Göbek eritme ve bel sekillenirme icin birebir!

kizlar selam.cok mutluyum.yarin diyete ve spora basliyorum kismetseeeeeeeeee

canım çok sağol cevabın içinn :) hemen tavsiyelerinize uyuyorum ve bir kaç video daha ekleyip 30 dkya çıkarıyorum egzersizleri. p.tesi günü başladım canım. ay sonunda ölçülerimi alcam inşallah incelirimmm :))

Merabaaa kizlaarr!!! benim bacaklarim hala felaket merdivenden inip cikarken fln bugun yine spor salonuna gidicem ama cok korkuyorumm:18: canim aciycaakk yaaa hocanin kulagina soyliyim de beni rezil etmesin yapmiyorum diyee dizlerimde derman kalmadi hocam diyim

bide bugun sabah aynaya baktim gobegimi acipp ne guzel olmusum yaa beennn ilk basladigim da 79 cm di ya en ince yeri su an 69 kendime cok guzel geliyorum ben boyle diyorsam acaba adriana lima her gun aynaya baktiginda ne diyordur

ne güzelll ne güzelll ara verme sakın yaza kadar sanki hala 79 muş gibi davran göbeğine :) bende birazdan yemeğimi yedikten sonra başlıcam ehliyet sınavıma çalıştım şimdi sıkıldım ara vericem.o arayı sporla değerlendirmezsem yapamam bugünde :) yalnız ben basenlere bi çözüm bulamadım bu arada senin hangi videodan bacakların kötü durumda ben orayı kaçırdım yada unuttum en son eklediğin videodan dolayı mı ?

yemeğimi yedim şimdi 1 kase yoğurt 1 küçük parça börek ve 1 elma doydum galiba

Son düzenleme:

tatlisim benimki spor salonu ve jillian michaels tan oldu jillian michaels i dene derim kollarim koltuk altim bacaklarim heryanim agridi baya iyi o da butun vucuda yonelik

kizlar ben farkinda olmadan 2. 1.5 litrelik suyumu da bitirmisim 1 bardaklik bisey kalmis daha spor yapmadim bu ne hiizz

merhaba kızlarrr

adriana deniycem o gösterdiğin programı ama tablolarda çok küçük bişey anlayamadım :26:

bugün yapabildiğim kadar aralıksız yavaş yavaş yapıyorum ona göre tablodan bakıp yapıcam..

yağlarımı karıştırıp sürüp streçlenip videolarımı yapıcam ve mekik çekicem..

sporumu yaptımmm kızlarr başladım sonundaa :)) kendimi harika hissediyorum :) yağlarımı sürdüm streçlendim başladım karınsavar yaptım hiç ara vermeden arka arkaya ilk 3 video yaptım sonra aldım sopa sol sağ sol sağ en sonundaaa dambıllarla sonlandırdımm yanlara ağırlık çok verdim şuanda biberiye yakıyo beni ter içindeyimm :)) duştan sonra uzatıcam ayaklarımı yeşilçayımla dinlenmeyi düşünüyorum :)

canim linkini atiyim ben hemen sana daha once dusunemedim:18:

bu test two hundred sit-ups
bu da ilk haftaaa :) two hundred sit-ups

ohhh misss :) hepimiz yaz donusuuu inceciiiikk bikinili fotolarimizi paylasiriizz onumuzdeki kis dusunseneee :) tas gibi vucutlar kum gunes ayyy hic birakmayalim sporuu kizllaaar cok guzel olalliiimm

ohhh misss :) hepimiz yaz donusuuu inceciiiikk bikinili fotolarimizi paylasiriizz onumuzdeki kis dusunseneee :) tas gibi vucutlar kum gunes ayyy hic birakmayalim sporuu kizllaaar cok guzel olalliiimm

hiç bırakmayı düşünmüyorum indirdim zaten bugün videoları yazın bile bırakmam.yanlarımdan kurtulmam lazım 30 dk ne ki :) çok mutluyum :))

benim göbek ve bel şekillendirme konusunda hiçbir sıkıntım yok ama önermiş olduğun videoları izledim çok eğlenceli görünüyor (özellikle ilk video) ve yapmaya karar verdim. çok güzel bir paylaşım olmuş teşekkürler

kızlaarrr

üç videoyu yaptım ard arda

20 şerden iki setlik mekik çektim ve adriana söylediğin hareketi yaptım.bacaklarımızı tavana kaldırıp yapıyoruz demişsin ya

onu yaptım 20 tane ama zar zor alt karnım yani bildiğin göbek o kısım feci acıdı yaparken

belimi zorlamamak adına başka birşey yapmadım..kendi hareketlerimin günü yarın..kızlar bu videoları haftada kaç gün yapıyorsunuz?

hergün egzersiz yapılmaz heralde değil mi? vucudunda bi dinlenmeye ihtiyacı var

duşumu yaptım meyve tabağı hazırladım şimdi sizlerleyim ohhh

yağlar inşallah tüylenme yapmaz :18::18:

kızlar ivana sert şuan sabah yüz mekikle o karnın kalmaz dedi bi kadına ben yüze çıkana kadar bi ay geçer sanırım

kendimi süper hissediyorumm

Son düzenleme:

tüylenme yapmaz sanmıyorum için rahat olsun :) yeşilçay nerde yeşilçayy :) meyve tabağı derken muz yoktur inş..

tüylenme yapmaz sanmıyorum için rahat olsun :) yeşilçay nerde yeşilçayy :) meyve tabağı derken muz yoktur inş..

ozdens eğer yaparsa bu kez seni kovalarım topik topik

yeşil çayım demleniyo şimdi ozdenscim içiyim afiyetle

muz hep yerdim ama okudum burada yememeye çalışıyorum :18:

elma armut çilek yedim suyumuda içiyorum dk başı wcye giderekten

selam herkese 30 dak.leslie sabah yapdim.1 videodan 2 kere.ve mekik falan.karin egzersizi.askamada insallah mekik var.gobeyi def etmeye basladim.buarad.
kilom 60
karinin en ince yeri 73
gobek deliginden biraz yukari 87
gobek deliginde asagi 97.

canımm çok sağol cevaplarım içinn. bide sana şunu sorcam jillian michaelsin demişsin youtube dan buldum bunu 30 day lever 1 diyo bu videoyumu 30 gün yapıyorsun yoksa lever 2 lever 3 die 30 güne ayrı video mu var.

canım level 1 level 2 level 3 var ayrı ayrı hepsini onar gün yapıyosun toplamda 30 gün sürüyor yani 11.güne gelince level2 ye geçiyosun linkleri ben burada paylaşmıştım ama hangi sayfada acaba :26:

selam herkese 30 dak.leslie sabah yapdim.1 videodan 2 kere.ve mekik falan.karin egzersizi.askamada insallah mekik var.gobeyi def etmeye basladim.buarad.
kilom 60
karinin en ince yeri 73
gobek deliginden biraz yukari 87
gobek deliginde asagi 97.

inşallah inşallah gidecekler aminn
ben bu videoları bi kez yaptım zaten bugün ilk defa hepsini yaptım üç kez yapmak çok yorucu olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…