Göbek eritme ve bel sekillenirme icin birebir!

ya benim aklıma geldi şimdi moralim bozuldu :KK43: ben aldatıldım ya şimdi merak ettim acaba o kızın yanları ve göbeği mi yoktuuu bu erkekler ahh..

işte bu gazla bi kez daha eritirim ben yanlarımı... :KK43:

aldatildin mi :KK53::KK53: bilmiyodum canim yaa kurtulmussun en azindan ayni sey bende de var gecen yaz cikmaya basladigim cocuk beni 5 6 kizla fln aldatmis :KK52: aldattigi bir kizla da beni tanistirmistii ama arkadaslarmis o zaman 2 gun sonra cikmaya baslamislar iyi mi... neyse kiz beni aradi ben yurtdisindayken artik yaz bitti tabi kiz sayesinde ikimizde aldatildigimizi ogrendik bide arkadas olduk o da erimeye calisiyomus bende :KK52: yazin bulusucaz kizla sozlestik o cocukta gerizekaliymis artik bise demiyorum ya aciyorum sadece biliyomusun:KK19: ilk zamanlar uzuldum ama aldatilmaya uzulmeyi bile yediremem ben kendime o yuzden cabuk toparladim:KK34:

ve eminim bu seni daha hirslandiricaktir ama o kizin senden guzel oldugunu fln sanmiyorum bazi erkeklere sadece kiz desen yeter obez olsada olur:KK57:

selam kızlar ben çok yoğun bi iki hafta geçirdim o yüzden ne spor yapabildim nede buraya yazabildim arada girip okumaya çalıştım ama takipteyim yani :) bu yoğunluğum malesef bi hafta daha süreceği için spora gene ara verdim ama yeni bi spor programı oluşturup başlıyorum tekrar o yüzden ölçülerimi en kısa sürede yenilerim :KK51: umarım :KK50:

merhaba kızlar. bende göbekten yana çok şikayetçiyim. sizin yazılarınızı okudum isteğince olamıcak şey yok anladım ama göbek çok zor gidiyo ya.

benim ölçülerim şöyle;

boy : 1,64
kilo: 57,4
bel :74
göbek:85

bel ve göbekten 6-7 cm işimi görür heralde diyorum ama onu vermekte bi mesele işte :KK43:

ben dün itibariyle diyete ve spora başladım. çalıştığım için sporu ancak akşam yapabiliyorum.

eliptik bisiklet , twist ve 8 Dakikada Karın ve Kalça Yağlarınızı Yakın - PcTekno.NET - YouTube şu videodakileri yapıyorum. videodaki hareketler çok güzel işe yarıcağını düşünüyorum bakalım.

bide sabah akşam lahana maydonoz limon kürünü yapıp içiyorum. mayıs sonuna kadar incelmem gerek.

sizce başka neler yapabilirim yoksa bunlar yetermi?

canim bu mesaji kacirmisim 8 dk yeterli degil bence ona bizim videolari ya da baska videolarda ekleyebilirsin ben jillian michaels i deniyorum mesela mina 10 cm eritmis gobekten 30 gunde hemen basla derim madem 6 7 cm inceltmek istiyorsun 1.5 ay icinde :) en az 30 dklik birseyler yapmalisin her gun

aldatildin mi :KK53::KK53: bilmiyodum canim yaa kurtulmussun en azindan ayni sey bende de var gecen yaz cikmaya basladigim cocuk beni 5 6 kizla fln aldatmis :KK52: aldattigi bir kizla da beni tanistirmistii ama arkadaslarmis o zaman 2 gun sonra cikmaya baslamislar iyi mi... neyse kiz beni aradi ben yurtdisindayken artik yaz bitti tabi kiz sayesinde ikimizde aldatildigimizi ogrendik bide arkadas olduk o da erimeye calisiyomus bende :KK52: yazin bulusucaz kizla sozlestik o cocukta gerizekaliymis artik bise demiyorum ya aciyorum sadece biliyomusun:KK19: ilk zamanlar uzuldum ama aldatilmaya uzulmeyi bile yediremem ben kendime o yuzden cabuk toparladim:KK34:

ve eminim bu seni daha hirslandiricaktir ama o kizin senden guzel oldugunu fln sanmiyorum bazi erkeklere sadece kiz desen yeter obez olsada olur:KK57:

gözlerim doldu 2 yıl az mı boşuna mıydı :KK43: börekleri yedim yine offff

Son düzenleme:
gözlerim doldu 2 yıl az mı boşuna mıydı :KK43: börekleri yedim yine offff

yaaa allahiim su erkeklerii carp yaaaa:KK47::KK47::KK47:

of yavruum yaa kiyamaamm sinavlarin var sen onlara odaklan anlayamiyoruz zateen insanlarin gercek yuzunu yillar aliyo malesef.. aldatmayani var mi cok merak ediyorum..

yaaa allahiim su erkeklerii carp yaaaa:KK47::KK47::KK47:

of yavruum yaa kiyamaamm sinavlarin var sen onlara odaklan anlayamiyoruz zateen insanlarin gercek yuzunu yillar aliyo malesef.. aldatmayani var mi cok merak ediyorum..

başlayamadım da misafir olunca yarına kaldı yine galiba spor..bak bugün kafama taktım işte unutmam lazım ayrıldığıma değil de salak yerine koydu beni off neyse

başlayamadım da misafir olunca yarına kaldı yine galiba spor..bak bugün kafama taktım işte unutmam lazım ayrıldığıma değil de salak yerine koydu beni off neyse

nasil ogrendin peki canim:26: daha yeni olmsu heralde 2 gun once bahsetmistik eski erkek arkadasindan. canim bende sporumu yapmiyorum bugun tabi ki mekik disinda bacaklarimi elledikce agriyo yarin yine body shape kursuna ve de pilatese gidicem ruhuma el fatiha yani... bugun dinlensin bacaklarim yazik yaa:18:

melabaaa kızlarrr ben geldim
bugün 45 dk falan yürüyüş yaptım aralarda tempolu kostum
simdi bizim videoları yapıcam ilk sayfadaki birer kez yapıyorum ama aralarından 2 tanesini benim problemim basen ve çok az olan göbek.Basen ölçüsünü bacağın en üst kısmı varya bikini bölgesine gelmeden hani şişkin olur genelde basen deriz işte oranın en kalın yerinden ölçüyorsunuz o basen ölçünüz bacaklarınızı birleştirerek ölcebilirsiniz bende 85 cm cıkıyor.

Ayrıca ben karatay diyeti yapmıstım yaklasık 1 ay kadar.Ceviz yiyordum ekmek yerine fazla kalori yaptığınıda düşünmüyorum..Mesela sabah haşlanmış 2 yumurtA EKmek yerine ceviz yiyordum..Öğle yemeğimde de kayısı ve ceviz oluyordu ve çokta güzel 1 haftada 1 kilo vermiştim.Deneyebilirsiniz.Dukan diyetinide öneriyorlar onada bir göz atıcam

Basen için baska napabilirim ki bizim videolar beli iyi calıstırıyor suan yanlarım felçççç ama basen gitmiyorr bikini giyicem yazın berbat durmasın :KK43:

ya benim aklıma geldi şimdi moralim bozuldu :KK43: ben aldatıldım ya şimdi merak ettim acaba o kızın yanları ve göbeği mi yoktuuu bu erkekler ahh..

işte bu gazla bi kez daha eritirim ben yanlarımı... :KK43:

aldatıldın mı :/ en korktuğum seylerden birisi....
İşte aldatılan birisini duyunca kadınlara kinleniyorum kadının kadından baska dostu yoktur diyorlarda kadının kadından baska düsmanıda olmuyor be çok üzüldüm ama böyle olması daha hayırlı olmus senin icin bence insallah bir dahaki iliskinde dha cok mutlu olrsn 2 sene az bir süre değill o kızda bilmiyormuymus kumamı gelmis allahım yaa sinirlendm bak smdi

nasil ogrendin peki canim:26: daha yeni olmsu heralde 2 gun once bahsetmistik eski erkek arkadasindan. canim bende sporumu yapmiyorum bugun tabi ki mekik disinda bacaklarimi elledikce agriyo yarin yine body shape kursuna ve de pilatese gidicem ruhuma el fatiha yani... bugun dinlensin bacaklarim yazik yaa:18:

msn de konuşurken yakaldım benm pc de çktı hepsi kısa kısa anlatıyorum da aradım açmadı meşgule aldı araya girdim şok oldular face de ilişki yaptık fln o kıza da bnm için kuzenm demiş kız beni ekledi.ben rüyamda gördüm bunları ertesi gün aynısnı birebir yaşadım benm rüyalarm çok çıkıyo :KK43:

Son düzenleme:
melabaaa kızlarrr ben geldim
bugün 45 dk falan yürüyüş yaptım aralarda tempolu kostum
simdi bizim videoları yapıcam ilk sayfadaki birer kez yapıyorum ama aralarından 2 tanesini benim problemim basen ve çok az olan göbek.Basen ölçüsünü bacağın en üst kısmı varya bikini bölgesine gelmeden hani şişkin olur genelde basen deriz işte oranın en kalın yerinden ölçüyorsunuz o basen ölçünüz bacaklarınızı birleştirerek ölcebilirsiniz bende 85 cm cıkıyor.

Ayrıca ben karatay diyeti yapmıstım yaklasık 1 ay kadar.Ceviz yiyordum ekmek yerine fazla kalori yaptığınıda düşünmüyorum..Mesela sabah haşlanmış 2 yumurtA EKmek yerine ceviz yiyordum..Öğle yemeğimde de kayısı ve ceviz oluyordu ve çokta güzel 1 haftada 1 kilo vermiştim.Deneyebilirsiniz.Dukan diyetinide öneriyorlar onada bir göz atıcam

Basen için baska napabilirim ki bizim videolar beli iyi calıstırıyor suan yanlarım felçççç ama basen gitmiyorr bikini giyicem yazın berbat durmasın :KK43:

cnm sakın koşma koşmak kilo aldırırmış bugün dinledim aman..basen için yürüyüş olabilir bence başka aklıma gelmiyo bişey duyarsan bna da söyle ama :)

koşmak kilomu aldırıyor musss nasıl yaniii şaka gibii nedeni neymiş peki :S

ayrıca msn olayına bende şok oldum şaka gibii..

ne kadar sahte bi insanmiss yaa.. bide gerizekali mi yakalayacagini hic mi dusunememis gerzek:KK51: araya girdgin cok guzel olmuss ama ana avrat dalsaydin cocugaa:KK4: bende korukle giderim boyle tam feministim yani:KK47:

koşmak kilomu aldırıyor musss nasıl yaniii şaka gibii nedeni neymiş peki :S

ayrıca msn olayına bende şok oldum şaka gibii..

gülben ergen'in programnda söyledi bi adam onu izlersen daha iyi olur bütün egzersizler hakkında konuştu yapılan yanlışlar vs.benm aklım gitti şimdi.

ne kadar sahte bi insanmiss yaa.. bide gerizekali mi yakalayacagini hic mi dusunememis gerzek:KK51: araya girdgin cok guzel olmuss ama ana avrat dalsaydin cocugaa:KK4: bende korukle giderim boyle tam feministim yani:KK47:

ne ben konuşabildim ne o.çok şaşırdı haliyle sadece dediğim kendini çok mu zeki sanıyosun oldu snra affettim yine eskisi gibi olmadı ve bitirdim işte.bende hata affettim :) bak yine iştahım kaçtı misafrlere ayıp olcak :)

ne ben konuşabildim ne o.çok şaşırdı haliyle sadece dediğim kendini çok mu zeki sanıyosun oldu snra affettim yine eskisi gibi olmadı ve bitirdim işte.bende hata affettim :) bak yine iştahım kaçtı misafrlere ayıp olcak :)

affettin ama 2 sene emeğime yazık olmasın diye birde sevdiğin iciin affettin ama güvenemeyeceksin eskisi kadar :S senin burcun ne erkek arkadasının da burcunu merak ettim doğrusu cidden çok akıllı sanıyor kendini allah dahada akıl fikir versin ne diyelim :)

affettin ama 2 sene emeğime yazık olmasın diye birde sevdiğin iciin affettin ama güvenemeyeceksin eskisi kadar :S senin burcun ne erkek arkadasının da burcunu merak ettim doğrusu cidden çok akıllı sanıyor kendini allah dahada akıl fikir versin ne diyelim :)

canım benim burcum aslan yükselenim akrep.onun başak

X