Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde annem bulgaristanlıdır.Haskova doğumlu ve karlovada yaşamış..çok güsel bi şehir olduğunu söyler.ve orasının türkiyeye göre hep ilerde olduğunu söyler.kısmetse birdahaki yaza gidicez hep birlikte.
bu arda bişey dikkatimi çekti yanlış anlaşılmasını istemiyorum ama... bazı arkdaşlarımız biz bulgar değiliz sadece bulgaristan doğumlu türküz yazmışsınız benim anlamadım şey türkiyede doğanlar türk bulgaristanda doğanlar bulgar yunanistanda doğanlar yunan olmazmı? yani hangi ülke sınırı içinde doğarsan o ülkenin ismini almazmısnız... yani türkiye türk... bulgaristan bulgar... yunanistan yunan ... :) böle değilmi yani bulgar olupta müslüman olunamaz mı ki :) olunur tabii.. müslüman olmak için illa türk mü olmak gerekiyor:) umarım anlatmak istediğimi yanlış anlatmamışımdır. yanlış anlattıysam pardon...
Merhabalar kızlar ben Selanik göçmeniyim ama oralara hiç gitmedim nasıl yerler olduğunu bilmiyorum ama gitmek için sabırsızlanıyorum ve çok merak ediyorum çünkü insan ana yurdunu kökünün geldiği yerleri görmek tanımak istiyor...
Özellikle ordaki insanları çok merak ediyorum yaşayışlarını,geçim kaynaklarını,konuşmalarını,şivelerini...
Umarım birgün kısmet olur ve giderim:)
Merhaba. Annem , babam yugoslav göçmeni. Bende doğma büyüme İzmir'liyim.
Göçmen arkadaşlarla tanışıp sohbet etmek isterim. Ama ben bu siteye yeni üye oldum. Bugün ilk defa giriyorum. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bende üsküplüyüm
bede bulgar göçmeniyim