Göbek eritme ve bel sekillenirme icin birebir!

ozdens eğer yaparsa bu kez seni kovalarım topik topik :KK53::KK53::KK53::KK53:

yeşil çayım demleniyo şimdi ozdenscim içiyim afiyetle :KK76:

muz hep yerdim ama okudum burada yememeye çalışıyorum :18:

elma armut çilek yedim :KK53: suyumuda içiyorum dk başı wcye giderekten :KK53:

cnm afiyet olsun ama sağlıklı beslenym derken zehir almıyo musun vücuduna çilekler hep hormonlu şimdi yine de sen bilirsin :KK43: ben çok taktım bu hormonlu meyve sebzelere :KK43:
biberiye yakıcı özelliği var çıkarmaz hiç bişey olmaz :) bende şimdi kirpiklerim çoğalsn diye zeytnyağı sürdüm :)))

cnm afiyet olsun ama sağlıklı beslenym derken zehir almıyo musun vücuduna çilekler hep hormonlu şimdi yine de sen bilirsin :KK43: ben çok taktım bu hormonlu meyve sebzelere :KK43:
biberiye yakıcı özelliği var çıkarmaz hiç bişey olmaz :) bende şimdi kirpiklerim çoğalsn diye zeytnyağı sürdüm :)))

doğru söylüyosun aslında üç dört tane yedim :18:
akmıyo mu kız zeytinyağı hint yağıda çok işe yarıyomuş kirpiklerde bende var ama hiç sürmedim burada okumuştum bende bunu :KK34:
duşta ben göbeğimi ve bacaklarımı özellikle iyice keseliyorum buda iyiymiş :nazar:

Bu videolari baska bir konuda da paylastim ama daha cok kisinin gorebilmesi icin ayri bir konu acmaya karar verdim. 2 3 yildir kilo vermeye calisiyordum kilo alinca kaybettigim vucudumun seklini geri kazanmak icin evet kilo verdim 38 bedenden 36 ya dustum. Hala bir sorunum vardi... gobek ve bel kismim dumduz degil de portlek portlek duruyordu yaglar belli oluyordu sanirim pilates yapiyorum ve de mekikle beraber gobek cevremdeki yaglar sikilasip kas kati gobek kaslarimin ustunde lop lop duruyo hala masallah :KK4:
Neyseki youtubeta tesadufen buldugum videolar gercekten ise yariyor 6 gun once buldum 4 gundur yapiyorum ve o loplukler azalmaya basladi gobegimin sisi de indi biraz ama daha cok vaar:KK31:

Videolari yaparken aci hissetmiyorsunuz cunku normal dans edermis gibi egzersizler muzikle beraber bu yuzden cok eglenceli ve de hareketler cok kolay :KK34: videodaki hareketleri yaptiran kadin bir videosunun 3 kez arka arkaya yapilmasini tavsiye ediyor ben bunun yerine 3 farkli videoyu birerkez yapip yarim saatte ter icinde kaliyorum, genelde terledigimde birakan bir insanim ama bu cok basit ve kararliyim yaza kadar en az haftada 3 - 4 kez (pilateste yapiyorum haftada 1 salon 1 kez de evde) hic birakmadan devam edicem.

eger sizde bana katilirsaniz her ay buraya bel olculerimizin ayda kac cm degistigini yazarak birbirimizi motive edebiliriz. Lutfen bir kez deneyin ne kadar calistirdigini gorunce vazgecemiceksiniz benim gibi:KK15:

10 min Booty Shaking Waist Workout- Lose inches off your waist by shaking your hips! - YouTube bu iclerinde en zorlayici olan ilk yapmak daha rahat

Get your SEXY BACK with this Fat Burning, Calorie Blasting, Body-Sculpting Workout by Tiffany Rothe - YouTube

The Bikini Abs Workout- - YouTube

kizlar daha sonra da bu videoyu buldum popo diklestirme ve kalca sekillendirme ve sikilastirma (dusuk bel izlerinden de) kurtulmak icin kullanmak isteyen olursa buyrunuz
Small waist, tight butt, thin thighs in under 10 min. with this workout surprise. - YouTube

linkler için çok teşekkürler!, videolar gerçekten hem eğlenceli hemde etkili. Dün ilk kez yaptım ve bu sabah ağrılarla uyandım, ama bırakmadım bugünde yaptım faydasını göreceğime inanıyorum...
:21::21::21:

doğru söylüyosun aslında üç dört tane yedim :18:
akmıyo mu kız zeytinyağı hint yağıda çok işe yarıyomuş kirpiklerde bende var ama hiç sürmedim burada okumuştum bende bunu :KK34:
duşta ben göbeğimi ve bacaklarımı özellikle iyice keseliyorum buda iyiymiş :nazar:

yok diplerne az sürdüm akıck gbi değl yani ama göz kapağm şişti :KK43:

aa niye şişti ki? :KK53:

bilmiyorum ki anlamadım gözlerimde kızardı :KK43:
akşam yemeğini de kaçırdım sanki ekmek yedim biraz ıspanak ve yoğurt canım cok tatlı istiyooooo normalde hiç sevmem ama adet olunca saldırıyorum 2 hurmayla kesmeye çalıştım ama yetmedi galiba dondurma yememek için zor tutuyorm kendmi :KK43:

akşam yemeğini de kaçırdım sanki ekmek yedim biraz ıspanak ve yoğurt canım cok tatlı istiyooooo normalde hiç sevmem ama adet olunca saldırıyorum 2 hurmayla kesmeye çalıştım ama yetmedi galiba dondurma yememek için zor tutuyorm kendmi :KK43:

benimde reglim yakın benimde çok canım çekiyo ama yemiyorum.çikolata çok canım çekiyo yarın bitter alıp yicem ya :KK53:

adriana hoşgeldin :KK16:

benimde reglim yakın benimde çok canım çekiyo ama yemiyorum.çikolata çok canım çekiyo yarın bitter alıp yicem ya :KK53:

milka al milkaaa doktor önerisi :)

bende sebebini bilmediğim bi mutluluk var hayır mı acaba :) mezdeke açıp oynayasım varr :)

onceliklee bu topigi cok seviyorum ben yaaa sizi cok seviyorum kizlaaarr hergun yeni seyler ogrenip kendimi gelistirdiigim topik bu isteee iyi ki varsiniizzEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

hiç bırakmayı düşünmüyorum indirdim zaten bugün videoları yazın bile bırakmam.yanlarımdan kurtulmam lazım 30 dk ne ki :) çok mutluyum :))
bende bende!! yazin gunduzleri bir saat sporumu yapicaaamm yuzucem dansedicem fln geldigimdee daha bile incelmis olabiliiiriiim:KK23:

kızlaarrr :KK16:

üç videoyu yaptım ard arda

20 şerden iki setlik mekik çektim ve adriana söylediğin hareketi yaptım.bacaklarımızı tavana kaldırıp yapıyoruz demişsin ya

onu yaptım 20 tane ama zar zor alt karnım yani bildiğin göbek o kısım feci acıdı yaparken :KK53:

belimi zorlamamak adına başka birşey yapmadım..kendi hareketlerimin günü yarın..kızlar bu videoları haftada kaç gün yapıyorsunuz?

hergün egzersiz yapılmaz heralde değil mi? vucudunda bi dinlenmeye ihtiyacı var :KK53:

duşumu yaptım meyve tabağı hazırladım şimdi sizlerleyim ohhh :KK52::KK52::KK52:

yağlar inşallah tüylenme yapmaz :18::18:

kızlar ivana sert şuan sabah yüz mekikle o karnın kalmaz dedi bi kadına :KK53: ben yüze çıkana kadar bi ay geçer sanırım :KK53:

kendimi süper hissediyorumm :KK16::KK16::KK16::KK16:
o da mi demiiiisss var bu mekikde bi hikmet varr :KK4:

canim ben hergun yapmaya calisiyorum ama bazen vucudum iflas ediyo:KK53: o zaman dinleniyorum :KK31:
selam herkese 30 dak.leslie sabah yapdim.1 videodan 2 kere.ve mekik falan.karin egzersizi.askamada insallah mekik var.:21::21:gobeyi def etmeye basladim.:KK52::KK52:buarad.
kilom 60
karinin en ince yeri 73
gobek deliginden biraz yukari 87
gobek deliginde asagi 97.:KK43::KK43::KK43::KK43:

hadii kolay gelsin caniim ins buyuk bi fark gorursun onumuzdeki ay:KK31: mayis'a giricez hizlanin kizllaar:KK4:

canım level 1 level 2 level 3 var ayrı ayrı hepsini onar gün yapıyosun toplamda 30 gün sürüyor yani 11.güne gelince level2 ye geçiyosun linkleri ben burada paylaşmıştım ama hangi sayfada acaba :26:

aaa bunu bilmiyordum ben ama 2 gundur fenayim zaten yapamadim sen nasil yaptin canim ilk basladigin gunler canin yanmadi mi:18:

canlariim bugun pilateste yerde yuvarlanma hareketinde bacaklarimin ust taraflarindaki kaslarin sismis yerde yuvarlandikca ezilip canimi acittiklarini farkettiim. 2 gun ara veriyorum spora o arada kaslarim iyilessin cumartesi tekrar basliyorum ins:KK8: arada ara vermek lazim ben 2 hafta once vermistim diye yuklendim ama bu seferde cok oldu:KK53:

canim canin cok cektiginde tutma azar azar ye ben tutuyordum ya kendimi birden krizim geliyorduuu inanamayacaginiz sekilde seker yiyodum oyle boyle degil yani...

gecen gun baktim yine aynisi oluyo kardesim yerken 2 3 kasik yedim tadina bakicaksin ece sadece dedim oyle de yaptiim bu yolu denemeliyiz ben tatlisiz bi hayat istemiyorum zaten.. aylardir kola yok ekmek yok ama sekersiz yapamamm:18:

bu yontemi dene canim yoksa bu gece tutsan kendini yarin sabah saldirabilirsin:26:

hosbulduk mevsimiim:KK16:

milka al milkaaa doktor önerisi :)

bende sebebini bilmediğim bi mutluluk var hayır mı acaba :) mezdeke açıp oynayasım varr :)

aman allah mutluluukk versiiiin boll keseden de sebepsiz olsun caniim:KK34: ne varsa insanin icinde varr:KK19:

ben simdi dersime basliyorum cok bosluyorum sinavdan sonra oturup aglamazsam iyi... o yuzden sabahlamak gerekirse sabahlicma bu bikac gun uykumdan kisip:KK50:
iyi geceler :KK16:

günaydın kızlaarr :KK16::KK16:

bugün erkenden yapıyım diyorum sporumu :KK23::KK24:

yağlanıp streçlenip videoları ve kendi hareketlerimi yapıcam.sonrasında mekik ve bacakları tavana kaldır indir :KK53:

kahvaltıda az yedim o yüzden acıkırım banyodan sonra elma falan yerim yeşil çay içerim su içerim :KK53:

bu saatlerdede kimsecikler olmuyo burada :KK24::KK24::KK8:

günaydın kızlaarr :KK16::KK16:

bugün erkenden yapıyım diyorum sporumu :KK23::KK24:

yağlanıp streçlenip videoları ve kendi hareketlerimi yapıcam.sonrasında mekik ve bacakları tavana kaldır indir :KK53:

kahvaltıda az yedim o yüzden acıkırım banyodan sonra elma falan yerim yeşil çay içerim su içerim :KK53:

bu saatlerdede kimsecikler olmuyo burada :KK24::KK24::KK8:

günaydınnn :)) sen baya erkencisinn :)

şuan sanki dayak yemiş gibiyimmm sabah uykudan uyandım acıdan :) üst karın alt karın yanlar harikaa harikaaa :) benim kalçaya da çözüm bulmam lazım çok komik görünürüm gibi geliyo yada o bölgeyi sıkılaştırsam biraz daha :KK43:

günaydınnn :)) sen baya erkencisinn :)

şuan sanki dayak yemiş gibiyimmm sabah uykudan uyandım acıdan :) üst karın alt karın yanlar harikaa harikaaa :) benim kalçaya da çözüm bulmam lazım çok komik görünürüm gibi geliyo yada o bölgeyi sıkılaştırsam biraz daha :KK43:

evli olunca böyle oluyo :KK53:
:KK53:şuan benimde yanlarım bacaklarım karnım acıyo baya :KK24: kendi kareketlerimi yaptım üç video,mekik ve diğer hareket..

banyomu yaptım elma yiyorum sonrada yeşil çay :KK76:

kalça ölçün senin fazla değildi sanırım ya ince bel ve dik kalkık sıkı popo harikaaaaaaa olur benim belim ince olsa tam böyle olucam :KK52::KK52:

sıkılaşmak için otur kalk hareketini yapabilirsin bence bacakların ve popon sıkılaşır ve şekle girer..

sopa bulup belimi sağa sola çevir hareketinide eklemek istiyorum aslında programıma :KK15: merdanem vardı onla mı yapsam ama oda kısa biraz :KK53::KK53:

ya birde bişey sormak istiyorum bu videoları yaparken benim sağ tarafımda bi acı oluyo yani kaburgamda sanki diğer tarafta olmuyo.bu acıdan dolayı bazan bi iki dk durmak zorunda kalıyorum hareketi yaptırmıyo çünkü bana..sendede oluyo mu özdens? yada diğer yapanlarda oluyo mu böyle bişey?geçici bi durum mu acaba?

Son düzenleme:
evliyken ne zorrr bekarlık sultanlık :) dün o bende de oldu ama alışınca geçer.merdane değil de elektrkli süpürge sopası olmaz mı aklıma bu geldi :)

evliyken ne zorrr bekarlık sultanlık :) dün o bende de oldu ama alışınca geçer.merdane değil de elektrkli süpürge sopası olmaz mı aklıma bu geldi :)

aslında güne erken başlamak en güzeli bi mecbur kalkıyorum işte ama uykuyuda çok seviyorum:KK53::KK52::KK52:

hee olabilir de viledanın sapını zorladım dün çıkaramadım:KK53: çıkarsaydım onla yapıcaktım:KK52::KK52::KK53:

aslında güne erken başlamak en güzeli bi mecbur kalkıyorum işte ama uykuyuda çok seviyorum:KK53::KK52::KK52:

hee olabilir de viledanın sapını zorladım dün çıkaramadım:KK53: çıkarsaydım onla yapıcaktım:KK52::KK52::KK53:

aa benm aklıma gelmedi o :) kahvaltımı yapamadım müsli bitti dün başka aldım o da aşırı şekerliymiş yiyemedimm :KK43: süt içip elma yicm şmdi :KK43:

aa benm aklıma gelmedi o :) kahvaltımı yapamadım müsli bitti dün başka aldım o da aşırı şekerliymiş yiyemedimm :KK43: süt içip elma yicm şmdi :KK43:

müsli ne oluyo :26:
ya siz çok mu dikkat ediyorsunuz süt ve elmayla hayatta duramam ben ya ben yiyorum herşey sadece ekmek çok çok az

iki dilim günde.. kızartma,yağlı,şekerli şeyler yok..abur cubur yok.bu şekilde su ve yeşil çay içiyorum.ben o kadar az yemiyorum yavv :KK53:

müsli ne oluyo :26:
ya siz çok mu dikkat ediyorsunuz süt ve elmayla hayatta duramam ben ya ben yiyorum herşey sadece ekmek çok çok az

iki dilim günde.. kızartma,yağlı,şekerli şeyler yok..abur cubur yok.bu şekilde su ve yeşil çay içiyorum.ben o kadar az yemiyorum yavv :KK53:

yulaf ezmesi keten tohumu kuru meyveler var içinde 1 çay bardağı süt ekleyip yiyorum.eti form müsli hatta çok doyurucu :) meyve yerken yanında 1 çay bardağı süt içmek gerekiyomuş diyetisyen söylemişti aklında olsun seninde :)

X