Göbek eritme ve bel sekillenirme icin birebir!

benim ölçülerimde bunlar.(21.01.2012) hadi hayırlısı...
Boy: 1.68
Kilo: 56
bel: 72
Göbek: 82
Bide anlamıyorum ya sabah kalkınca gayet düz (yada olabildiğince düz) bu göbek bi bardak su içiyorum yada bi dilim ekmek yiyorum. hemen şişiyo sizde de böyle mi?

evet cnm bende de öyle... :KK19:

kızlarr bu videolardaki haraketleri bnde yapmaya başladım özellikle ilk ve son videoyu yapıyorumm 4 5 sefer oldu sanırımmm :KK8::KK8:

size bir sorum olacakkk kızlarrr:KK17::KK17: bu konu ocak ayında açılmış. o zamndan beri yapıpta sonuç alanlar varsa yazabilrlermi:KK17:

ben yapıyorum bu hareketleri ama aynı zamanda diyette yapıyorum acaba benm gibi fazla kilosu olupta yapan varmı ayrıcaa :44: kas yapıcak diyede korkuyorumm açıkçasıı :KK31::KK31:

Evet ben de aynı cevabı merak ediyorum.
:KK9:

Hem bu bayanlar sayesinde biraz göbek atmayı öğrenicem sanırım bu yaştan sonra :))

kas yapmaz sanmıyorum ordaki kadının kasları var ama kac senelik hocadır :KK70: çok ağır hareketler değil ağırlık kaldırmıyoruz sonucta :KK70:
diyettle çok güzel gider bende karatay yapıyorum ama bir kaç gündür bu hareketleri yapmadım etkisinin olduğu yaptıktan ertesi günki ağrılarla anlaşılıyor :KK70:

bu videolari baska bir konuda da paylastim ama daha cok kisinin gorebilmesi icin ayri bir konu acmaya karar verdim. 2 3 yildir kilo vermeye calisiyordum kilo alinca kaybettigim vucudumun seklini geri kazanmak icin evet kilo verdim 38 bedenden 36 ya dustum. Hala bir sorunum vardi... Gobek ve bel kismim dumduz degil de portlek portlek duruyordu yaglar belli oluyordu sanirim pilates yapiyorum ve de mekikle beraber gobek cevremdeki yaglar sikilasip kas kati gobek kaslarimin ustunde lop lop duruyo hala masallah :KK4:
Neyseki youtubeta tesadufen buldugum videolar gercekten ise yariyor 6 gun once buldum 4 gundur yapiyorum ve o loplukler azalmaya basladi gobegimin sisi de indi biraz ama daha cok vaar:KK31:

Videolari yaparken aci hissetmiyorsunuz cunku normal dans edermis gibi egzersizler muzikle beraber bu yuzden cok eglenceli ve de hareketler cok kolay :KK34: Videodaki hareketleri yaptiran kadin bir videosunun 3 kez arka arkaya yapilmasini tavsiye ediyor ben bunun yerine 3 farkli videoyu birerkez yapip yarim saatte ter icinde kaliyorum, genelde terledigimde birakan bir insanim ama bu cok basit ve kararliyim yaza kadar en az haftada 3 - 4 kez (pilateste yapiyorum haftada 1 salon 1 kez de evde) hic birakmadan devam edicem.

Eger sizde bana katilirsaniz her ay buraya bel olculerimizin ayda kac cm degistigini yazarak birbirimizi motive edebiliriz. Lutfen bir kez deneyin ne kadar calistirdigini gorunce vazgecemiceksiniz benim gibi:KK15:

10 min booty shaking waist workout- lose inches off your waist by shaking your hips! - youtube bu iclerinde en zorlayici olan ilk yapmak daha rahat

get your sexy back with this fat burning, calorie blasting, body-sculpting workout by tiffany rothe - youtube

the bikini abs workout- - youtube

kizlar daha sonra da bu videoyu buldum popo diklestirme ve kalca sekillendirme ve sikilastirma (dusuk bel izlerinden de) kurtulmak icin kullanmak isteyen olursa buyrunuz:KK34:
http://www.youtube.com/watch?v=0yn-qdodhlm&feature=related

ayy çok eğlenceli birşeye benziyo ilk video yu yapmaya başladım şimdi süper ya dans eder gibi

kiiizlllaaaar ben geri donduummmm! hicbiseyin istedigim gibi gitmedigi hatta kalbimi fazlasiyla yordugu tatil demeye dilimin varmadigi 1 aydan sonra evimdeyim bu arada belimi iyice kalinlastirdim kilom hala 54 ama o bel nasil kalinlasiyor cozemedim. cevirin kizlar habire sopa cevirin gercekten ise yariyo.
bugun fitness a basliyorum yine. videolarimi bayagi bosladim ama cok hamim zaten hic yapasim gelmiyo spor salonuna gidince ister istemez yapmak zorunda kaliyorum o yuzden gidicem bakalim hamlik gecince evde de videolari yaparim :KK31: gecen yaz kilolu olan kizlar sutun gibi olmuslar bende 10 kilo ekleyip gittim ya helal olsun yani bana.. simdi 11 ayim var yaza kadar tekrar :) hic birakmadam aynen devam ben esas onumuzdeki yaz patlaticam bombayii:KK9:

kizlar gecen hafta sadece 3 saat spor yapmisim 3 kez gitmisim spora.

Evet bu hafta icin planim 6 saat yapabilirsem 8 saat spor olacak. Diger haftada 10 saate cikarmayi planliyorum. Sekeri tam kisamadim canim cektigi kadar yiyip birakiyorum kahvalti recelsiz olmuyo malesef. Bende durumlar boyle de baska kimse yapmiyor mu ya?

adriaanaaa sen bu anasayfadaki linklerimi yapıyorsun sadece baska bir şey yapmaya basladınmı yanında?

adriaanaaa sen bu anasayfadaki linklerimi yapıyorsun sadece baska bir şey yapmaya basladınmı yanında?

caniim ben 5 ay kadar bu videolari yaptim evet. Simdi spor salonuna gidiyorum haftada 4 - 6 kez. Simdi spor saatlerimi 2 ye cikarmaya calisiyorum. Mankenler sabah ayri aksam ayri spor yapiyolar ya :KK9: ben de yapiyim dedim:KK23:

Bu videolar cok iyi ama yapabilirsen eger bu videolari agirlik kardiyo ve mekik tarzi kaslari cok zorlucak biseylerle kombine edersen sonuc daha guzel olur. youtubetan bakiyim benim spor salonunda yaptigim tarzda biseyler bulabilirsem paylasirim simdi. Bu videolar hem zevkli hem terletiyo hem de bele gercekten yuvarlak bi hat veriyo ama vucudunda buyuk bi degisiklik istiyosan tek basina yeterli degil. Ben yuruyusle yapiyordum bu videolari ama yuruyusle de kalp atisi hizlanmiyo cok fazla terlemiyodum.

Su an 2. haftamdayim 3 kilo vermisim.. 54 kilodan bi turlu inemiyodum 51 olmusum cok sasirdim :KK8:
Spor salonunda katildigim derslerde sunlar fitness (nerdeyse allahin her gunu:KK9:), pilates (haftada 1 - 2 kez), salsa (haftada 1)

Canim linkini verecegim videolardan ikincisi benim fitness dersinde yaptigim hareketlerin hemen hemen aynisi diyebilirim diyeri de 40 dk ya tamamlaman ve iyice terlemen icin. Bu 40 dakikanin sonunda pilateste karin kaslarini calistirmak icin degisik mekikler vardir o videolardan ebru sallininkiler olur mesela ekle 60 dk ya tamamla. Bunu sabah yapiyorsan aksama da ilk sayfadaki videolari yap 2 hafta icinde degisimi farkedeceksin.

Eger kas agrilarin coksa o gun pilates yap esneme hareketleri kas agrilarini hafifletiyor onu da yeni farkettim:KK34:

Denise Austin: Ultimate Fat Burn Workout - YouTube

Boot Camp Cardio & Strength Workout With Denise Austin - YouTube

Kolay gelsin caniim:KK16:

videoları inceledim kolay gözüküyorlar :KK70: ama yaparken eminimki yorulurum 2 hafta icinde bu kadar kilo vermen bile iyi bravoo

videoları inceledim kolay gözüküyorlar :KK70: ama yaparken eminimki yorulurum 2 hafta icinde bu kadar kilo vermen bile iyi bravoo

canim hareketler cok kolay! yeterki terle kalp atisin hizlansin :KK31: bacaklar hep calisiyo zaten agirliklarla da kollar ve sirt sona mekik eklendimi de karin. Ben alistim artik tempoya her gun yapiyorum agrisiz acisiz :) sirf spor yapicam diye erken kalkiyorum ki gun icinde vazgecmiyim usenip de diye :) haftaya ful 2 saat yapicam 1 saat spor salonu 1 saat kendi videolarim hazir bol vaktim varken ne kadar yapsam kardir:KK53:

kolay gelsin canım ben 1 ay oryantal aerobiği tamamlayayım bu yolladığın linktekileri yapıcam cünkü sürekli aynı egzersiz basarılı sonuc vermeyebiliyor

kolay gelsin canım ben 1 ay oryantal aerobiği tamamlayayım bu yolladığın linktekileri yapıcam cünkü sürekli aynı egzersiz basarılı sonuc vermeyebiliyor

tamam canim cok kolay gelsiin!!! Ben sonuclari almaya basladim 1 ay aradan sonra :) popom bir diklesti masallahi var:KK52: annem gecen gun elliyo nolmus diye :KK9::KK9::KK9: sevindim ya popom hep kucuktur benim dar elbise giyince popo kisminda hep potluk olur :KK43: artik olmayacak gibi :KK34: gecen sene sadece 3 4 ay spor yapabilmistim. bu sene hic birakmadan devam istedigim vucuda kavusacagim bu yaza :KK51: zayif degil fit ve kivrimli :KK52: marilyn monroe yu mu ornek alsam acaba:KK23:

popon dikleştimii ayy cok güzel bu attığın linkteki videolar sayesindemi? spor salonunda bunlara benzer yapıyorsun ya hani? benim kalçada kücüldü basen eriteyim derken ne yapsam bilemedim :KK43:

canim videolari tekrar bastan sona izlemiyim dedim hem uzun hemde benim int yavas:KK50:
ben spor salonunda yapiyorum ya ama videodakiler ayni hareketlerdi benim fitness dersimdekilerle. nolur ne olmaz yoktur diye hemen yazip baktim googledan bu videodakiler super iste

Popo kaldirma hareketleri | İzlesene.com Video
ben haftanin 5 gunu yapmis oluyorum bu hareketi 5 6 dk kadar cehennem azabi gibi ya titriyorum artik... zaten spordan sonra en cok popom ve bacaklarim agrir bacaklarimin sekillendigini soylememe gerek yok heralde. spor da sabirli olmak gerekiyomus ben onu anladim. gobegim gitmiyo diyorum ama o kadar kilo yag bi anda ucacak hali yok ya:KK9:

sen neler yapiyosun cnaim hafta da kac gun yapiyosun?
Agirlik fln olunca ben 5 gun yapiyorum 2 gun dinleniyorum dinlenmedigim zaman vucudum cok agriyo.

Son düzenleme:
canim videolari tekrar bastan sona izlemiyim dedim hem uzun hemde benim int yavas:KK50:
ben spor salonunda yapiyorum ya ama videodakiler ayni hareketlerdi benim fitness dersimdekilerle. nolur ne olmaz yoktur diye hemen yazip baktim googledan bu videodakiler super iste

Popo kaldirma hareketleri | İzlesene.com Video
ben haftanin 5 gunu yapmis oluyorum bu hareketi 5 6 dk kadar cehennem azabi gibi ya titriyorum artik... zaten spordan sonra en cok popom ve bacaklarim agrir bacaklarimin sekillendigini soylememe gerek yok heralde. spor da sabirli olmak gerekiyomus ben onu anladim. gobegim gitmiyo diyorum ama o kadar kilo yag bi anda ucacak hali yok ya:KK9:

sen neler yapiyosun cnaim hafta da kac gun yapiyosun?
Agirlik fln olunca ben 5 gun yapiyorum 2 gun dinleniyorum dinlenmedigim zaman vucudum cok agriyo.

ben oryantal aerobik yaptım 1 aya yakın
1 aydan beri mari winsor yapıyorum nerdeyse. basen için
sopayla bel çeviriyordum
callanetics yapıyordum
ama benim kalçamda incelmiş zaten 90 cmdi..
Basenlerimde incelmisti ama kalca incelince yine basen kocaman duruyor :KK50: sırf bu yüzden egzersiz programımı değiştirdim simdi senin paylastığın ilk videoyu 3 kere yapıcam pespese ve mari winsora devam edicem belki basen tamamen yok olur ama kalcada eriyor pof ya tüm basen egzersizleri kalcayıda calıstırıyor..........

bu paylastığın videoyuda yapıyordum fena yakıyor valla kalçada cok fazlalığı olanlar yapmalı bence.

X