- 5 Mart 2008
- 2.078
- 23
-
- Konu Sahibi AdrianaLimaa
- #1.381
2 gündür belim kalçam bacaklarım acayip acıyor yaa hamdım e tabi
bugün devam ettireyim tekrar yapayım dedim 2 video yaptım son kalça şekillendirme videosunda koptu film
dayanamadım attım kendimi yatağa
ama ciddi bi etkisi var gibi geliyo bana
devam ettiricem düzenli yapıcam mutlaka
Kilo verenler oldumu ben videolara bakmadim daha ama denicem, cok kilo aldim sigarayi biraktigimdan beri.
baya etkili masallah dun yine biriyle basliyim videolarin dedim bugun belim kalcam basenlerim aci icinde zor yuruyorum
canim kilo verdirmez cok enerji harcadigin icin geneld ebunlari yaptiktan sonra acikirsin onun sebebi de kaslarin proteine ihtiyaci olmasiymis haslanmis yumurta tavuk gibi protein kaynagi besinler yenmeliymis dikkat etmek lazim yani. ben ilk basladigimda bu yuzden kilo almistim... cok kilo aldiysan sigaradan sonra bence bir diyetisyene git yanina da spor ekle super olur benimde gidesim var diyetisyene ama ailem biseyin yok kizim diyo bi kandirip gitsem cok iyi olcak
kizlar sinavlariim biteli 1 hafta oldu 1 haftadir da vucudumu tekrar yavas yavas spora alistirmaya calisiyorum ama su an durum vahim gunde 45 - 60 dk yuruyus yapiyorum dunde videolara basladim her yanim agri icinde bugun yapamiyorum birsey sadece 40 dk yurudum yarina insallah daha iyi yaparim 2 haftada ancak duzene girerim gibi geliyor e zaten tatile de 25 gun kaldi artik yazin da duzenli spor yapmam sart. her strese girdigimde boyle kilo alicaksam ohooooo oldum bittim ben yani
ozdens mevsim gulenkalp siz biraktiniz mi:18:
canim sen o kiloyaaa nasil dustun yaaaa ben hala 54 um ve 55 54 arasi gidip geliyorum tatile gitmeme 20 gun kaldiievettttttttt ben bıraktım45.5 kiloym zaten hiç spor yapmıyrm nivea sıkılaştrıcı aldm onu da kullandğm yok
canim sen o kiloyaaa nasil dustun yaaaa ben hala 54 um ve 55 54 arasi gidip geliyorum tatile gitmeme 20 gun kaldii
sizi cok ozledim var ya ne guzel yapiyoduk kimsecikler kalmamis bende arada yapiyom arada birakiyom tam motive olamiyorum sizsiz
ekmek hiç yemiyorum yeşilçay sabahları süt dikkat ediyorum yani ama bi anda 45 oldm hatta 44 ü bile gördm bi ara ilaç kullandm ondan hiç bişey yiyemedm göbeğm pek kalmadı yanlarmda hafif var sıkılaştırıcı aldm onu da düzenli başlıcm tatile gdicm bnde ay sonuna doğru yüzmek daha iyi gelir sanki..siz olmaynca bnde bıraktım işte eğer o hızla devam etseydim ahhhh ahhhhh
aman canim dikkat et 45 lerde benim tansiyonum dustu halsiz kalma sonra
bende iste evde yapamiyorum artik tam 20 gunum kaldi 19 gun full spor salonuna gidicem orda daha zorlaniyorum hem daha tempolu yapiyorum bakalim ne kadar eritebilirsem.
bende aynen ekmegi azalttim 1 dilim sabah kahvaltisinda yiyorum sadece, pilavi, makarnayi kestim. aralarda biskuvi yerine aciktigim zaman yarim yesil elma yiyorum yesil cay aklima geldikce iciyorum spordan gelince icerim aksam yine. ama cikolatayi kesemedim kesemiyorum olsun o kadar da artik
o kadar da olsun muuu bırak çikolatayı yaptığın spor ne işe yarıcak 20 gün snra fazlalıklarnla plajda dolaşmak mı istiyosun yoksaaaaa saklanarak mı demeliydim...ölmezsin 20 günde çikolatasızlktan çok kızdm sana yaptğn spor boşa gtmesin waffle yedi diye spor hocasınn ece vahapoğlna kızdğnı söylemştm sna dmi sen kaç hafta geriye atmış oldn çikolatyla ??
dogru soyluyosuuun yaa spordan geldim cikolatali sute dadandimtamam 19 gun icin cikolatasiz hayat ilan ediyorum dayanabilirsem yazinda dayanirim ama herkes gozumun onunde yerken sanmiyorum onu o zaman dusunuruz yazin da spora devam edicem her gun bi saat yapsam yeter :)
e sen simdi tamamiyle biraktin mi sporu tekrar baslarken canin cok yanar hic birakmadan devam etmeliyizben 2 haftadir aci icindeydim bugun ilk defa dayanilmaz bacak agrilarim yok aman bidaha da ara vermem nasi bi aci o ya
evet canim hepmiz tattik o aciyi:18: bir hafta sonra hicbiseycigin kalmaz yapamayacak gibi oldugunda bir gun ara ver belinde ya da sirtinda cok agri olursa dikkat et o hareketleri yapma onun disinda hersey super zaten
Bu hareketler sadece karın bölgesini mi sıkılaştrp inceltyo.... bunları yaparsam kalçamda zayflar mı cnm? Benm şu an kalçam 100 cnm belim 80.... Göbeğimin olmadığı yani sıfır göbek varken belimin en ince yeri 70 cm di.... bi aralar 67 falan da oldu ama genetik işte daha incelmiyo.... o zamanlar kalçamda 90 cm di..... ben istyorum ki kalçam böyle 100 cm ken bu kalçamı eritmeyeyimmemnunum çünkü büyüklüğünden.... sadece belimi 70 cm yapsam başka bişey istemyorum... Belimin kıvrımlı olması için bel ile kalça arasındaki farkı 30 cm e düşürmem lazım.... inşallah bu hareketler kalçamı indirmez sadece sıkılaştırr
canim gobegi duzlestirmiyo bu hareketler direk yanlarini etkiliyo senin istediginde o sanirim kivrim olusmasi.. bazi arkadaslar kilo verdiler videolari yaparken diyetlerine dikkat edip onlarin kalcalari kuculdu ama bende buyume olmustu kalca basen kisminda genelde buyumesi lazim orda bayagi bi kas oldugu icin :) bunlarin yaninda bide sopa hareketi yaparsin saga sola egilme bide bel cevirme hareketini fistik gibi olursun
cnm sopa çevrme nasıl oluyooklava çevrme diye bişey duymuşttum ama nasıl yapıldığını bilmyorum onun gibi bişey mi??? nasıl yapılıyor acaba ya... benm acil göbeği öldürmem,beli kıvrımlaştrmam lazm ha bi de bende simit de var tek o bölgede problemlym... karın,böbek,bel..... şu simiti ve göbeği yok etsem.. kalçama bişey olmasa aynı kalsa..... Ben dün verdiğin üç videoyu ard arda yaptım cnm... bugün de 1. videoyu 3 kez yaptım... yani üç tane yapmaya çalşıyorum 1 günde ama bu şeklde karşk yapsam bişey olmaz dimi.... Ya kusura bakma çok soru soruyorum cnm... bişey daha sorucam..... göbeğimn resmini koydum bu şeklde.... acaba ne kadar sürede göbek kısmım şekle girer acaba Bu hareketleri ne kadar daha yapsam işe yarar?? 20 güne nişanlm gelecek acaba 20 gün aksatmadan yapsam işe yarra mı ki??
Eki Görüntüle 440385
canim benim de yaza kadar 18 gunum vardi ama spor o kadar yoruyo ki planladigimiz gibi yapamiyoruz ama bence yanina 30 45 dklik yuruyusle beraber bu videolari yap aksam da yatmadan once fln mekik cek degisik degisik 10 ar tane alt karin icin 10 ar butun abdominaller icin 10 tane de ust karin mide icin yarim mekik tarzi bisey olabilir. youtube a abs workout fln yazarsan cikar zaten birsurukolay gelsin canim :) ama kisa surede hicbirsey olmuyor en az 3 4 ay sonra etkileri ortaya cikiyor maalesef ama yine de yuruyusle mekikle birlestirince daha fit olursun diye dusunuyorum :) kolay gelsiin hepimizin derdi ayni malesef