Göbek eritme ve bel sekillenirme icin birebir!

esneksindirde farkında değilsindir.1.60 ım kilo 61-62 ama ordan oraya atlar zıplarım :KK52::KK52:
sevdiceğim seviyo böle olmamı saolsun bide kilo verince çirkinleşiyorum herkes öle diyo :KK9::KK9: ama 3 kilo versem yeticek göbüş gitti biraz ama yılmak yok devam :KK55::KK55:

esnek diilim zorlama :KK53: şaka tabi vücud alışınca esniyodur heralde bilmiyorum ki :KK24:

1.65 57 kiloyum :KK53::KK37:

peki öle olsun :KK1:

kilon yok rahat şekle girer vücusdun bide nive Q10 kullan değişiyo inan :KK34:

o ne ki :KK37:

ne işe yarıyo? gerçekten yarıyo mu? yaramazsa seni topik topik kovalar cıngar çıkartırım :KK52::KK52::KK53:

zayıflamak istemiyorum ben zaten banada pek yakışmıyo amma velakin bu midedeki kat ve göbek yok mu offff

Son düzenleme:
kendi göbeğimi çekip koysam mı napsam annem yok senin göbeğin diyo öyle diynce bana bi rahatlık geliyo bırakasım geliyo herşeyi :)

hea hiç yoktan ozdens in göbeği der topikcek benimserdik :KK53::KK53::KK53::KK53:

annene aldırma anneler hep öyle derler zaten benim anamda öyle derdi hep :KK1:

o ne ki :KK37:

ne işe yarıyo? gerçekten yarıyo mu? yaramazsa seni topik topik kovalar cıngar çıkartırım :KK52::KK52::KK53:

zayıflamak istemiyorum ben zaten banada pek yakışmıyo amma velakin bu midedeki kat ve göbek yok mu offff

kovala ama teşekkür için kovalarsın :KK9:
FIRMING LOTION Q10 PLUS - NIVEA
canım bu ürün ben 400 ml olanı kullanıyıom 3.yü aldım düzenli her sabah akşam 2 hafta kadar yaptım sıkılaştı vücudum selilüt varsa o da azaılıyo bide göğüsüde sıkılaştırıyo bilgin olsun :KK34:
ben aldım yine aksattım bu aralar güzelde kokuyo memnunum yani tavsiye ediyorum :KK52::KK52:

ayrılık bu alnına yazılır kader olur,haklısın git siyah inci böyle aşk mı olur..ne alakaysa fettah can ı dinliyorumda :KK53:

kız o nıvea ne işe yarıyo mu de hele isim yazıp nere gittin?

:KK53:

canım bu ürün ben 400 ml olanı kullanıyıom 3.yü aldım düzenli her sabah akşam 2 hafta kadar yaptım sıkılaştı vücudum selilüt varsa o da azaılıyo bide göğüsüde sıkılaştırıyo bilgin olsun :KK34:
ben aldım yine aksattım bu aralar güzelde kokuyo memnunum yani tavsiye ediyorum :KK52::KK52:

sıkılaştım baya zaten :KK14::KK37: ama dediğin kadar yarıyosa deneyebilirim..fiyatı nedir acaba?

yaramazsa peşindeyim :KK53::KK52:
şaka tabi :KK1:

Son düzenleme:

yağlar bitince bunu da deneyim ben :)))

bunlara rağmen hala aynı yerde sayarsam bırakırım :) zaten erkek ark psikolojmi bozdu geçen yazdan bu yana o yanlar neydi öyle diye diye çıldırttı

X