Göbek eritme ve bel sekillenirme icin birebir!

cok gecmis olsun canim!! uzulme sende daha sonra yaparsin! bende bugun diyeti fln birakmaya karar vermistim tartida yine yarim kilo arttigimi gorunce ama karin kaslarim her gecen gun belirginlesiyoo :) kaslarim artiyorsa bu yuzdendir benimde kilo artisim vazgecmeden devam etmek lazim... hem spor sadece zayif gozukmek icin degil saglikli olmak icin yapilmali degil mi ama :)

sen hayatini bi duzene sok yaparsin sporunu benim de 1 ay yapamadigim bi zaman olmustu stresten eski halime geri donmustum ama spora baslayinca geciyo hemen :)

canıııım yine mesaj kutun dolmuş

herkese merhaba :KK16:
nasılsınız bakalım? nasıl gidiyor? spora devam edip karın yağlarından kurtulan var mı az çok? :KK53: ben hiç yapamadım,sınavlar vs derken ara verdim ve yapmadım:KK25: başlamayı düşünüyorum ama hiç sonu gelmiyo hep yarıda kalıyo diye hevesim kalmıyo :KK25:

nasılsınız bakalım? nasıl gidiyor? spora devam edip karın yağlarından kurtulan var mı az çok? :KK53: ben hiç yapamadım,sınavlar vs derken ara verdim ve yapmadım:KK25: başlamayı düşünüyorum ama hiç sonu gelmiyo hep yarıda kalıyo diye hevesim kalmıyo :KK25:

al benden de o kadar biberiye yağım olduğu gibi duruyo :) amann bu yaz da böyle olsun napalm yani seneye ocak da başlasam tamamdır heralde :)

al benden de o kadar biberiye yağım olduğu gibi duruyo :) amann bu yaz da böyle olsun napalm yani seneye ocak da başlasam tamamdır heralde :)

ocakta mi:KK53: ara vermeyi mi dusunuyorsun? temmuzdan araliga kadar gobegi sisirip tekrardan gobek yok etmeye mi calisicaksin :KK53: hem sadece yaz icin mi gobek eritiyoruz ki biz:KK20: bu sekilde gecici gobek sisini indirirsin ama yaglardan kurtulamazsin her ocak ayinda basa sararsin. ben butun kis yapicam haftada en az 4 gun. hatta izmir de de her gun gidicem. sporu birakip birakip baslamayin kizlar benim gibi portakal kabuklu bi gobeginiz olur demedi demeyin:KK5: onemli olan fit bi vucuda sahip olmak sisi inik bi gobek degil ve de sporu en basta saglikli olmak icin yapiyoruz :KK15: pes ediyomussunuz gibi geldi. hem ozdenscim bak ocaktan beri yapiyoruz nerdeyse bu yaza gobegimiz dumduz olmadiysa seneye nasil olsun ayni filmi tekrar cekmek niye :KK24: bi kendinize gelin yahuu tamam tatlinizi yiyin o kadar kasmayin kendinizi ama sporu birakmayin bence. yalniz benim 1 ay boyunca pide yeme seruvenim basliyooorr kizlaarrrr:KK52: turk yemeklerini cok cok cokk ozledim:KK43:

canim ben hala gidiyorum spor salonuna bi saat kadar yapiyorm hafif bi inme var gobegim de ayva gobegi var diyebilirm ama 1 ay sonra o da gider bu tempoyla :) gitmezse de agustosun sonunda indirmis olurum insallah universtiye baslamadan :KK8: bazi zamanlar 2 3 gun yapmiyorum yorulmus oluyorum fln biraz dinlenip tam gaz yeniden devam ediyorum. haftada 4 e 5 e indirdim yani sporu cunku spor salonuna her gun gitmek demek benim agridan olmem demek artik ayakta duramiyorum dersin sonlarina dogru:KK9:

bide ozdens bugun hoca bize hayali bir ip varmis da ip atliyomusuz gibi yaptirdiii aklima sen geldin sonra da bacaklarimizi boyle iyice yukari cekebildigimiz kadar cekecek sekilde zipladik hala ipimiz varmis gibi. sanirim bu butun kaslari calistiran bi hareket benimde evde yapasim var ama ipim yok :KK23:

kizlaaar hic umidim yoktuuuu amaa su aaann gecen yaz giydigim 36 beden pembe pantalonumun icindeeyyiiiiiiiiiiimmmmm:KK8::KK8::KK8:

Son düzenleme:
ocakta mi:KK53: ara vermeyi mi dusunuyorsun? temmuzdan araliga kadar gobegi sisirip tekrardan gobek yok etmeye mi calisicaksin :KK53: hem sadece yaz icin mi gobek eritiyoruz ki biz:KK20: bu sekilde gecici gobek sisini indirirsin ama yaglardan kurtulamazsin her ocak ayinda basa sararsin. ben butun kis yapicam haftada en az 4 gun. hatta izmir de de her gun gidicem. sporu birakip birakip baslamayin kizlar benim gibi portakal kabuklu bi gobeginiz olur demedi demeyin:KK5: onemli olan fit bi vucuda sahip olmak sisi inik bi gobek degil ve de sporu en basta saglikli olmak icin yapiyoruz :KK15: pes ediyomussunuz gibi geldi. hem ozdenscim bak ocaktan beri yapiyoruz nerdeyse bu yaza gobegimiz dumduz olmadiysa seneye nasil olsun ayni filmi tekrar cekmek niye :KK24: bi kendinize gelin yahuu tamam tatlinizi yiyin o kadar kasmayin kendinizi ama sporu birakmayin bence. yalniz benim 1 ay boyunca pide yeme seruvenim basliyooorr kizlaarrrr:KK52: turk yemeklerini cok cok cokk ozledim:KK43:

çok haklısınnn ama hiç cnm istemiyo şuan ip atlamak sopa çevirmek yanlara eğilmek dışında :KK43: yazında bunu yaparım heralde bol bol yüzerim zaten merdiven in çık sürekli :) 5oo/6oo gram aldım diye hayatım yarım yağlı yoğurt ve peynir,yeşilçay,salatalık,domatesten ibaret :))) bugün doktorumda Taylan Kümeli cacık yapın dedi içine haşlanmış bulgur da katabilirsinz rahat rahat yiyebilirsinz sadece bulgurun kalorisini alırsınız dedi bunu yazın sürekli yerim doyurucu olur gibi :)

çok haklısınnn ama hiç cnm istemiyo şuan ip atlamak sopa çevirmek yanlara eğilmek dışında :KK43: yazında bunu yaparım heralde bol bol yüzerim zaten merdiven in çık sürekli :) 5oo/6oo gram aldım diye hayatım yarım yağlı yoğurt ve peynir,yeşilçay,salatalık,domatesten ibaret :))) bugün doktorumda Taylan Kümeli cacık yapın dedi içine haşlanmış bulgur da katabilirsinz rahat rahat yiyebilirsinz sadece bulgurun kalorisini alırsınız dedi bunu yazın sürekli yerim doyurucu olur gibi :)

off su an cok acim :KK43: bizim okuldu sinav di bitti ya sende benim gibisin sanrim bi tembellik var dimi ustunde :KK5: ben butun gun yatiyorum ya butun gun spor salonuna gitmesem zaten evde hic popomu kaldirip yapmam biliyorum haklisin o acidan:KK50: ama en azindan tamamiyle salmadin dikkat ediyosun :KK34:

off su an cok acim :KK43: bizim okuldu sinav di bitti ya sende benim gibisin sanrim bi tembellik var dimi ustunde :KK5: ben butun gun yatiyorum ya butun gun spor salonuna gitmesem zaten evde hic popomu kaldirip yapmam biliyorum haklisin o acidan:KK50: ama en azindan tamamiyle salmadin dikkat ediyosun :KK34:

akşam dayanamdm pirinç pilavı yedim :KK43:(( ama her zaman yemiyorum ya bişey olmaz dimi :KK43: canımda acayip baklava istedi hiç de sevmem ama nerden çıktıysa ya benim hamileliğim pek fena olur :) 100 kez atlıyorum pirinç yedim diye bugün onu 150 yapmayı planlıyorum inş yapabilirim 50 ye kadar nefes nefese kalıyorum zaten 50 den sonra dambıl alıyorum elime yanlara eğiliyorum tekrar 50 kez atlıyorum sopalı hareket yapıyorum ondan sonra son 50 yapıp duş ve yatakkk :) 100 kez atladığımda öyle terliyorum ki hiç spor yaparken bu kadar terlememiştim :) yarından itibaren oturmak da yok 1 haftada anca toplanırım ben 4 valizle gidiyorum tatile annem çileden çıkıyo ya lazım olursa diye onun telaşıyla yemek işinide unuturum kilo almamam gerekiyooo :KK43: gerçi 34-36 beden arasındayım korumam lazım bunu :) aaa bu arada bugün yağsız yemek yaptım sıfır yağ evdekilerde benim sayemde zayıflama yolunda :) annem diyet yemeklerine başladın kurudun kurudun kızım diyo erkek arkadaşımdan dolayı baya takıntı yapmışım ben meğer.......

Kızlar tesadifen gördüm topiğinizi oldukça verimli gözüküyor.
Ben 7 haftalık hamileyim acaba bende yapabilirmiyim.
Mekik çekmeyi sormuştum doktora yapma demişti ama videodaki hareketler çok zorlayıcı değil gibi geldi ne dersiniz.

Mekik çekmeyi sormuştum doktora yapma demişti ama videodaki hareketler çok zorlayıcı değil gibi geldi ne dersiniz.

aman sakın mekik için doktorun yapma dediyse sakın bu hareketlerin acısı ertesi gün belli oluyo Allah korusun bişey olur yok yok doğumdan sonra yaparsın keyfini çıkar şimdi :))

ben hareketlerimi yaptım veee uykm geldi :)) bu arada hareketlerime yeni bişey ekledim belimle 8 çiziyorum 3 dakikadan sonra yanlarda bi ağrı oldu bıraktım yarın acırsa yanlarım bu harekete devam çünkü baya hareket ediyo yanlar hadi bakalım :)

aman canim basit gozukur de canina okur bizim hareketler:KK9: mazallah bebek sikisir icerde :KK9: hamilelik bitsin bebegini uyutur yaparsin her gun yarim saat :KK34:

ben hareketlerimi yaptım veee uykm geldi :)) bu arada hareketlerime yeni bişey ekledim belimle 8 çiziyorum 3 dakikadan sonra yanlarda bi ağrı oldu bıraktım yarın acırsa yanlarım bu harekete devam çünkü baya hareket ediyo yanlar hadi bakalım :)

evet yaa o hareket baya bel inceltiyo sanirim sekil a: shakira anam o boya o bel ben 1.50 olsam simdi tosbaga gibi olmustum:KK9:

o zaman ben belimle 8 çizme işini fazlalaştırıym ben hiç bişey yapamazsam onu yapıym :)) bu arada kilo vermeye yine başladım 500 gram daha versem tam 45 olsam harika olck :)

o zaman ben belimle 8 çizme işini fazlalaştırıym ben hiç bişey yapamazsam onu yapıym :)) bu arada kilo vermeye yine başladım 500 gram daha versem tam 45 olsam harika olck :)

kiz 42 kilo olcan haa :KK9: ac birakma kendini normal ye ama spora cok yuklen.. cunku kaslaniyosan eger ya kilon ayni durmali ya da artmali tabi ki artmasini istemiyoruz da sen niye habire kilo veriyon ya:26: ben 3 hafta once 54 kilo 38 bedendim su an yine 54 kilo 36 bedenim (biraz portlesem de :KK52:)

kizlllaar cumartesii gecesi izmiiiirrrrrrrrr:21: sonunda o gun geldii:KK9:

kiz 42 kilo olcan haa :KK9: ac birakma kendini normal ye ama spora cok yuklen.. cunku kaslaniyosan eger ya kilon ayni durmali ya da artmali tabi ki artmasini istemiyoruz da sen niye habire kilo veriyon ya:26: ben 3 hafta once 54 kilo 38 bedendim su an yine 54 kilo 36 bedenim (biraz portlesem de :KK52:)

kizlllaar cumartesii gecesi izmiiiirrrrrrrrr:21: sonunda o gun geldii:KK9:

kilo vermeye taktım neden blmiyorum verym kilo vermk iyi sporuda bırakmıyorum aç hiç kalmıyorum yoğurt sürekli yoğurt :) ama tatilde kilo almaktan çok korkuyorum :KK43: bnde bi sonraki cumartesi sabah inş :)

kilo vermeye taktım neden blmiyorum verym kilo vermk iyi sporuda bırakmıyorum aç hiç kalmıyorum yoğurt sürekli yoğurt :) ama tatilde kilo almaktan çok korkuyorum :KK43: bnde bi sonraki cumartesi sabah inş :)

tatlimcim cok verme bak boyun kacti senin valla anoraxic olucan iyisin iyi kilo verme daha spor yap kilo vermemye calis boyun benim gibi 1.61 falansa 50 nin altina dusmemek lazim gerci 48 de guzel bi kilo simdi bizim boya :KK9:

bide benim ip alasim var ya cok zevklidir biz hayali ip atliyoz keske hic bitmese diyorm :KK9:

ben bugun yanlislikla pilatese gitmisim :KK9: bacaklarim fln esnekti benim bi ara :KK70: bugun bildiginiz acamadim bacaklari:KK9: haftada 1 pilates yapmak lazim fitness cardio tarzi seyler belli kaslari calistiriyo tamam ama esneklik olmadi mi da ben kendimi eksik hissediyorum iyi ki yanlis gitmisim dedim. kizlar iki bacagi yanlara iyice acip kafanizi da ayaklarinizin oldugu yonde gidebildigimiz kadar gittigimiz bi hareket var ya onda ben hicbiyere gidemedim bacaklari da iki karis actim o kadar :emir_bebek:
ama su da var ki bugun enerjimi atamadim eve geldim simdi 40 - 45 dakikadir bi annemin arkadasinin getirdigi cd 'yi yaptim aerobik gibi birseymis iyi terledim ama. artik herkes gobis takintimi bildiginden getirdikleri hediyeler de o yonde oluyor:KK52: cok sevindim ama ya:KK31:

Son düzenleme:
Bu videoları indirdim ama hala yapamadım ben yaa :44: ama bugün karar verdim tekraren; az az da olsa başlayacağım yine hareketlere inşallah. :KK8:

canım zayıflık takıntım hastalığa kadar gtmez :) kendimi yemek için zor tutuyorum :) bu arada boyum 1.57 45 kilo olsam iyi olmaz mı :) daha azı da olablr 42 ye kadar yolu var :) herşeyi yiyen kilo almayan insanlardan olmayı çok isterdim :) neyse yazın nesfit yeşilçay ikilisi ve ben kutu kutu yeşilçay aldm zaten orda bulamazsam diye :)))

X