- 15 Mayıs 2010
- 1.584
- 10
-
- Konu Sahibi AdrianaLimaa
- #1.321
cnm acıktıkça ye ama enerji veren atıştırmalıkları tercih et wasa sandviçlerini öneririm bir de etinin diyet ürünleri düşük kalorili fiyatlarıda çok diil git bi torba al onlardan ana öğünde salataya aban şişir karnını hurma yemeni öneririm hakkaten 2 hurmayı çekirdeğini çıkarıp ağzına at üstünede 10 tane leblebi birlikte çiğne üzerinede bi bardak su iç kilo vermesende almamaya dikkat et sınavlardan sora yine sıkıya girersin cnm
mrb arkadaşlar.. ben 2 ay önce 44 kilodaydım ve kilo almak için uğraşıyordum ve nihayetinde 7 kilo alıp 51 olmayı başardım ama şimdi de vücudumda özellikle karın bölgem lop lop oldu eskiden incecik belim vardı ve göbeğim asla olmazdı şimdi göbek sorunum var kilo vermeyi istemiyorum onun için kilo vermeden vücudumu nasıl şekle koyabileceğimi düşünüyorum ama bilgim yok.. bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim bel en ince kısım=67 göbek deliği=74 boy 1.68 kilo 51 bir an önce incelmem lazım offf offf(
cnm göbekteki yağlar erimeden alttaki kaslar gözükmez kilo verme olayıda bölgesel olmaz yani nerelerde yağ varsa oralardan gider bölgesel bi zayıflama taktiği yok malesef ancak bölgesel egzersizlerle sıkılaşma olur karın egzersizleri yapıp karın kaslarını güçlendirirsen kas olan bölge daha fazla yağ yakar sen normal yemene devam et egzersizle toplamaya çalış derimmrb arkadaşlar.. ben 2 ay önce 44 kilodaydım ve kilo almak için uğraşıyordum ve nihayetinde 7 kilo alıp 51 olmayı başardım ama şimdi de vücudumda özellikle karın bölgem lop lop oldu eskiden incecik belim vardı ve göbeğim asla olmazdı şimdi göbek sorunum var kilo vermeyi istemiyorum onun için kilo vermeden vücudumu nasıl şekle koyabileceğimi düşünüyorum ama bilgim yok.. bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim bel en ince kısım=67 göbek deliği=74 boy 1.68 kilo 51 bir an önce incelmem lazım offf offf(
Kizlarr siz sporu biraktiniz miiiherkes nerde ozdens mevsim gulenkalp nazlma (gerci sen kilo vermissin canim tebrik ederim )
nerdesiniz yahuu sizin sinavlar bitti yaza ne kaldi surda sonuna geldik hepiniz pes mi ettiniz
bende su kiza taktim simdi kafayi Barbara Palvin 18 yasinda 2011 yilin kadini odulunu aldi ve 13 yasinda sokakta kesfedilmis! Victoria's Secret icin de modellik yapmissunun gibi olaydim nolurdu yaa
buyrunuz belki gaz gelir size bana gelemiyor su an icin malesef
Eki Görüntüle 396903
Eki Görüntüle 396904
Eki Görüntüle 396905
kızlar merhaba
adriana benim çok önemli bi sınavım daha var az kaldı bi ay bile yok.bende düzenli yapamıyorum off
bende bi iki kilo vermişim..cm olarak aynıyım düzenli yapamıyorum ki..ama yediklerime dikkat ediyorum ve su içiyorum bide yeşil çay..
bari bunlara dikkat ediyim.yılların göbeği,yağı hemencecik gitmez gayretli ve istikrarlı olmam lazım..benim en rahat yapabileceğim zaman mayısın ortasından sonra.hatta sonrada sınavım var.ama şu sınav geçsin aksatmam fazla.umuyorum yani..
herkese kolay gelsin.o fotodaki kız gibi olamam ki ben..olur muyum ki belim yani offsanırım çok karamsarım
kızın maşallahı var
Kizlarr siz sporu biraktiniz miiiherkes nerde ozdens mevsim gulenkalp nazlma (gerci sen kilo vermissin canim tebrik ederim )
nerdesiniz yahuu sizin sinavlar bitti yaza ne kaldi surda sonuna geldik hepiniz pes mi ettiniz
bende su kiza taktim simdi kafayi Barbara Palvin 18 yasinda 2011 yilin kadini odulunu aldi ve 13 yasinda sokakta kesfedilmis! Victoria's Secret icin de modellik yapmissunun gibi olaydim nolurdu yaa
buyrunuz belki gaz gelir size bana gelemiyor su an icin malesef
Eki Görüntüle 396903
Eki Görüntüle 396904
Eki Görüntüle 396905
Arkadaşlar!
LÜTFEN bu yorumu okumadan bu videoyu uygulamayınız!
Ben bu videoyu gördüm, çok beğendim, gerçekten de güzel bir video. Ama siz siz olun, başta görünen doktor uyarısını dikkate alın (rahatsız edebilecek bir sağlık sorununuz olmadığından emin olun gibi bir uyarı var başta), sonra benim gibi olursunuz.
Ben almadım.
Bir ağrı saplandı birden bire sağ tarafa. Sandım ki dalak falan. Ne alaka, dalak solda.
Sonra doktora gittim, biraz elle muayene etti, bir ilaç verdi, geçmezse gel dedi. İçtim, ama geçmedi. 10 gün sonra başka bir doktora gittim -aynı poliklinikteki- adam direk ultrason, kan ve idrar tahlili istedi. Ultrasona girdim ve görevli doktor biraz bakındıktan sonra spastik kolon dedi.
Ultrason sonuçları elime geldi, bir şişmiş ki bağırsağım sormayın.
Strese ya da ters harekete bağlıdır dedi doktor. Isınmadan hareket yapma dedi. Bir kere daha tekrarlayabilir. Diğer doktorum da idrar tahliline bakıp idrar yolu enfeksiyonu teşhisi de koydu.
Ama o 10 gün içinde yemeklerden sonra ne kadar ağrı çektim bir ben bir Allah bilir. Hepsi bu videodan sonra oldu.
Video iyi, güzel ama siz siz olun bir doktora danışın veyahut yapmadan önce ısının mutlaka. Benim çektiklerimi çekmeyin.
Arkadaşlar!
LÜTFEN bu yorumu okumadan bu videoyu uygulamayınız!
Ben bu videoyu gördüm, çok beğendim, gerçekten de güzel bir video. Ama siz siz olun, başta görünen doktor uyarısını dikkate alın (rahatsız edebilecek bir sağlık sorununuz olmadığından emin olun gibi bir uyarı var başta), sonra benim gibi olursunuz.
Ben almadım.
Bir ağrı saplandı birden bire sağ tarafa. Sandım ki dalak falan. Ne alaka, dalak solda.
Sonra doktora gittim, biraz elle muayene etti, bir ilaç verdi, geçmezse gel dedi. İçtim, ama geçmedi. 10 gün sonra başka bir doktora gittim -aynı poliklinikteki- adam direk ultrason, kan ve idrar tahlili istedi. Ultrasona girdim ve görevli doktor biraz bakındıktan sonra spastik kolon dedi.
Ultrason sonuçları elime geldi, bir şişmiş ki bağırsağım sormayın.
Strese ya da ters harekete bağlıdır dedi doktor. Isınmadan hareket yapma dedi. Bir kere daha tekrarlayabilir. Diğer doktorum da idrar tahliline bakıp idrar yolu enfeksiyonu teşhisi de koydu.
Ama o 10 gün içinde yemeklerden sonra ne kadar ağrı çektim bir ben bir Allah bilir. Hepsi bu videodan sonra oldu.
Video iyi, güzel ama siz siz olun bir doktora danışın veyahut yapmadan önce ısının mutlaka. Benim çektiklerimi çekmeyin.
yaa kizlar ben egzersizleri yapmiyorum biraktim yemekte bol yiyorum 3 hafta filan olcak cok moralim bozuk cok kiziyorum kendime
ne guzel her gun sporumu yaparken diyettimide birden noldu bilmiyorum bana abur cubur yemekler vs vs..offff offffffff ne guzel 3,5 kilo vermistim....
cok moralim bozuk cokkkkkkkkkkkkk
dur demenin zamani geldi yeterrrrrrrrrr basliyorum tekrar diet yogurtlar herseyin diyetini alcam yine eskisi gibi accam video yu yapcam hareketlerimi gorun bakkk ...yaz geliyorr yaa yazzzzzzgobek ve bel cevrem igrencc duruyo badiler yakismiyor
canim bol bol spor yap yagli yemissen hele lop lop oturmustur benim durumumu anlatiyorsun ama sen bayagi hizli kilo almissin canim hemen spora basla sikilasmak icin ve birakma derim... yoksa hic gitmez insan zayifken birden kilo alinca kendine yediremiyo sanirim belki kendimi bildim bileli toplu bi kiz olsaydim bu kadar takmazdim bile