Yani sizden öğrenmek istediğim 2 haftadan snr yuzustu yatmaya baslayan arkadaslar var mı?Benım 2 yıl oldu bende yatabılır mıyım?Ya da nasıl yatabılırım,Gögsüm sıkısıyor altımda.Ben cunku sırtustu hıc uyuyamıyorum ve gıdıp kendıme mılupanın ıyı geceler cayını aldım o benı rahatlatıyor uykumda gelıyor ama benım sorunum yuzustu yatamadıgımdan.Biraz korkuyorumda tesekkurler.
aleynacım sen kurtulmuşsun sıra bizde bende amel. günümü aldım hayırlısıyla olup biticek kurtulucam inşallah..
aynı bana olucak yöntemle olmuşun bişey merak ediyorum kasüstü ve yuvarlak ya görünüşü nasıl?top gibi bi durum varmı? ben geçen gün buket saygıyı gördüm az kalsın vazgeçiyodum onunkide yuvarlak kasüstü olmuş ama çk yapay..seninkiler nasıl cnm? güle güle kullan bu arada:)
tatlım ben kasüstünden oldum ama damlaydı benimkisi,ben kararsızdım doktorum damlayı önerdi,çünkü göğüsüm vardı benim az da olsa ve şimdi göğüslerim inanılmaz doğal duruyorlar,gecen gün bikini alışverişindeydim herkes hayran kaldı:):) tabii çaktırmadım ben degöğüslerim yuvarlak ama top gibi değil, o biraz da senin göğüs yapınla ilgili,hiç göğsü olmayanlarda da daha cok top gibi oluor,göğüs direk silikonun seklini alıor,sen kendini,isteğini güzelce ifade et doktoruna o seni yönlendirir canım,,,ameliyat için de tedirgin olma,zaten narkozdan ameliyatı yaşayamıyorsun:)inş. sonrası da ağrısız sızısız olur güle oynaya çıkarsın orda:
Ben burnumu yaptırdım onep de yanı onur erolda 8.5 odedım yıl 2001 idi.Göğsümüde ona yaptırmayı düşündüm iyi ki orda yaptırmamısım benım bır arkadasımın goguslerını mahvettı adam.Zaten ıckı ıcıp mı amelıyata gırıyomus ne kan turuyomus sanırım.Hatta ben gırdım deyıp asıstanlarını sokuyor amelıyata.Ama allahtan benım burnum guzel oldu fakat 3 kere yaptırdım yanı anlayacagınız bu adama yaptırmayın.Yazık gunah.Fakat genede sız bılırsınız aklı fıkrı sadece para bıde becerebılse gam yemıcem.Fakat yınede tercıh sızın ben Atasehır sıfada yaptırdım cok da memnunum.Daha da ısım olmaz benım o adamla unlu doktoru dıye gecırıyorlar parayı.Ünlü doktorlarında uzak durun.Pişman olmayın.İyi aksamlar.
selam kızlar, ben görmeyeli muhabbetler almış balını gitmiş:)))
ameliyat öncesi çok bakınıyordum braya zaten bu site olmasa cesaret edip de gidemezdim o ameliyata,
2 ay önce kas üstü,meme ucundan 250 cc lik ameiyatım oldu,boyum 1.60 kilom 54, kızlar 2. ayımdayım, göğüslerim daha yeni doğal şeklini almaya başladılar, tabii bayağı da küçüldüler,şişler indi yanii,,, sanki göğsüm yine aynı göğüs de içini doldurmuşlar gibi,bu büyüklük tatmin etmedi beni:))
izden de bahsedim, meme ucundan demiştim, izi belirgin ama göze batmıyor,yavaş yavaş silikleşiyor,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?