Göçmenler (Yugoslav,Bulgar,Arnavut...) ?

meraba toprağım lilara o dediğin pilavın adı büryan benim de annem babam macir manastırdan istanbula göç atmişler akrabalarımızın bazılarıda izmire gitmiş manastra gidip görmeyi çok isterim hemşerim çok ahhh.ahhhhhhhhhhh hoşçakal görüşelim sana yardımcı olmaya çalışırım mesajlarını bekliyorum:)))

ezgip yaparız ablacım sen iste yeter çaçada yaparız damatta yaparız:teytey: :teytey: :dance: :dance: :teytey: anasayfada paylaşı geçmişinde görüşelim hemşerim öpüyorum seni:1hug:

makrova köyü makedonya danmış benimde kocişim.kızlar valla daha önceden tanışsaydık düğünüme çağırırdım sizi,tam macir düğünüydü:teytey: özel davulcular bile vardı.bizde egeli efeler olarak bakakalmıştık:1rolleyes: ramo diye bir oyun oynanıp durmuştu,eltim ve görümcemin kızları çok güzel oynuyordu,üç dört defa oynamışlardı onu:teytey: ama o ramo nun müziği çok hoşuma gitmişti.bide en sevdiğim,aman breeeee deryalar kanlıca deryalarrrrr biz nişanlıyızzzzzz:asigim: :hooray: favorim:1yes2:

ya bizim düğpünlerimiz çok güzel oluyor bende buy yaz evlendım halay çektik bol bol testi bile kırdık sizde de var mı testi kırmak?

ben teti kırammıştım,izmirde nikah ertei gün izmirde düğün 3 gün sonra kocaelinde düğün sonra ver elini alanya balayına:uhm: evimi anca 15gün sonra görebildim:1shok: :1yes2: :mymeka:

yaa arkadaşlar ben yeni üyeyim merhaba. ayrıca bulgar göçmeniyim.şu ana sayfadaki paylaşım geçmişinde nasıl yazışılıyo biri bana sölesin lütfen

Canım paylaşım geçmişinin hemen altında gönder ,sil ,ifadeler yazıyor .Bu yazıların üstünde uzun bir boşluk var oraya istediğin şeyi yazıp göndere basıcaksın o kadar .Kolay gelsin .

Benim babam yugoslav göcmeni,annemse giritli..Yunanistan
Ben almanya dogumluyum,izmirde büyüdüm almanyada yasiyorum yine...:teselli:

lereenim hanımcım teşekkür ederim. ama baktım benim paylaşım geçmişimde öle bi boşluk ve gönder yok.anasayfamın en sonundada forum mesaj yazımına kapatılmıştır yazıyor. nasıl açıcam forum dediği benim üyeliğim heralde. bi bilginiz varmı acaba. mesajlaşmak istiyorum olmuyor

Ben de bir göçmen kızıyım,babam Makedonya 'dan annem Selanik'ten gelmiş,İyi ki göçmenim,bu kültürle her zaman gurur duyuyorum.Yerlerinden,yurtlarından koparılıp gelen bu insanlar,bilmedikleri topraklarda yerleşip,herşeye rağmen özlerini kaybetmeden yaşamışlar ve o güzel kültürü yaşatmışlar...Ah Rumeli ah...:a015:

Bende bende :),ben bulgaristanda doğmuş bir türk ve müslüman evladıyım,dedem de babam orda doğmuş,ama büyük dedem konya akşehirli,biz bulgar değiliz bulgarlar denmesi de cehaletin göstergesidir, sadece bulgaristan bağımsızlığını ilan edince ailelerimizin yerleştiği bölgeler bulgaristan sınırları içinde kalmış,bu ülkede doğmuş yaşamış herhangi bir türk kadar türküz...

sana katılıyorum zaten ben bu tepkimi en baştada belirtmiştim

Var.Babam Makedonya'dan annem Selanik'ten...Memnun oldum Işık hanım.Benim de kızımın adı Işık.Görüşmek dileğiyle...

Var.Babam Makedonya'dan annem Selanik'ten...Memnun oldum Işık hanım.Benim de kızımın adı Işık.Görüşmek dileğiyle...

çok sevindim arasıra yazışmak isterim sizinle kızınızı adaşımı çok öpüyorum teşekkürler cevap verdiğiniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…