- 29 Mart 2007
- 100
- 3
bende bulgar geliniyin nolcekk:teytey::dance:
bulgar gelini misin bulgaristanlı gelini misin anlamadım???????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende bulgar geliniyin nolcekk:teytey::dance:
merhaba bende göçmen kızıyım.babam bulgaristanın silistra şehrinin ishirkovo köyünden 1951 yılında gelmişler.onları aydın kuyucak ilçesinin bi köyüne yerleştirmişler ama sonra babam ve amcam sökeye yerleşmişler halalarımda hala aydın merkeze.benimde babamın ailesi karamanoğullarından.dedemin adı ahmet.babam hep amcalarım var bursada çanakkalede eskişehirde der ama tanımıyoruz tabii.bu site umarım vesile olur akrabalarımızı bulmaya.siz bulgaristanın neresinde gelmişsiniz?[/FONT]
yugoslavya dağılalı çok oldu yugoslav göçmeni demek çok doğru olmaz sanırım. ben Kosovalı bir Arnavutum. dedelerim 1958 de göç etmişler Türkiye'ye. Annem ve babam orada doğmuş. Bursa'da oturuyoruz.
selamlar.
merhaba. annem kosova nın ipek(Peja) şehrinden, babam Gilan (Gjilan) şehrinden. siz de kosovalı mısınız?
selamlar
:teytey: merhaba...ben bu isirkovo köyünde dogdum ve etistim...benim akrabalarim bu seniun dedigin cinsi bilirler....ben rahmetli riza tüfekci doktorun yeniyim...baban onu belki bilir....selamlarrr
almanydan....:teytey:
off off bzm şalvarlar müthiştir ya annemnki hala duruyor.kaftan giycekmsn cnm...amaaannn ne oynayasım geldi...
oy kosovaa nanayimeee....:)
bnm soyumda premkadan geliyor baba tarafım buralı gostivara yakınmış burası anne tarafm kosovalı...
BENDENSİNİZ ARKADAŞLAR KOSOVALILARRR
BEN DE PRİŞTİNELİYİMM:))
ŞOTE MORE ŞOTE HAYDE ŞOTE MAŞALLAHHH:dance::teytey::teytey:
NE GÜZEL MEMLEKETLİSİNİ BULMASI İNSANIN
KIZLAR BU ARADA YAKIN EVLENİCEM KINA GECEMDE BİZİM ŞALVARLARDAN GİYİCEM YENİ MODEL BİLEN GÖREN VARSA YARDIMCI OLURSA SEVİNİRİM
BİR DE BİZİM MÜZİKLERİ BULABİLECEĞİM BİR YER YA DA SİTE VAR MI YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM:sm_cool: