- 15 Mayıs 2010
- 1.584
- 10
-
- Konu Sahibi AdrianaLimaa
- #1.141
caniim bacak basen kuculmesiiin!!! mankenlerin 90 oralar hem 8 seklindeki vucut daha cok dikkat cekiyo belin incelsin yeter :) bak belin su an 62 kalcan da 85 ohhh mankenlere tas cikarirsin yavrum sen ama boyle devam et birakma yanlarin biraz daha gitsin senin istedigin gibi:)
mina87 bende ayni seyi dusunuyorum yaaa bi ara spora baslayinca kilo aldim olculerim artti fln o zaman gercekten birakmak uzereydim iyi ki birakmamisim
böyle söylemeyin banaa bırakıyorumm :)) çok berbat halinnn fln demeniz lazım şimdi misafir gelicek benm spor yine ertelendi annem pasta börek yapıyoo bnde kaynanası gibi geçtim başına az yağ az şeker koy diyorum git başımdan diyo :)) çıldırtmak da üstüme yok :)
hayir yanlarin var senin ben biliyoruum vucudun hicte formda degil zaten hemde sahil senin olculerinde kizlarla dolu senin farkin ne daha cok erimen lazim boyle bikini giyemezsin bence :104:
oldu mu hihihihi:129:
bi anda geçen yaz geldi aklımaa..bunu duymayı ben istedim ama bozuldum :) ilk cümle beni benden aldı zaten yanların var seninnn duymak istemediğim en son cümleee teşekkür ederm tatlım iiki varsın :)
mevsimcim sen yeni basladin diye olculerini sormadim ama seninkiler varsa sende ver onumuzdeki ayinkini de eklerizz ne dersiin
ozur dilerim tatlim ama sporu birakmana izin verememonlari sana soyleyen ben hala yusyuvarlak 80 cmlik gobisimle yuruyorum caktirma bende eritcem kiii bana ne:84: benim gobisim de 70 cm olcakk temmuza kadar:130:
cnm aslında karınsavar tam sana göre alabilsen aslında
galiba bide bana göre
nasıl bişey bu karınsavar tatlım ya 15 lira demişsin almak istiyorum bende eğer o kadar etkiliyse :18:
canim burdan nasil alicam alirim kargoyla fln ama cok pahaliya gelir Almanyaya da gitmiyorum zaten hadi ordan bulsam dicem evden cikmiyorum sinavimda var... ancak yazin alabilirim seneye baslarimama ben pilates yapiyorum ya hareketleri anlatsan hemen anlarim canim.... genelde mekik tarzi seylerse mekige basladim yeni etki eder saniyorum bu arada hem ust karin icin ayri hem alt karin icin ayri 2 mekik cesidi uyguluyorum kizlar hem ust aciyo hem alt sizde oyle yapin bizim esas amacimiz gobek deligi orta karin ve alt karin (benim ust alt orta hepsinin erimeis lazim gerci )
bi düşünün ben 45 dk yaptım sadece karın hareketleri üst üste nasıl etkili olmasın..üstelik bende sadece top, lastik ve küçük top var.
yanlış hatırlamıyosam biberiye yağı 2o ml susam yağı 50 ml hepsni karıştırdım birebir karıştırmadmı yani sen istersen birebir karıştr
anlat hemen adriana nasıl bi mekikmiş bu
canim burdan nasil alicam alirim kargoyla fln ama cok pahaliya gelir Almanyaya da gitmiyorum zaten hadi ordan bulsam dicem evden cikmiyorum sinavimda var... ancak yazin alabilirim seneye baslarimama ben pilates yapiyorum ya hareketleri anlatsan hemen anlarim canim.... genelde mekik tarzi seylerse mekige basladim yeni etki eder saniyorum bu arada hem ust karin icin ayri hem alt karin icin ayri 2 mekik cesidi uyguluyorum kizlar hem ust aciyo hem alt sizde oyle yapin bizim esas amacimiz gobek deligi orta karin ve alt karin (benim ust alt orta hepsinin erimeis lazim gerci )
canim alt karin aslinda pek mekik denmez ama ust karin icin bildigin yarim mekik varya bacaklar 90 derecelik aciyla dururken kollar kulaklarin arkasinda 35 derecelik aciyla kalk belini yerden cok kaldirma incinebilir ve yerden kalktiginde - surekli tavana bakman gerek boynun incinmesin - 1 2 saniye bekle daha cok yanicak sonra yavasca yere yat nnnyyy nin linki vardi mekik programi 6 haftada 200 cekebilmen icin mekigi hizli cekmenin hicbir anlami yok yavas hakkini vererek cek canim ben dun 87 yaptim programa gore giderek arttiricam.
2 alt karini calistiransa pilateste cok sik yapilir yerde yatarken bacaklarin dumduz yapisik birbirine tavana dogru kaldir sonra yavasca (belini hic yerden kaldirmadan belin yapisik olcak bolsuk birakma sakin belin gider valla) yere indir degdirmeden yere tekrar yukari kaldir ama yavas yavas...
ben ilk basladigimda 5 - 8 arasi yapiyordum dun 10 ar kez yaparak 40 a tamamladim (her 10 yapisimda tam 1 dk dinlendim)
ve su an gerinirken arkaya dogru resmen gobegimin alt kismi yaniyo :))
mekik çok ağırlıklı cnm kollar uzun bacak uzun değişik değişk en başta bunları yapıyo sonra hundred yapıyo alt karın için bacak indir kaldır değişik hareket yok ama sırayla arka arkaya iyi oluyo mekik hareketlerini topla da yapıyo ve topla yapılnca daha çok yanıyo ben daha çok hissediyorum.sen mekiğe devam et karnını sürekli çek kim söylediğni şimdi hatırlamıyorm önceki sayfalarda okudum o çok işe yarıyo
tamam tatlim ben mekige devam o zamann pilatesi yaparken farkli mekikler deniyorum bende kollar uzun bacaklar uzun onu hatirladim birde masa pozisyonunda eller tavana bacaklar tavana sonra yine masa pozisyonu bide bacaklar yukari eller asagi var bisiklet var makas var dimi.... iyi ben onlari yapmaya devam o zaman :)
nerden alabiliriz bunu ya bende almak istiyorum sende çok etkili olmuş çünkü
teşekkürler tatlım..nnnyyy nin linkini açmıştım ama bişey anlamadım ben ya..onuda bi anlatır mısın desem çok şey istemiş olur muyum?
şimdi çıkmak zorundayım da gelir okurum canım hepinize sevgiler...
özdens tamam tatlım bugün alıp dediğin gibi karıştırıp yapıcam