Göbek eritme ve bel sekillenirme icin birebir!

Ya bnde 3ay oncesinde 49-50 kilo flndim sora hobidi girtlak oldum 55kilo guzelim incecik belim kalinlasti!
napicam ne edicemde belimi zayiflaticam ya gobek desen ayri onceden dusuk bel pantolon giyerdim hicbiyerim portlemezdi ama simdi tayt giysem yuksek belli yukardan belim bile portluyo su icsem yariyo hemen sisiyorm nolucak bu halim bi caresi varmi.. sporada yeni basladim..

Ya bnde 3ay oncesinde 49-50 kilo flndim sora hobidi girtlak oldum 55kilo guzelim incecik belim kalinlasti!
napicam ne edicemde belimi zayiflaticam ya gobek desen ayri onceden dusuk bel pantolon giyerdim hicbiyerim portlemezdi ama simdi tayt giysem yuksek belli yukardan belim bile portluyo su icsem yariyo hemen sisiyorm nolucak bu halim bi caresi varmi.. sporada yeni basladim..

canım yanlar için bu videolar göbek için mekik veya ebru şallı karınsavar :)

ben bi ara yaptım sonra sınavlarım olduğu için ara verdim 2 cm fark etti keşke hiç ara vermeseydim yine başladım hattabugün eve gelince yazlıkları çıkarırken elime 34 beden etek geçti geçen yaz giyemedim yanlarım portlediğinden şimdi giydim portlemedi bile o kadar mutlu oldum ki biberiye yağının da etkisi olabilir belki :)

kizlar gunaydin.nasilsiniz.cok mutluyum diyetin ilk haftasini bitirdim.veeeeeeeeeee 60 kiloda 57.8 dustum.bundan sonra kilo kaybi yavaslicakmis.ama ne yapalim sabr edicez.bu arada ben simdilik yalnizca leslie yapiyorum.istedigim kiloya indinden sonra vucudu sekle sokmaya basliycam.kizlar bu sefer cok umutluyummmmmmmmm.basaricam.cunki hic bir zaman diyet yapmadim.bu benim ilk diyetim.ben cikolata ekmek yemesem duramiyordum.ama artik umrumda bile degil...........................

kızlar merhaba

iki üç gündür yapmadım sporumu.ve yine fazlaca bi yoğunluk içine giriyorum ya yapmaya çalışacağım ama bakalım

ayy kıslarr bişe sorcam ya. ben lahana suyu içiyorum ödem atsın falan diyede. çok acayip gaz yapıyo. spor ve diyette yapıyorum ama zayıflama yok. acaba lahananın yaptığı gaz ve şişkinlikten dolayımı kilo verdiğim belli olmuyo ???

tebrik ederim cnm çok sevindim başaranları gördükçe mutlu oluorum
nasıl bi diyet uyguluosun cnm ?

canim cok sagol.Selahettin Donmezin 1 ayda 5 kilo olan diyeti.benim vucuduma uygun.kilo vermem iyi cok sukur.sanada basarilar tatlim

kızlar merhaba

iki üç gündür yapmadım sporumu.ve yine fazlaca bi yoğunluk içine giriyorum ya yapmaya çalışacağım ama bakalım

canim ya....bende de var o ayaklar gitmiyor.acaba kendimize fazlami yukleniyoruz:44:dun 2 mile leslie yapdim.bu gun hic bir seyyyy.offffffffff ya.endisem o ki kilo veriyorum vermesinede ya vucudumu sekle sokamazsam

canim ya....bende de var o ayaklar gitmiyor.acaba kendimize fazlami yukleniyoruz:44:dun 2 mile leslie yapdim.bu gun hic bir seyyyy.offffffffff ya.endisem o ki kilo veriyorum vermesinede ya vucudumu sekle sokamazsam

tatlım bende 57 idim şimdi 55 im ama ölçtüm hala aynı ölçülerim.düzenli yapmam lazım,hemencecik cm olarak incelmem mümkün değil sanırım

ben zayıflamak istemiyordum gerçi ama vermişim 2 kilo.normalde 55 olurdum hep normal kilomdayım şuan.ama ben incecik belim olsun istiyorum yani olabildiğince ince işte şöyle 60 lı olsun istiyorum ama şuan bi değişiklik yok sanırım..yediklerimede dikkat ediyorum..

bugün video ve mekik yaptım..

Giderek kilo aliyorum kizlar sanirim bakmak bile istemiyorum sinavlara bir hafta kaldi su an aciktikca yiyorum yapcak bisey yok
siz birakmayin devam edin yaza cok az kaldi

cnm acıktıkça ye ama enerji veren atıştırmalıkları tercih et wasa sandviçlerini öneririm bir de etinin diyet ürünleri düşük kalorili fiyatlarıda çok diil git bi torba al onlardan ana öğünde salataya aban şişir karnını hurma yemeni öneririm hakkaten 2 hurmayı çekirdeğini çıkarıp ağzına at üstünede 10 tane leblebi birlikte çiğne üzerinede bi bardak su iç kilo vermesende almamaya dikkat et sınavlardan sora yine sıkıya girersin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…