- 15 Mayıs 2010
- 1.584
- 10
-
- Konu Sahibi AdrianaLimaa
- #1.521
kızlar ben etkisini görüyorumetkisini gördüğüm içinde aksamları 8den sonra canım ne çekerse yiyorum yemesem herhalde daha kısa sürede düpdüz karına sahip olucam.Ama yine 62.5 koruyorum çok yiyerek belini inceltenler bence koruma olarak bu videoları yapmalılar iyi koruyor
Videolar cok eğlenceliymiş.Nereden indirebiliriz bunu .
canimcim aynen bende yememe cok dikkat etmiyorum zaten eskisi gibi de cok yemiyorum. Hala biraz gobek var ama silindirden ayvaya indirmeyi basardim sanirimOnceden dar bluzlerimi giyer giyer cikarirdim begenmeyip. Simdi hep dar giyiyorum ki ben farketmeden sismesin o gobek hep aklimda olsun az yiyeyim diye. Dunya varmiss
Oturdugum zaman hala kat kat oluyo bi miktar yag durdugu icin. aksam evde oldugum yerde yarim saat kosuyo/ip atliyo gibi yapicam. Hocam kardiyosuz yaglar gitmez demisti ya ondan. Kolay gelsin tienen. Sen de mi her gun yapiyorsun. Bi incelme kesin farketmissindir. Bu videolar kilo verdirmiyo evet. Yanlarda biraz sikilasma sagliyor sanirim
Onumuzdeki yazi sabirsizlikla bekliyoruuuuumm. Bikinimi kendimden emin giyiceem
canimcim aynen bende yememe cok dikkat etmiyorum zaten eskisi gibi de cok yemiyorum. Hala biraz gobek var ama silindirden ayvaya indirmeyi basardim sanirimOnceden dar bluzlerimi giyer giyer cikarirdim begenmeyip. Simdi hep dar giyiyorum ki ben farketmeden sismesin o gobek hep aklimda olsun az yiyeyim diye. Dunya varmiss
Oturdugum zaman hala kat kat oluyo bi miktar yag durdugu icin. aksam evde oldugum yerde yarim saat kosuyo/ip atliyo gibi yapicam. Hocam kardiyosuz yaglar gitmez demisti ya ondan. Kolay gelsin tienen. Sen de mi her gun yapiyorsun. Bi incelme kesin farketmissindir. Bu videolar kilo verdirmiyo evet. Yanlarda biraz sikilasma sagliyor sanirim
Onumuzdeki yazi sabirsizlikla bekliyoruuuuumm. Bikinimi kendimden emin giyiceem
deneyeceğim canım sağol
merhaba canım bende bu akşam böle göbek eritme hareketleri ararken senin paylaşımını buldum...Ben 10 kilo verdim üç buçuk ayda sonra bıraktım ama almadım.Tek derdim bu göbeğim.Hergün 1 saat yürüyorum....İlk sayfadaki 2 video bu işe yarıyor bel ve göbek için yok sa jıllıan mı ....hepsinşi birden yapmam zor.yürüyüşümü de bırakamam.1 ay kadar zamanım var bunları eritmek için.hangisini tavsiye edersin....
Kızlar selaam. Naslsınız nasıl gidiyor daha güzel olma çabalarınız. Uzun zamandır aranızda yoktum. Geçmişi okuyamadım ama hala bir istek bir hırs görüyorum sizlerde maşallah
Bende ki durumları aktarayım size. Diyet yapmıyorum düzenli beslenmeye bol su içmeye devam. Jilian yapıyorum ger gün. durum bundan ibaret. Özledim sizleri haberiniz olsun