• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

ben amelyat olalı 4 gun oldu yarın bantları cıkarıp dus alabılırsın dedı ama korkuyorum..

ve sporcu sutyenı yerıne baska model takabılırmıyız deneyımlı olan bırı varmı ?

ben amelyat olalı 4 gun oldu yarın bantları cıkarıp dus alabılırsın dedı ama korkuyorum..

ve sporcu sutyenı yerıne baska model takabılırmıyız deneyımlı olan bırı varmı ?

Benim de 2. günüm fazla bilgim yok ama buradaki arkadaşlar o sütyenin çıkarılmasını önermiyordu.
Örneğin asliselen 'sporcu sütyenini çıkarmamanı tavsiye ederim' demiş

deathless01 '15.gün bikini giydim düşün:) ama bundan dolayı sağ göğüste 1 cm lik kayma oldu masajla topladım geri.' Demişti ve ısrarla ameliyat sonrası sütyenini çıkarmamamızı öneriyordu.

Bazı arkadaşlarda yedek bir ameliyat sonrası sütyeni alıp değiştire değiştire kullanıyorlardı.

ameliyat olanlar kurtuldular darısı bizim başımıza inş :delphin: ya beklemek ne sıkıcı biran önce kapansa şu okullarda bitse beklemek :utangac:
aklıma siz amelliyat olanları getiriyorum kendim olmuşumda bitmiş gibi seviniyorum inanın allahtan canım tatlı değil ben şimdi kafamda göğüs ucu kesisi ile düşünüyorum ama tabi doktorum karar vericek herşeye

Amin canım. Allah gönlüne göre versin. Benimde canım tatlı değildir. Bugün de bomba gibiyim:)) Allah isteyen herkesin gönlüne göre bir doktor ile görüşmesini ve operasyonunu içine sinen hangi doktor ise onun yapmasını nasip etsin. ( 'Amin' deyin ben bir ay öncesine kadar sürekli 'amin' diyordum.)

Hadi ben kaçtım. Yarın öğlen görüşürüz.

Sevgi.

canson07, benim yuvarlak protez, kasaltına meme ucu kesisiyle yerleştirildi. Sargılar çıktığı gibi 11.günümde banyo yapabildim. ama yaralara su gitmemesi için eczadeneden steril bandlar aldım.

cansın çok teşekkürler verdiğin bilgiler için. ben estetik cerrahiye son 1 aydır merak saldım. belki de artık zamanı geldi, halen gel-gitlerim oluyor. Ama başladım cerrahları ben de dolaşmaya. Dr Naci çelik'ten başladım, sonra Prof Hülya Aydın, prof Zeki bey (cerrahpaşa), ankaradan Kutlu sevin hocayla görüştüm. En başta işe meme büyütme diye çıkmıştım. Ama herşey bir seferde olsun istedim. Genital bölge estetiği de işin içine girince bayan cerrah aradım. etiler'de Dr Aylin Karanlık son kararım gibi. meme ve genital estetik konusunda çok geniş bir hasta portföyü var gibi. Buradaki arkadaşların yazdığı birçok şeyi okudum. Ameliyat ve sonrası ile ilgili genelde benzer şeyler var. sorun olarak da insanlar aynı şeylerden şikayetçi. Doktorunu benimsemek bence çok önemli. Ve başka bir gerçek, ne kadar dolaşırsan o kadar kafan karışıyor.

Bugün nihayet evime ulaştım. 3 günüm ve yine herşey yolunda yine ağrım yok. Sadece kızımdan gelen küçük bir darbe ile ameliyat olduğum aklıma geldi:)) Neyseki kısa sürdü. ılk gün nasıl toplu taşıma aracına bindiysem, alışverişe çıktıysam, ikinci gün nasıl otobüse binip evime geldiysem bugünde günlük olağan işlerimi yapmaya devam ediyorum.

Doktorum sağolsun hiç yalnız bırakmadı, durumumu sürekli sordu. Hep diyorum ya Allah ondan razı olsun. Ağrısız, dirensiz, günlük rutinimi bozmadan güzel bir süreç yaşattığı için. Operasyon tarihini yakın tarihe almak için kendini zorladığı için. ıstediğim büyüklükte, minimum izle, dikleştirme gerekmeksizin bir operasyon yaptığı için. Herşeyden önce beni anladığı ve ilk görüşmede bile 1-1,5 saat bilgi verdiği için.

Şu an tam olarak nasıl bir şekli var bilmiyorum. Doktorum sadece operasyon sonrası fotoğraflarımı çekmiş onları gördüm dibim düştü. Hala inanamıyorum.

E-mail ile bilgi aldığım tüm prof, doç. doktorlara operasyonumu başkasına yaptırdığımı yazdım. ılgisiz olan veya Pamela Anderson benzetmesi yapan doktora bile. Araştırmayı arzu eden arkadaşlarıma benden istedikleri doktorların iletişim adreslerini ve doktorların (bana karşı olan) yaklaşımlarını bildirebilirim. Ben maximum kesi öneren doktorları ilk elden eledim çünkü benim dikleştirme operasyonu yaptırmam şart değildi. Görüşmede ölçüm aşamasında bunu göremedikleri için doğrusu çok üzüldüm.

Bu sayfada operasyonumun 3. günü diyebileceğimi daha önce hayal bile edemezdim. Tek bildiğim bir şey var o da burada yazılanların beni para biriktirmek için gaza getirdiği. Bu nedenle sayfayı açan arkadaşımıza ve ilk günden bu yana yazan herkese çok ama çok teşekkür ederim.

Gönlünüzden geçenler sizi bulsun.

Son düzenleme:
ya arkadaşlar Serkan Dinar diye bi doktorla görüştümde kök hücre yöntemiyle tedavi geleceğin tedavi yöntemi diyor. Liposakşınla bir yerden alıp yağlatı çevirip göğsünüze koyuyorz ve Türkiye de sadece biz yapıyoruz diyor. Protez için verdiği fiyat çok aşırı uygun kök hücre tedavisi için verdiği fiyatta diğer doktorların verdiği prottez rakamına yakın ama biraz uçuk tabi. Karar veremedim ama kök hücre hiç kafama yatmıyor. Protez istiyorum onuda baştan savma yapar diye korkuyorum. Dr. Tuğrul'dan bahseden arkadaşlarım ona ulaşamadım acaba mail adresini bana özelden gönderebilirmisiniz?...

kok hucreyle yapılanın zamanla yamulma ve gecıcı bı yontem oldugunu okumustum nette..
kalıcı yontem olarak protezı onerıyorlar..
bende gecen hafta cuma gunu oldum ameliyat bugun bı hafta oldu..
agrım sızım olmadı cok ıyıyım bı kac gundur ev ıslerınıe dondum ve bı sorunum olmadı..
ısteyen herkez ıns aksılıksız atlatır..
aminn..

Merhaba arkadaşlar,
Ameliyat olan arkadaşlara geçmiş olsun dilerim. Memnuniyetlerini duydukça insanın ameliyat olma konusundaki kaygıları azalıyor.
Ankara'da Prof. Osman Latifoğlu'na göğüs büyütme ameliyatı olan ya da bu konuda bilgisi olan var mı acaba aranızda? Ankara'da başka hangi doktorları öneriyorsunuz arkadaşlar? Hepinize cevaplarınız için teşekkür ederim şimdiden.....

Merhaba arkadaşlar,
Ameliyat olan arkadaşlara geçmiş olsun dilerim. Memnuniyetlerini duydukça insanın ameliyat olma konusundaki kaygıları azalıyor.
Ankara'da Prof. Osman Latifoğlu'na göğüs büyütme ameliyatı olan ya da bu konuda bilgisi olan var mı acaba aranızda? Ankara'da başka hangi doktorları öneriyorsunuz arkadaşlar? Hepinize cevaplarınız için teşekkür ederim şimdiden.....

cok eski sayfalarda , başlarda yani , osman latifoğluna ameliyat olan bi arkadaş vardı diye hatırlıyorum , eski sayfalara bak canım .. ankarada hıfzı velidedeoglu kas altı, ünal şahin kas altı, nebil bozdoğan kas altı ve koltuk altından , doç. sühan ayhan dual plan ve subfasyal , tercih ediyor yanlış hatırlamıyorsam . bildiklerim bu kadar ,belki bir işine yarar canm

Tecrübelerinizi anlattığınız için teşekkürler bayanlar ben 1 çocuk annesiyim ve baya geç bile kaldım aslında çünkü hep eksik bi yanım olduğunu düşünüyorum bunun .

Umarım iyi olur.

Arkadaşlar merhaba,

bugün bir haftayı doldurduğumdan tekrar doktorum ile görüştüm. Sargılarım açıldı. Beklediğimden ve tahmin ettiğimden çok daha güzel oldular. Kumaş kötüydü ama sonuç mükemmel olmuş. Morluk da oluşmamıştı. Şiş hali ile bile çok doğallar. Hala inanamıyorum.

En güzelide 7 gün geçmesine rağmen doktorumun yıkanabilirsin demesiydi. Sadece memebaşındaki minik bantı yıkandıktan sonra kurutmam ve sonrasında da kuru tutmam gerekecek. Ameliyat sonrası sütyenimi 36 c almıştım ama 36 b daha sıkı tutacak diye düşünüp onun ile değiştirmiştim. Onuda giydirdi. Bantlar canımı yakmıştı iyi ki sargılardan kurtuldum. Hep söylüyorum ya Allah doktorumdan milyonlarca kez razı olsun. Onu tanımasaydım dikleştirme yaptırmak zorunda kalacaktım. Ona göre dikleştirme sonucunda daha çok izim olacaktı. Çocuğumu kucağıma ilk günlerde alamayacaktım ve ağrısız geceler için dua edecektim. ıyi ki Doktorum O olmuş, iyi ki tanışmama vesile olmuşsunuz. Bir hafta- istersem 10 gün ameliyat sonrası sütyenini takmam gerekiyormuş. Gelecek hafta onuda çıkaracağım. Nasıl mutlu olduğumu anlatamam.

Görüştüğüm doktorların dikleştirme şart dediğini daha önce yazmıştım. Eğer utanmasam her birine resimlerimi gönderip 'gerek yokmuş gördünüz mü, minimum kesi ile de mükemmel sonuçlar alınabilirmiş demeyi çok isterdim. Kafanız belki karışabilir ama bu anlamda çok doktor ile görüşmek çok faydalı. Bir yıl sonra operasyon yaptırmayı planlıyorsanız bile gidin görüşün ve en önemlisi kas altı kas üstü olayına takılmayın bu tür konuları karar verdiğiniz, budur dediğiniz, güvendiğiniz doktorunuza bırakın.

ısteyen herkesin bu duyguyu tatmasını diliyorum.

Bir haftalık süreç böyle. Umarım yazdıklarım biraz olsun faydalı olur. 20:00 gibi yola çıkıyorum. Yarın görüşürüz.

kızlaar merhaba,,, ameliyatımın üzerinden neredeyse 3 hafta geçti. Meme ucu kesisiyle oldum. Meme ucu kesisiyle ameliyat olan arkadaşlara sesleniyorum. Arkadaşlar izleriniz nasıl?

Merhaba arkadaşlar ben Hollanda'da yaşıyorum. Meme büyütme ve burun ameliyatı yaptırıcagım. 1 ay sonra geliyorum Türkiye'ye. Bana yardımcı olun lütfen çok memnun olanlar yazsın.

Merhaba arkadaşlar ben Hollanda'da yaşıyorum. Meme büyütme ve burun ameliyatı yaptırıcagım. 1 ay sonra geliyorum Türkiye'ye. Bana yardımcı olun lütfen çok memnun olanlar yazsın.

canim bende yurt disinda yasiyorum.gecen yil burun ve 4 ay önce gögüs büyütme ameliyati oldum.dr um ankarada nebil bozdagan.cok memnun kaldim benyerimseniben.istersen sitesinden ulasabilirsin ayrica bende yardimci olabilirim.sevgiler

canim bende yurt disinda yasiyorum.gecen yil burun ve 4 ay önce gögüs büyütme ameliyati oldum.dr um ankarada nebil bozdagan.cok memnun kaldim benyerimseniben.istersen sitesinden ulasabilirsin ayrica bende yardimci olabilirim.sevgiler

Sağol canım ya ilgine. Ama ben İstanbul'da olmak istiyorum, kardeşim oraya yerleşti 3 ay önce, yanımda o kalacak hastanede

siteye üye olmadan önce bu konu başlığı altındaki yüzlerce sayfayı tek tek okudum ve inanılmaz yardımınız oldu teşekkür ederim.bende bu yaz yıllardır hayalini kurduktan sonra ameliyat olucam.Koltuk altı istiyorum çünkü görünen bi yerde ize dayanamam damla istiyorum çünkü doğal olsun bide bekarım ilerde emzirebilmem için hangisi uygunsa onu istiyorum...
Dr konusunda kararsızım ama hem genel duyumumdan hemde burda okuduklarımdan sonra Nebil Bozdoğana sıcak bakıyorum.
Her türlü yorum ve görüşünüzü bekliyorum iyi geceler....

Back