- 4 Şubat 2009
- 17.940
- 28
- Konu Sahibi AdrianaLimaa
Bugün 3.kez yaptım hala acıyor ne zamana kadar acıycak böyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende yaptım ilk linkteki hareketleri 4gün çektim acısını bidahada yapmam sağa solo dönemiyodum belim çok ağrıyodu şimdi geçti şükür
3 kez yapmis olmana ragmen iyi bence canim gobeginden 1 cm e yakin gitmis belinden de yarim cm ben sadece pilatesi 3 gun yaptigim zamanlarda kaslarimin calistigni farkederdim ama incelme olmazdi bu cok iyi bence. malesef o cok yeme bende de var heleki bu dans hareketlerini yaptiktan sonra elimde olmadan yiyorum yoruluyorum sanirim ama hicte fena degil bence canim :)
bende yaptım ilk linkteki hareketleri 4gün çektim acısını bidahada yapmam sağa solo dönemiyodum belim çok ağrıyodu şimdi geçti şükür
Bugün 3.kez yaptım hala acıyor ne zamana kadar acıycak böyle
evet ya valla o kadar yememe rağmen sonuçtan bende mennunum. altta kalan kaslarım özgürlüğünü ilan ediyo :) bide üst karın kaslarımın çizgileri hemen hemen geri geldi benim :) iki gündür sürekli sırıtıyorum ya ... pilatesi bende ilk yaptığımda biraz zaman geçmesi gerekiyodu incelme için ikisini birlikte yapınca ii oldu galiba :) valla sağolasın bu videoları bizlirle paylaştığın için :)
kızlar bende kalça yok göğüs yok kocamann bir göbek var sadece.belimde çok kalın sayılmaz en azından göbeğime nazaran ince:)gerçekten sadece ve sadece göbeğimin erimesi ve sıkılaşması lazım.malum doğumdan sonra sarkmada oldu.offf ne zor ya.1,5 senedir erimeyen tek yerim diyebilirim.yani 1,5 senede sadece ve sadece 9 cm. erimiş ya.bu 3, hafta olucak sürekli nivea body yapıyorum ben.ama oda sanki bana yaraamdı.üstelik sürekli sıkılaştırıcı krem ve titreşim kemerimide düzenli kullanıyorum.üşütücem sonunda.ne giysem göbek fırlıyo sanki.evde lastiğim plates topum var ne önerirseniz önerin gayri bana ya
kızlar birde kollarda güzel çalışıyo bu hareketleri yaparken
once pilatese basla karin kaslarin guclensin canimm sadece karin degil butun vucudu calistir ozellikle bel omurga kismini cunku karin hareketleri icin guclu bir bel sart duzenli pilatesten 4 hafta (duruma gore hafta da 1le baslayip 2 ye hatta 3 e cikarabilirsin) sonra fln da bu videolara baslarsan birden yuklenmemis olursun hem de yaglarini yakarak kasa donusturursun soylemesi kolay tabi ben hala ugrasiyorum ama olcuyle incelme az olsa bile goruntumde cok degisiklik varr ben mutluyum kolay gelsin canim
bende bunu anlamıyorum ya mezurada ölçüm hemen hemen aynı ama sanki bana daralıyormuşum gibi geliyor.kesinlikle bu sefer bir kaç cm. inceldim diye hevesleniyorum ama ıı yok aynı.
20.01
BEL = 73.4
GOBEK = 87.6
31.01
BEL = 72.5
GOBEK = 84.3
biliyoduum isteeee
hadi kizlaarrr sizlerdee eritin de paylasinn ins
kilom hala ayni 57 :)
süper ya hadi hayırlı olsun :)
süper ya hadi hayırlı olsun :)
bu topk tamda bana göre
3 ay oldu dogum yapalı emziriyorum diet yapamıyorum 36 bendendim hamilelik öncesi şuan her kıyafetim oluyor ama bi yandan göbek yan etleri böööög bi görüntü oluyor eve hapsettim kendimi bende düşünüyodum nasıl bir yol izlesemde gitse göbek die ölçülerimi bende yazayım moral olur ilerde işallah
bel:77
göbek:98(neredeyse 1 metre yahu)
boy:1.60
kilo:62.250
ay nasıl morale ihtiyacım var bir bilseniz
Vaaav süper, hayırlı olsun, darısı başımıza
Canim benimm gecer o gecer biraz zaman alir ama yaza kadar daha ince olursun ins. Ben bu hareketleri yaparken bel agrisi cekiyorum biraz benim saglik sorunumdan kaynaklanan bisey ama yine de dikkatli olmak icin pilates mekik gibi biseyle basla vucudun hamsa zaten agrisiz pilates yapman 1 ayini alir daha sonra da haftada 2 pilates ve yapabildigin kadar da bu videolari yap sende hepimize mujdeli haberlerini veerr zaten degisikligi ilk gozle goruceksin sonra da olcuudee cok kolay gelsin canim benim
kızlar youtube nasıl giriyorsunuz. yasak diye biliyorum ben. nasıl deliyorsunuz bu yasağı