Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MmehtapM gecmis olsun, benimkide 275 cc. Önce kac beden giyiyordun? Ben 75B veya 80A giyiyordum. Biraz ameliyatin hakkinda detaylar yazarmisin, kas üstü kas alti vs?
Ya kizlar benim ameliyatimdan 18 gün gecti, hala yataktan kalkarken aci cekiyorum. Ya cok aciyo yaaaa . Sag gögsüm sol gögsümden daha cok aciyo.
Varmi aranizda ameliyatindan birkac ay gecmis birisi? Yazsa lütfen bi, bu agrilar tamamen kac zaman icinde bitiyor?
günaydın kızlar :)) yataktan kalkarken zorlandım bu sabah. buna rağmen işe geldim. kollarım ağrıyor ama birazda sütyenden sanırım. ilaçlarımı içiyorum düzenli olarak. akşam ek olarak birde kas gewşetici içtim. umarım sorun olmaz çünkü doktora sormamıştım. yalnız farkettim ki 2 gündür olan şişlik we sertlik bugün azalmış. yani düne göre daha yumuşak göğüslerim. demek ki iyileşmeye başlıyor :))
Günaydın MmehtapM
Ameliyatının güzel geçmesine sevindim güle gule kullanhihoyyyt geçmiş olsun
Keşke bir kaç gün dinlenseydin işe gitmek için erken değil mİ?
canım ewet bencede gelmemeliymişim. ama buraya gelince anladım. bide bugün regl oldum onunda sıkıntısı war şu anda. inşallah bugün çabuk geçer. bu arada canım gögsümle ilgili hiç sıkıntım yok.benim tek derdim koltuk altımın we kollarımın ağrıması.:1no2:
canım ewet bencede gelmemeliymişim. ama buraya gelince anladım. bide bugün regl oldum onunda sıkıntısı war şu anda. inşallah bugün çabuk geçer. bu arada canım gögsümle ilgili hiç sıkıntım yok.benim tek derdim koltuk altımın we kollarımın ağrıması.:1no2:
Kızlar sizinde şansınız yani
ameliyat derdi yetmıyormuşuz gibi birde regl donemı sıkıntılı bır donem
neyse ıkınızede geçmiş olsun bundan sonrası kolya geçer sanırım
cnm çok sevindim inş çok ii olur darısı başıma artık =))))))))))))kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3Şeniz:dance::dance::dance::lepi:
samyeli sağol tatlım :)) sewecen sporcu sütyeni çok rahatsız ediyo beni. doktorun sana ne kadar takmanı söledi bunu?off ya morarmaya başlıyo koltuk altlarım artık. ewde bide penye sütyen war onumu denesem acaba bide ne dersin?:çok üzgünüm:
Mehtap 1 ay takıcam cnm sütyeni.sütyen önemli göğüslerin şekli bakımındann tak sende ihmal etme.beni cok sıkmıo ama sıkıldığım zaman bir kaç dk. çıkarıyorumm vallaa:)
dikişlerim alındı benim dün.amaa sertler yaa..rahatsız edio bu sertlik .arkadaşlar ameliyatının üzerinde en az 1 ay geçmiş olanlara soruorum ne zaman yumuşucaklarr bunlarrrrr?
bide masajdan fln bahsetmedi dr.um bana.2 hafta sora muayeneye geliceksin dedi.masajı sormayı unuttum.1 aydan sora mı masaj önerilio acabaa
sewecen merhaba canım. bende yarın gidicem ilk kontrole. acaba masaj wermicek mi sana canım yaa. yada iki hafta sonra gittiğinde wericektir. dokunduğunda yada biraz sıktığında acıyo mu göğsün ?