- 6 Kasım 2008
- 2.680
- 390
-
- Konu Sahibi AdrianaLimaa
ben hıçte fıt bulmadım bayanları..bellerı kalın yınede..bu videolari baska bir konuda da paylastim ama daha cok kisinin gorebilmesi icin ayri bir konu acmaya karar verdim. 2 3 yildir kilo vermeye calisiyordum kilo alinca kaybettigim vucudumun seklini geri kazanmak icin evet kilo verdim 38 bedenden 36 ya dustum. Hala bir sorunum vardi... Gobek ve bel kismim dumduz degil de portlek portlek duruyordu yaglar belli oluyordu sanirim pilates yapiyorum ve de mekikle beraber gobek cevremdeki yaglar sikilasip kas kati gobek kaslarimin ustunde lop lop duruyo hala masallah
Neyseki youtubeta tesadufen buldugum videolar gercekten ise yariyor 6 gun once buldum 4 gundur yapiyorum ve o loplukler azalmaya basladi gobegimin sisi de indi biraz ama daha cok vaar
Videolari yaparken aci hissetmiyorsunuz cunku normal dans edermis gibi egzersizler muzikle beraber bu yuzden cok eglenceli ve de hareketler cok kolayVideodaki hareketleri yaptiran kadin bir videosunun 3 kez arka arkaya yapilmasini tavsiye ediyor ben bunun yerine 3 farkli videoyu birerkez yapip yarim saatte ter icinde kaliyorum, genelde terledigimde birakan bir insanim ama bu cok basit ve kararliyim yaza kadar en az haftada 3 - 4 kez (pilateste yapiyorum haftada 1 salon 1 kez de evde) hic birakmadan devam edicem.
Eger sizde bana katilirsaniz her ay buraya bel olculerimizin ayda kac cm degistigini yazarak birbirimizi motive edebiliriz. Lutfen bir kez deneyin ne kadar calistirdigini gorunce vazgecemiceksiniz benim gibi
10 min booty shaking waist workout- lose inches off your waist by shaking your hips! - youtube bu iclerinde en zorlayici olan ilk yapmak daha rahat
get your sexy back with this fat burning, calorie blasting, body-sculpting workout by tiffany rothe - youtube
the bikini abs workout- - youtube
ben ilk ve son videoyu uyguluyorum 2 haftadr ama 3 gun dayanablyrm haftada 3 gun yani =) eliptk bsklet ve mekik cekıyrm göbek 78 di 75 olmş cook sevndmmbaşarıyrz sanrmmm
oyoyoyoyyy göbek mi eritiliyo burdaaa :)
ben de katılabilir miyim kızlar 49kiloyla göbeği olan biriyimmm
bu videolara baktım pek eğlenceli gibi dans falann
ben de haftaya başlayabilirim. ölçülerimi hiç bilmem hiç almadım ama gerçekle yüzleşeyim artık. tek derdim sıkı bi vucutt.
ben pazartesi pilatese başladım bugünden itibaren bu videolarada başlıyorum
ölçülerim ;
bir haftadir egitim sebebiyle evde degildiim bide stresten ye ye pantalonumu patlattim geldim tartiya cikmaya korkuyoruum hemen basliyorum kizlarr ara verdigimde geri basa donuyorum ya cok sinirrama 2012 hedefim duzenli spor yapmakk! yapicam biliyorum
o videolar nedir öyle :) kolay gibi görünüyor ama 3 ünü arka arkaya yapınca fena yoruyor insanı :)
bi tane de videoda benim kaburgama sancı giriyor bi 2 dakka ara vermek zorunda kalıyorum. sizinde oldumu başlarda yoksa ben çok mu hamlamışım
* bol bol su içmeyi unutmuyoruz kızlar
ah canim ahh hic sorma bugun 25 dk pilates arkasindan 3 videoyu yaptim ama her yanim agridi ya alti ustu 1 hafta yapmadim cok acimasiz hayat!bacak kaslarim fln cok fena nefes nefese kala kala zorla yaptim yine sikicaz disimizi 2 haftaza acisi gecer heralde.
Bir de bu hareketlerden sonra benim popocuguma kramp giriyo kizlar iyi calistiriyo orayida dimdik olsun ohh
hapşurmak işkence haline geldi :)
işe yarıyor yaramasına da bazen kaburgam öyle acıyor ki duruyorum az dinlenip öyle devam ediyorum. o kadar acıyınca korktum açıkcası. bakalım 1 hafta sonra durum ne olacak :) senin nasıl gidiyor?
Göğsün hemen altındaki yer canım. Durarak yapıyorum zaten artık yoksa bir tarafı düzeltirken başka bir yeri mahvedeceğim Allah korusun.
Bende 1 aylık ara vermeden önce yapıyordum spor, önce gamzelerim oldu sonra üstten karın kaslarım çıkmaya başlamıştı. Ama yine eski durumuna geldi kaslar ben buradayım diyor. Öyle olduğu zaman insan daha ayrı motive oluyor.
İnşallah yaza kadar halledeceğiz canım. Birde regl dönemlerimde şişlik oluyor hepten sinir oluyorum şuan olduğu gibi. Ama inanıyorum olacak :)
alala orasi neden agriyo ki benim hic agrimadi ama hareketleri cok sert mi yapiyosun acaba biraz daha dans eder gibi mi yapsan ben arada kendi kendime gobek atiyorum kopuyorumhehehe
evet canim gun icinde bile degisiyor sisligi oglene kadar daha ince aksama daha sis oluyor ama ben daha bu kadar hizli eriten hicbisey gormedim yani aman ins hep boyle gider olculerim ayni azaldigi gibi duruyormus :) kaldigim yerden devam ediyorum yani bi hafta yapmamis olsamda
He birde televizyonda duydum sabah ac karnina yapilan egzersizler yemeklerle yeni alinan enerji yerine depolanan yaglari enerji olarak kullandigi icin daha guzel sonuclar alinmasina yol aciyormus bu fikirle firladim yataktan pijamalarla bidaha attim gobek
arkadaşım videolar için teşekkürler çok sevdim tam istedigim bölgelr
bende dün itebariyle başladım bu haraketleri yapmaya
bugün ikinci günüm ama belim sırtım fena agrıyor çok hamım sanırım ondan
bende 2 çocuk annesi 23 yaşındayım,
boy,1.63
kilo.76
bel ve göbek çevremi ölçmedim
ama ölçmekte istemem korkuyorum sonuçtan
inş en kısa zamanda fit olmak dilegiyleee
dogum kilolarına ölümmmm
alala orasi neden agriyo ki benim hic agrimadi ama hareketleri cok sert mi yapiyosun acaba biraz daha dans eder gibi mi yapsan ben arada kendi kendime gobek atiyorum kopuyorumhehehe
evet canim gun icinde bile degisiyor sisligi oglene kadar daha ince aksama daha sis oluyor ama ben daha bu kadar hizli eriten hicbisey gormedim yani aman ins hep boyle gider olculerim ayni azaldigi gibi duruyormus :) kaldigim yerden devam ediyorum yani bi hafta yapmamis olsamda
He birde televizyonda duydum sabah ac karnina yapilan egzersizler yemeklerle yeni alinan enerji yerine depolanan yaglari enerji olarak kullandigi icin daha guzel sonuclar alinmasina yol aciyormus bu fikirle firladim yataktan pijamalarla bidaha attim gobek
arkadaşım videolar için teşekkürler çok sevdim tam istedigim bölgelr
bende dün itebariyle başladım bu haraketleri yapmaya
bugün ikinci günüm ama belim sırtım fena agrıyor çok hamım sanırım ondan
bende 2 çocuk annesi 23 yaşındayım,
boy,1.63
kilo.76
bel ve göbek çevremi ölçmedim
ama ölçmekte istemem korkuyorum sonuçtan
inş en kısa zamanda fit olmak dilegiyleee
dogum kilolarına ölümmmm
Vücudum egzersize alışkın aslında ama bende bilmiyorum. 2 gündür yapamıyorum şişknliklerim de var sinirlenmeye başladım :)
Sabahın köründe hiç spor havamda olmuyorum ki ben kahvaltıyı bile zorla yapıyorum. Şu şişkinlikler insin o zaman belli olacak her şey. O zamana kadar ölçmemek lazım. Bu 3 video yerine 1 tanesini 3 kere yapsam mı diye düşünüyorum.Kızlardan da ses soluk çıkmıyor ki birbirmizi motive etsek
valla bırakıp başlamak gerçekten ölüm gibi ya ama bende ilk yaptığım oranla daha az acı oldu sanki ama bu acı olmadığı anlamına gelmiyor tabikibakalım ben gene haftada 4 gun yapmayı planlıyorum ınsallah bı kac cm daha atarım :)
sabah işini hiç duymamıstım bundan sonra bende ac karnına yapayım bari