Göbek eritme ve bel sekillenirme icin birebir!

oyoyoyoyyy göbek mi eritiliyo burdaaa :)
ben de katılabilir miyim kızlar 49kiloyla göbeği olan biriyimmm
bu videolara baktım pek eğlenceli gibi dans falann
ben de haftaya başlayabilirim. ölçülerimi hiç bilmem hiç almadım ama gerçekle yüzleşeyim artık. tek derdim sıkı bi vucutt.

ben hıçte fıt bulmadım bayanları..bellerı kalın yınede..

ben ilk ve son videoyu uyguluyorum 2 haftadr ama 3 gun dayanablyrm haftada 3 gun yani =) eliptk bsklet ve mekik cekıyrm göbek 78 di 75 olmş cook sevndmm başarıyrz sanrmmm

yaa bende denemek istiyorummm bıktım göbek şikayetimden naptıysam gitmiyooo bide ben ebru şallının süper bir karın cd'sini aldım hadi bakalımmmm (= ölçülerimi ölçüp yazarım

bende yarın başlıyorum kızlar.

uzun zamandır sizi takip ediyorum. derdim kilo vermek değil sadece sıkı bir vücut.

TARİH: 10 Şubat

boy:162
kilo:52 [en son buydu tartının pili bitti bakamıyorum :) ]
bel:66
göbek:78
basen:93
üst bacak:53

burada ki videolar ve nivea body CD sini uygulucam.

* Ayrıca videolar harika sağolasın canım.

ben pazartesi pilatese başladım bugünden itibaren bu videolarada başlıyorum
ölçülerim ;
KİLO : 52
GÖBEK : 80 (göbek deliğinin hemen altından ölçüyorum)
BEL : 68
KALÇA : 88

benimde amacım zayıflamak değil tek derdim göbekkk oturduğum zaman pırtlayan o şeyi istemiyorum artık yanlarımda var benim dar kot giydiğimde sarkıyo..kendimi bildim bileli göbekliyim..70 kilodan 52 ye düştüm ama göbeği yok edemedm umarım bu sefer giderrr

ben ilk ve son videoyu uyguluyorum 2 haftadr ama 3 gun dayanablyrm haftada 3 gun yani =) eliptk bsklet ve mekik cekıyrm göbek 78 di 75 olmş cook sevndmm başarıyrz sanrmmm

Tebrikleer caniiimm

hosgeldin tatlim sendee kolay gelsiin

aa gulenkalpciim basla baslaa hemen

ben pazartesi pilatese başladım bugünden itibaren bu videolarada başlıyorum
ölçülerim ;

sana da kolay gelsin tatliim :)

bir haftadir egitim sebebiyle evde degildiim bide stresten ye ye pantalonumu patlattim geldim tartiya cikmaya korkuyoruum hemen basliyorum kizlarr ara verdigimde geri basa donuyorum ya cok sinirr ama 2012 hedefim duzenli spor yapmakk! yapicam biliyorum

Son düzenleme:
valla bende tatile bir çıktım pir çıktım daha yeni döndüm evden tabi anne yanına gidince ne spor kalıyo nede az yemek 10 gundur tek yaptığım spor çene kaslarım içindi ama artık döndüğüme göre yarın tekrar başlıyorum arkadaşlar...

o videolar nedir öyle :) kolay gibi görünüyor ama 3 ünü arka arkaya yapınca fena yoruyor insanı :)

bi tane de videoda benim kaburgama sancı giriyor bi 2 dakka ara vermek zorunda kalıyorum. sizinde oldumu başlarda yoksa ben çok mu hamlamışım

* bol bol su içmeyi unutmuyoruz kızlar

benimde aynen şimdiden yaz moduna girelim demi

ah canim ahh hic sorma bugun 25 dk pilates arkasindan 3 videoyu yaptim ama her yanim agridi ya alti ustu 1 hafta yapmadim cok acimasiz hayat! bacak kaslarim fln cok fena nefes nefese kala kala zorla yaptim yine sikicaz disimizi 2 haftaza acisi gecer heralde.

Bir de bu hareketlerden sonra benim popocuguma kramp giriyo kizlar iyi calistiriyo orayida dimdik olsun ohh

hapşurmak işkence haline geldi :)

işe yarıyor yaramasına da bazen kaburgam öyle acıyor ki duruyorum az dinlenip öyle devam ediyorum. o kadar acıyınca korktum açıkcası. bakalım 1 hafta sonra durum ne olacak :) senin nasıl gidiyor?

kaburgam derken belinin asagi kismimi hani yanlara cok yatinca tam belin bukulen kismi? aman canim dikkat et agritan hareketleri biraz hafif yap valla beli sakatlarsin benim gibi :/ skolyosis var bende belimi agritiyo cok o yuzden ama dayaniyorum yine de pilatesi o yuzden hemen once yapiyorum beli rahatlatiyor diye cok yuk bindirmeden biraz calistirmak icin gibi yani.

Valla gobisin sisi var onde ama yan taraflarda gamzelerim cikti olacak olacak bu sefer :)
diyorum ki acaba duzenli yapanlar ilk hallerini ve son hallerini paylasirlar mi?

Aklima geldi bu fikir bi kac kez ama dar bi bluz giyince belli olur zaten o sekilde fotograflarini koyabiliriz daha da motive olmak icin ben 2 ay duzenli yapinca koyabilirim oncesini ve sonrasini

Kimsecikler duzenli yapmiyor mu ya herkes olculerini yazdi devami gelmedi birakmayin kizlarr yaza ne kaldi

Göğsün hemen altındaki yer canım. Durarak yapıyorum zaten artık yoksa bir tarafı düzeltirken başka bir yeri mahvedeceğim Allah korusun.
Bende 1 aylık ara vermeden önce yapıyordum spor, önce gamzelerim oldu sonra üstten karın kaslarım çıkmaya başlamıştı. Ama yine eski durumuna geldi kaslar ben buradayım diyor. Öyle olduğu zaman insan daha ayrı motive oluyor.

İnşallah yaza kadar halledeceğiz canım. Birde regl dönemlerimde şişlik oluyor hepten sinir oluyorum şuan olduğu gibi. Ama inanıyorum olacak :)

alala orasi neden agriyo ki benim hic agrimadi ama hareketleri cok sert mi yapiyosun acaba biraz daha dans eder gibi mi yapsan ben arada kendi kendime gobek atiyorum kopuyorum hehehe

evet canim gun icinde bile degisiyor sisligi oglene kadar daha ince aksama daha sis oluyor ama ben daha bu kadar hizli eriten hicbisey gormedim yani aman ins hep boyle gider olculerim ayni azaldigi gibi duruyormus :) kaldigim yerden devam ediyorum yani bi hafta yapmamis olsamda

He birde televizyonda duydum sabah ac karnina yapilan egzersizler yemeklerle yeni alinan enerji yerine depolanan yaglari enerji olarak kullandigi icin daha guzel sonuclar alinmasina yol aciyormus bu fikirle firladim yataktan pijamalarla bidaha attim gobek

arkadaşım videolar için teşekkürler çok sevdim tam istedigim bölgelr
bende dün itebariyle başladım bu haraketleri yapmaya
bugün ikinci günüm ama belim sırtım fena agrıyor çok hamım sanırım ondan

bende 2 çocuk annesi 23 yaşındayım,

boy,1.63
kilo.76
bel ve göbek çevremi ölçmedim
ama ölçmekte istemem korkuyorum sonuçtan
inş en kısa zamanda fit olmak dilegiyleee
dogum kilolarına ölümmmm

Vücudum egzersize alışkın aslında ama bende bilmiyorum. 2 gündür yapamıyorum şişknliklerim de var sinirlenmeye başladım :)

Sabahın köründe hiç spor havamda olmuyorum ki ben kahvaltıyı bile zorla yapıyorum. Şu şişkinlikler insin o zaman belli olacak her şey. O zamana kadar ölçmemek lazım. Bu 3 video yerine 1 tanesini 3 kere yapsam mı diye düşünüyorum.Kızlardan da ses soluk çıkmıyor ki birbirmizi motive etsek

Ölüm tabii canım ya yaşın daha küçük metobolizma sende nasıl hızlıdır biliyor musun. Çok rahat verirsin kilolarını. Göbek çevresi için bol bol yoğurt ye ayran iç. Hem çocuk emziriyorsan da sütün artar. Hadi bakalım genç anne vereceğiz o kiloları hep birlikte

valla bırakıp başlamak gerçekten ölüm gibi ya ama bende ilk yaptığım oranla daha az acı oldu sanki ama bu acı olmadığı anlamına gelmiyor tabiki bakalım ben gene haftada 4 gun yapmayı planlıyorum ınsallah bı kac cm daha atarım :)
sabah işini hiç duymamıstım bundan sonra bende ac karnına yapayım bari

Son düzenleme:

Sende simdi olcme canim incelme farkettigin zaman olcmeye baslarsin once bi kendine guvenin gelsin cok kolay gelsiin erir gider onlar hic merak etme sen

Canim aslinda videolardan birinde kadin bu videoyu 2 kere daha yapin diyo ve her videosunun 3 kez ardarda yapilmasi gerektigini soyluyor her biri farkli yeri calistirdigi icin biri popo agirlikli diger ikisi yan karin ve abdominaller ben 3 unu birden yapiyorum bide sikici olmasin diye ama sen istedigin sekilde yap tatlim farketmey bence

haklisin gulenkalp herkes basladi ama devami gelmedi

ay caniim sik disini benim agrilarim gecti hem senin kaslarin gozukmeye baslamisti bak sakin birakma:26:

Kizlar sabahlari aynadaki goruntumee bayiliyoruuum yaa inceciikk aksam bi geliyorum o gobek yine one firlamis 1 gun icinde nasi bu kadar inip sise biliyo hayret ediyorum

Ben haftaya pazartesi 1 hafta tatilimde sabah aksam gunde 2 kere yapicam belki daha fazla yakarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…