yoktuu avcum kadardııı şimdii en azındann göğsümm varrrrrr kendimi böyle teselli ediym bari:)

325 kasüstü kondu 1.75 boy 63 kg.a ve 20.günden beri söylendiğim tekşey var; küçükler, küçükler, küçükler:)) Sanırım bunun sonu yok:))))))))))))

Back