Göbek eritme ve bel sekillenirme icin birebir!

selam kızlar,
bugün 1.5 saat dışarıda tempolu yürüdüm. sonra jillian'la ısınıp 3 videoyu ard arda yaptım. ardından da 50 üst 50 alt karın için mekik çektim, 50 de şınav çektim. gülemiyorum, eğilip kalkamıyorum umarım birkaç güne geçer.

selam kızlar..
aslında gayet zayıfım ama biraz şekilsiz bi vücudum var.. boyum 1,65- kilom 53..
ama nefret ettiğim düşük bel giymekten çıkıntı olmuş sinir bozucu bi belim var. ayrıca etim çok gevşek benim. bacaklarım falan sıkı olsun istiyorum. popo dersen tahta gibi.. yani sadece zayıf olmak yetmiyo.. sizce bu videolar işime yarar mı ???

kizlar nerdesiniz yahuuuuuuuuyoksunuz.sinavlar bitmedimi?ben cook kotuyum ya.kac zaman oldu spor yapmiyorum.diyetide bosladim.ama 800 qram verdim.57 kiloyum suan.sevinsemmi bilmiyorumcunki hala karnim fei halde.leslie yordu artik.bir fikrim var.yarindan itibaren merdivenleri kalkib inicem.3 katta oturuyorum.iyice terledikden sonra mekik falan yapicam.bakalim.insALLAH ise yarar:44::44:

dün ve bugün acayip fazla yedim durduramıyorum kendimi sürekli bişey yeme isteği ( 2 fincan yeşilçay içtm bugn göbek çıktı yine Allahımmmmm ne haldeyim sabah öğle akşam sopa çevirip elime dambılları alıcam ve mekik aklıma geldkçe mekik Allah beni bildiği gibi yapsn çok kızıyrm kendime

öhm size gaz vereyim derken haftasonu şehir dışına çıkınca ben sapıttım:26: 4 günün faturası; kiloda değişiklik +700 ama bel göbek vs ölçülerinde değişim yok fazla. bugün yine jillian ve ilk 3 video ile devam edeceğim. bir yandan saba tümer'i izleyip bir yandan da hareketlerimi yapacağım. bitiminde de yine mekikler ve şınav. yihhuuuuu

kızlarrr hepinize merhaba

sonunda geldi netimiz

müsait bi vaktimde sayfaları okuyacağım.. ben sporumu yapamadım sadece arada mekik çektim oda etkili olmamıştır çünkü düzenli yapmadım

ölçülerimde aynı sanırım..sınavlarım var yoğunum yine.. herkese kolay gelsin..

yarım saat jillian ve arkasından sadece ilk 2 videoyu yapabildim. en son da 50 üst karın, 25 alt karın mekiği, 50 şer yan mekik ve 25 şınav çektim. titriyoruuuuuum akşam yemeğinde de fırında balık ve salata yapacağım. yemek sonrası da 1-2 saat yürümeyi planlıyorum sitede.

[h=1]Get your SEXY BACK with this Fat Burning, Calorie Blasting, Body-Sculpting Workout by Tiffany[/h]
diger videoları realplayer ile indirdim ama bunda indirme kısmı yok yardımcı olabilir misinz kızlar... bu arada bu vieoları öneren arkadasa Allh razı olsun cok işe yarıyor ve sıkılmadan yapıyorum.tsk

dün akşam yemek sonrası yine yürüdüm 1 saat sonra eve gelip yarım saat jillian yaptım biraz da şınav çektim. yapabilirsem artık jillian ve ilk 3 videoyu sabah akşam yapacağım. yani 2 gündür yapabiliyorum fırsat buldukça.

canlarim beniiim bu topige ugrayamiyorum bile moralim bozulmasin diye sinavlarin bitmesine son 2 hafta. sonra siki diyet siki spor ama vucudum cok hamladi nasil basaricam 1 ayda bilmiyorum:26: hic yapmamaktan iyiidir biraz kilo verdik mi biraz da sikilastik mi tamam daha ne

tatilde de yapicam kizlar sabhalari kalkip kosucam ya da tempolu yuruycem arkasindan da videolar ohhh degmeyin keyfime

merhabalaaar,
dün sadece 1 kez jillian yapabildim sonra da yine klasik mekik, şınav vb hareketlerimi yaptım. birazdan da bugün ne giysem'i izleyerek jillian ve 3 video ile günümü şenlendireceğim

videoları indirdim iki gündür yapıyorum, ama her tarafım tutuldu.
ama azimliyim bırakmayacağım.
inşallah gider şu göbeğim, videolar için çok teşekkürler konu sahibi arkadaşım.

artık bu videoları yapamıyorum ben hiç bişey içimden gelmiyo kızlar 45.5 kiloyum nivea Q10 ten aldım bacaklarıma onu kullanıyorum herşey yarım kaldı en iyi tarafı canım hiç yemek istemiyo :))

kızlaarr nabersiniz ya bende uzun zamandır uğrayamıyorum topiğe yiyip içip yatıyorum ya off nasıl geri başlayacağım bu sporlaraa

Kizllaaarr ben geri donduuuuuuum sinavdan once aldigim mezuniyet elbisemin icine sinavdan sonra giremediiim tartiya bugun korkarak cikabildim ancak tekrar 58im. simdi 1 ayda nasi eriticem hic bilmiyorum pek umudum da yok acikcasi... vucudum cok ham 1 aydir hic spor yapmadim. yuruyusle basliyorum sabah aksam 1 hafta yuruyup haftaya da 2 3 gun pilates eklemeyi dusunuyorum yemegi de kesicem biraz. Neden strese girince kilo aliyoruz versek ya... yok anam illaaa davul gibi olacak o gobek 1.62 boya 58 kilo popo yok gobek var oof oooff

2 gündür belim kalçam bacaklarım acayip acıyor yaa hamdım e tabi
bugün devam ettireyim tekrar yapayım dedim 2 video yaptım son kalça şekillendirme videosunda koptu film
dayanamadım attım kendimi yatağa
ama ciddi bi etkisi var gibi geliyo bana
devam ettiricem düzenli yapıcam mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…