slm herkese
bende heralde bugün bütün konuyu okudum ama gözlerim isyanlarda :) neyse buranın 2 senelik üyelerindenim bende birçoğunuzun muzdarip olduğu göğüslerden şikayetçiyim oğlum doğduktan sonra içleri boşaldı yaza inş fuat yüksel ameliyat edicek hem burnum hemde göğüslerim ama henüz gidip muayene olamadım ben şimdi okadar çok şey düşünüyorumki hepsini yazarsam zaten okuyamazsınız :) o yüzden sizden ricam fatih beyde ameliyat olan varsa, yada başka doktorlarda fiyat ne kadarı makul sadece göğüs için soruyorum çünkü burnumdan istesemde istemesemde zaten bıçak altına yatıcam :)göğüs ameliyatları fiyatları nedir hangi yöntem iyidir boyum 170 kilom 54 kaç cc uygundurr göğsüm 75 bile doldurmuyor ama eskiden 80 idi nolur yardım edin kafam allak bullak sizden yardım bekliyorum şimdiden teşekkürler a.s.
merhaba cansın 07
öncelikle hangi yöntem en iyidir diye ben de çoook araştırdım durdum, her gittiğim
estetik cerrah farklı yöntemi önerdi ve şunu dedi, ama hepsinin ortak kanaati şu: en iyi yöntem diye birşey yok, kişiye göre yöntem var. Yani mesela herkeste protez kasaltına konulmaz, göğüs dokusu yetersiz olanlarda önerilir. herkeste de kas üstüne konulmaz. Herkeste meme ucu kesisiyle ameliyat yapılmaz, meme halkasının büyük olması ve yapısı önemlidir, ayrıca her cerraha güvenilmez çünkü süt kanallarına zarar gelebilir ya da his kaybı olabilir. Bu tamamen cerrahın sürekli uyguladığı metodlara, kişinin vücut tipine, göğüs yapısına ve taleplerine bağlıdır.
Ben 12. gün önce meme ucu kesisiyle ameliyat oldum. 325 cc büyüklükteki Protez kasaltına konuldu. Benim boyum da 1.70 kilom 58 gibi. Ama göğüs kafesnin genişliği, kemik yapın önemli. Aklımda ameliyat öncesi 300 cc vardı, ameliyatta 325 cc konuldu ve göğüslerim büyük olmadı kesinlikle. Dolu dolu B cup.
Benim arada kaldığım iki doktor vardı. Biri akademik anlamda çalışmaları da olan Dr. Mustafa Tercan, diğeri ünlülerin doktoru Serhat Tuncer. ıkisinin fiyat aralığı 1000 tl kadar farkediyordu. Ama ben akademik çalışmaları da olan Mustafa Bey'i tercih ettim. ınşallah bütün sonuçlarım çok güzel olur.
Göğüsler zaman geçtikçe form kazanacak, yani protez yerine oturacak ve doğal süreç içerisinde meme dokusu gibi hareket edecek. Kafayı çok karıştırmaya gerek yok. Önelikle tabii ki araştır ama araştırırken şunu da düşün, Protezinin büyüklüğü nasıl olmalı, internetten istediğin ebatta ve duruşta göğüslere sahip kişilerin göğüsleri çıplak fotoğraflarını hekime göster. (fotoğraflar bikinili olmasın, bikinili fotoğraflardan göğsün formu yanıltıcı olabiliyor, hekimler de o yüzden çıplak göğüs örnekleri görmek istiyor) fotoğraftaki gibi göğüslerim olsun diyebilirsin.
ikincisi ameliyat sonrası iz kalmalı mı kalmamalı mı? burada meme ucu kesisi mi olmalı meme altı kesisi mi sorusu devreye giriyor. Bu soruya cevap bul.
Şuan aklıma gelenler bunlar canım. Sormak istediğin birşey olursa yardımcı olmaya çalışırım.
Üzme kendini. ınşallah herşey çok güzel olacak.