Göbek eritme ve bel sekillenirme icin birebir!

yemek yiyince ölcüleriniz değişiyor benim sabah aç karnına ölçtüğümde bazen 62 bazende 63 falan cıkıyor aksam ölctüğümde 64-65 arası bir şeyy

bu arada karınsavarr neee özdens ölcülerin cok iyi benceee bu ölcülere kac ayda sahip oldunn?

ebru şallının karın dvd'si..21 günde dümdüz karın diyo :) benim sorunum alt karın ve yanlar 3 hafta yaptım ben spor karışık nivea videolarını da yaptım ilk 3 video da yaptım.son hafta yürüyüş ve karınsavar yaptım ve bıraktım.göbek deliği altından ilk ölçtüğümde 80 di şimdi 78..ama benim sıkılaşmam da lazımmmmm :KK43: beslenmemde değişti çok yağlı tuzlu da yemiyorum.aa bu arada yeşilçaya başladım yeşilçay ve su başka bişey içmedim onun da etkisi olmuş olabilir tabi.dün bikini beğendim alsam mı almasam mı diye kararsız kaldım sanırım onu alıcam hemde 36 beden alıcam benim olmalı o :) dereyi görmeden paçaları sıvadım ama olsun motivasyon çok önemli :)

Son düzenleme:
kizlar sanirim jillian michaels bir cok kiside ise yaramis youtube video kayniyor before & after fotograflari fln heyecan yaptim :)

biraz dinlendim terimi de ustumde kuruttum ama olsun simdi de tiffany ye gecmeden once mekiklerimi cekicem yine dinlenip tiffany yi yapicam :) herkes nerde:KK17: bitek ben mi yaptim bugun:18:

kizlar sanirim jillian michaels bir cok kiside ise yaramis youtube video kayniyor before & after fotograflari fln heyecan yaptim :)

biraz dinlendim terimi de ustumde kuruttum ama olsun simdi de tiffany ye gecmeden once mekiklerimi cekicem yine dinlenip tiffany yi yapicam :) herkes nerde:KK17: bitek ben mi yaptim bugun:18:

maşallah maşallah bu ne hız böylee :)) ben daha başlayamadımmm üşendim akşam olunca da.yatmadan yapmam lazım. karınsavar+ilk 3 video şeklinde gidicem ben.sıkılaşmam için napıcam bunlar yeterli olur mu acaba

Son düzenleme:
maşallah maşallah bu ne hız böylee :)) ben daha başlayamadımmm üşendim akşam olunca da.yatmadan yapmam lazım. karınsavar+ilk 3 video şeklinde gidicem ben.sıkılaşmam için napıcam bunlar yeterli olur mu acaba

yatmadan mekik cekicektim dun useniyorum yataga gidiyorum o yuzden bugun kendini kandirma dedim :KK20: birde tatlim az once dunyanin taltlisini yedim midemde oturup yaga donusmesin dedim korkyum valla:18:

sikilasmani icin yeterli olur mu bilmiyorum canim ama karinsavarin etkisi olmasi lazimm bence videolar yanlara karinsavar da on kismina dersek mantikli bi kombinasyon olmus. ama mekik de eklemeye calis derim canim ben zarari olmaz yarari olur :KK66:

Son düzenleme:
yatmadan mekik cekicektim dun useniyorum yataga gidiyorum o yuzden bugun kendini kandirma dedim :KK20: birde tatlim az once dunyanin taltlisini yedim midemde oturup yaga donusmesin dedim korkyum valla:18:

afiyet bal şeker kas olsunn :))))

karınsavarda mekik var zaten ben biraz daha fazla yaparım onu

Son düzenleme:
kizlar yapamiyorum bizim videolari yarin tekrar jillian + tiffany + mekik denicem

klozete oturmadim resmen kendimi attim... o derece kotu yani. spor salonundaki grup kursu vardi ya onun acisi hala gecmedi.. bu carsamba bidaha var pilatesten once gidiyim diyorum baya ise yaramis baksaniza hic kendime acimiyorum yalniz tatlilari indirdim ya mideye:KK53:

ben bugün yarım saat yürüyüş yaptım malum dönemimdeyim pek hareket etmiyorum içimden gelmiyo ve çok çikolata kek gibi yiyecekler tüketiyorum bu dönemde..Sizler saat kactan sonra yemek yemiyorsunuz? dün oryantal aerobik yapmıstım birde buradaki videoları suan yanlarım feci acıyo :KK43: bu etki ettiğinin göstergesimi?

kızlarr iyi akşamlar hepinize :KK16:
özdens ölçülerin gayet iyi bence benim baya farklı senden :KK53:

vucudunun sıkılaşması için otur kalk yapabilirsin ozdens bu bacak ve kalçanı sıkılaştırır.

benim çok gevşek ve yumuşak olan kalça ve bacaklarım şuan oldukça sıkı..ve çoğunlukla buna borçluyum..

kolların içinde dambıllarla cok basit hareket yapman yeterli olur..karnın ve yanların için zaten mekik şart sıkılaşması için..yapıyosun sanırım

otur kalkı ilk yaptığım zamanlar bacaklarımın yani üst bacaklarımın ön ve arka kısmına elimi süremiyodum kalçama yakın yerler dahil...

yaptıkça alıştım ve acımıyor artık..etkisini düzenli yaptığında iki haftada hissedersin..

bugün halsizdim biraz yapamadım sporumu :KK50:

adriana tatlım her videoyu denemen uygun mu sence? vucudunu fazla zorluyorsun gibi geliyor bana

o bacakların neden acıyor çünkü o kaslar yeni çalışmaya başlamış..alıştıkça acısı geçecek..nasıl ki benim yanlarım acıyor şuan..

yeşil çay içicem birazdan :KK55:

hepinize sevgiler :KK16::KK16:

ayrıca ebru şallının karınsavar dvdsini almam mı gerekiyor ? yada internetten indirebileceğim yada izleyip yapabileceğim neresi var?

ben bugün yarım saat yürüyüş yaptım malum dönemimdeyim pek hareket etmiyorum içimden gelmiyo ve çok çikolata kek gibi yiyecekler tüketiyorum bu dönemde..Sizler saat kactan sonra yemek yemiyorsunuz? dün oryantal aerobik yapmıstım birde buradaki videoları suan yanlarım feci acıyo :KK43: bu etki ettiğinin göstergesimi?

sanırım etki ettiğinin göstergesi :KK19:

bende ctesi iki videoyu yaptım hala yanlarım acıyor..devam edicem o videolara..benim yeme saatim değişiyo malesef..

ama aslında 7 den sonra yemememiz gerekiyor diye biliyorum..:KK53:

sanırım etki ettiğinin göstergesi :KK19:

bende ctesi iki videoyu yaptım hala yanlarım acıyor..devam edicem o videolara..benim yeme saatim değişiyo malesef..

ama aslında 7 den sonra yemememiz gerekiyor diye biliyorum..:KK53:

kızlarr iyi akşamlar hepinize :KK16:
özdens ölçülerin gayet iyi bence benim baya farklı senden :KK53:

vucudunun sıkılaşması için otur kalk yapabilirsin ozdens bu bacak ve kalçanı sıkılaştırır.

benim çok gevşek ve yumuşak olan kalça ve bacaklarım şuan oldukça sıkı..ve çoğunlukla buna borçluyum..

kolların içinde dambıllarla cok basit hareket yapman yeterli olur..karnın ve yanların için zaten mekik şart sıkılaşması için..yapıyosun sanırım

otur kalkı ilk yaptığım zamanlar bacaklarımın yani üst bacaklarımın ön ve arka kısmına elimi süremiyodum kalçama yakın yerler dahil...

yaptıkça alıştım ve acımıyor artık..etkisini düzenli yaptığında iki haftada hissedersin..

bugün halsizdim biraz yapamadım sporumu :KK50:

adriana tatlım her videoyu denemen uygun mu sence? vucudunu fazla zorluyorsun gibi geliyor bana

o bacakların neden acıyor çünkü o kaslar yeni çalışmaya başlamış..alıştıkça acısı geçecek..nasıl ki benim yanlarım acıyor şuan..

yeşil çay içicem birazdan :KK55:

hepinize sevgiler :KK16::KK16:

canim surekli farkli ve cesitli seyler yapmaya calisiyorum ki vucudum fitlessin diye zorlamadigim zaman erimicekmis gibi geliyo.. surekli ayni kaslar calismasin farkli kaslar calissin istiyorum her ne kadar bacaklarim calismasin istesemde :KK52: 2 aydir sadece bizim 3 videoyu bir gunde pilates yapiyordum pek bi degisiklik goremedim malesef o yuzden arttiriyorum giderek haziran ayinda canima okuyacagim zaten:KK52:

günaydınn kızlarr !
Dün akşam da spor yapmadım..ölçülerin iyi fln denince rahatlık geldi galiba bana.dün yaptığm en iyi şey yemek yemedim cnm hiç bişey istemedi.
Şimdi kahvaltımı yapıcam 1 çay bardağı süt ile müslimi yerim.diyetisyenden duydum onu da 1 çay bardağı süt içebilrsnz yannda bi meyveyle ara öğün gibi dedi ben sabah uyguluyorum.acaba benim 2 cm sabahları yediğim müsliden dolayı mı gitti nerden gitti anlamadm ben.aaaa şimdi aklıma geldi yoksa biberiye yağından mı oldu :)

Son düzenleme:
ayrıca ebru şallının karınsavar dvdsini almam mı gerekiyor ? yada internetten indirebileceğim yada izleyip yapabileceğim neresi var?

ben aldım nerden izlersin onu bilemem ama.çok pahalı bişey değil zaten 15 lira.yürüyüşle birlikte daha çok etkisini görürsün ben 1 haftada karın kaslarımı çok güzel hissettim..

tamam bulunca bende alıcaamm bu arada biberiye yağını nasıl kullandın aydınlatırmısın?

tamam bulunca bende alıcaamm bu arada biberiye yağını nasıl kullandın aydınlatırmısın?

spora başlamadan önce yanlarıma göbeğime masaj yaparak sürdüm streçledim sporumu yaptım.susam yağı ve biberiye yağını karıştırdım.sporum bittikten snra açtım göbek ter içinde.özellikle ilk 3 video da çok terliyo :)

X