- 31 Mart 2009
- 143
- 0
- 37
-
- Konu Sahibi AdrianaLimaa
Canim aslinda videolardan birinde kadin bu videoyu 2 kere daha yapin diyo ve her videosunun 3 kez ardarda yapilmasi gerektigini soyluyor her biri farkli yeri calistirdigi icin biri popo agirlikli diger ikisi yan karin ve abdominaller ben 3 unu birden yapiyorum bide sikici olmasin diye ama sen istedigin sekilde yap tatlim farketmey bence
haklisin gulenkalp herkes basladi ama devami gelmedi
yok bırakmak yok yola devam :) valla aynı sorun bende de var sabah ince hiç bişey yok öğlen bi şişiyorum sabah ki ben gitmişim başkası gelmiş sanki anlamıyorum neden oluyoödem falan oluyomuş vucutta acaba bizde de öyle bi problem mi var acaba :)
Selamm kizlarr bugun pilatesi bitirirken hocamiz karin kaslarini gun icinde surekli kasmanin kucuk de olsa fark yaratacagini soyledi. soyle ki normal durus pozisyonundayken gogus kafesini asagi dogru ittirin asagidaki karin kaslarina yaklasiyo bu sekilde karin kaslarinizi da iyice sikin ve omuzlari rahat birakin. Akliniza geldigi her an bunu yapin dedi cunku mekikle veya vucut calisirken insanlar karin kaslarini calistiriyor ama daha sonra vucudu normal haline birakiyorlar dedi hep karninizi icinize cekerek yuruyun dedi gobegimizde ince gozukuyor oyle zaten ben simdi sikip duruyorumHe birde ben cikista sordum hocam haftanin her gunu dans edip 2 gunu de pilates yapiyorum yaza kadar karnimi dumduz yapabilir miyim yeterli mi dedim. kardiyo cok onemliymis ve kardiyo yaparken en az yirmi dakika boyunca hic durmadan yapmak lazimmis kaslarin yeteri kadar calisabilmesi icin. Dans ederken aralarada durdugumuz zaman o yirmi dakika hic durmadan yapilmasi gereken kardiyo pek olmuyomus ama bizim videolarda masallah nefes aldirmiyo ter icinde kaliyoruz danstan cok kardiyo bizimkisi ama bu rutine en az 30 dk bisiklet gymlerde olandan :) eklersen kesin sonuc alirsin dedi :) ya da kosu yuzme de olabilirmis ben bisikleti tercih ediyorum cuma gunleri yarim saat yapicam bakalim :)
Birde gobegimin yan taraflarindaki gamzelere yenisi eklendi :) ust karin kaslarimin dis taraflarinda da gamzeler olustu ama bunlari birtek karnimi icime cektigimde gorebiliyorum yine de buyuk fark var bir ay oncesine gore
yogurt severim ve kaşık kaşık yerim inş faydası olurÖlüm tabii canım ya yaşın daha küçük metobolizma sende nasıl hızlıdır biliyor musun. Çok rahat verirsin kilolarını. Göbek çevresi için bol bol yoğurt ye ayran iç. Hem çocuk emziriyorsan da sütün artar. Hadi bakalım genç anne vereceğiz o kiloları hep birlikte
Sende simdi olcme canim incelme farkettigin zaman olcmeye baslarsin once bi kendine guvenin gelsincok kolay gelsiin erir gider onlar hic merak etme sen
inş erir şimdiden bile bogazımı tuttugum ve iki üç gündür bu hareketlerei yaptım diye kendime bir azim bir güven geldi inş sonucuda iyi olurrr
Canim aslinda videolardan birinde kadin bu videoyu 2 kere daha yapin diyo ve her videosunun 3 kez ardarda yapilmasi gerektigini soyluyor her biri farkli yeri calistirdigi icin biri popo agirlikli diger ikisi yan karin ve abdominaller ben 3 unu birden yapiyorum bide sikici olmasin diye ama sen istedigin sekilde yap tatlim farketmey bence
haklisin gulenkalp herkes basladi ama devami gelmedi
ay caniim sik disini benim agrilarim gecti hem senin kaslarin gozukmeye baslamisti bak sakin birakma:26:
Kizlar sabahlari aynadaki goruntumee bayiliyoruuum yaa inceciikk aksam bi geliyorum o gobek yine one firlamis 1 gun icinde nasi bu kadar inip sise biliyo hayret ediyorum
Ben haftaya pazartesi 1 hafta tatilimde sabah aksam gunde 2 kere yapicam belki daha fazla yakarim
bugünde yaptım ve kendimi çok mutlu hissediyorumm
4.günüde bitirdim bakalım nasıl fark edecek. kimler düzenli yapıyor bakalım ?
yola devam bugünde yaptım
yarın haftasonubaşlyor eşim evde bakalım yapabilecekmiyim
5. günde tamamdır kızlar. yalnız bu simit fazlalıkları ne olacak çok merak ediyorum. simitleri nasıl eriticez?
ne yapsak ozaman tatlım l carnitine mi kullansak yada cla ? simitleri eritmede en etkilisi hangisi olur acaba :)
canim valla bana mi oyle geliyo bilemicem ama benim kalcamda bi sekillendii dik dik yanlarda daha sekilli bende de ayni sorun var ama cok kotu kramplar giriyo basenlerime saka gibi kasilip kaliyorum yataga atiyorum kendimiçok güzel bi paylaşımkızlar,
benim boyum 1.71 kilom 50 bel çevrem 60 ama göbeğim çıktı ve çok su içmektenmi artık ne böyle göbekli oldum
bide düşük bel giymekten çok hafif yanlarım olmaya başladı
ben de aranıza katılıyım diyorum
kızlarrrr iki kilo vermişim ben aman Allah'ım çok mutluyum :)bu ara biraz meşgul olmamdan dolayı ilgi gösteremiyorum sayfaya ama en kısa zamanda geri dönecem :) pazartesi bir haftam doluyo ölçümü alıp paylaşırım kızlar sizde hiç yokmu ölçü alan ???
Bu videoları indirdim ben pcye ama hiç yapmadım vallaizlerkende faydaları olsa ne iyi
ohh canim yarasiiin cok kolay gelsiin!
simitler gidiyoo yavas yavas benim gobis dursa da yanlarimmin seklinee bayiliyorum iyice incelltti tatlim o pantalonun ustundeki portleklik gitti :) ama gogsumun altinda bir simit var onu napicam bilmiyorum yaahaha
biyolojiye gelelim vucut calistikca yag hucrelerinin kasa donustugu yalan bilgiymis kizlarkaslari calistirdigimizda aci olmasinin sebebi kaslarin birbirinden ayrilip yakinlasmasiymis ve boylece beyin o yara olan kisimlara daha fazla kas hucresi uretilmesini sagliyomus. yani exercise yaptikca kas hucrelerimiz artiyor sayi olarak cogaliyor ama yag hucreleri oldugu gibi kaliyormus. yag hucreleri kilo aldikca yaglarin depolandigi hucreler bir kere uretilen hucre vucuttan atilmiyo ya da baska bir hucreye degistirilmiyo zayifladigimizda o hucreler buzusuyormus icindeki yag maddesi azaliyormus. yani bu durumda belki kilo vermemiz gerekebilir ben diyorumki - en azindan kendim icin yine pilates ve dans devam yaza kadar pilatesle sikilasirim dansla kaslarimi calistirir yanlarimi inceltirim gobisi sekle sokarim baktim ondeki sisko sey hala gitmiyo bu sefer biraz kilo veririm vucudunuzun neresini calistirirsaniz kilo verirken de oralardan verirsiniz :) 57 kilodan 52 ye dusebilirim boyuma gore idealim de aslinda 52 ama simdi o kaslari meydana cikarma zamanii hadi devamm