- 1 Mart 2012
- 605
- 11
- Konu Sahibi AdrianaLimaa
ozdens avatarını esefle kınıyorum
moralimi bozuyoo
1 hafta ebrunun göbeğine baktım bende tık yok bu gözümün önünde olunca iş değişir belki bu hale gelmemek için :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ozdens avatarını esefle kınıyorum
moralimi bozuyoo
esneksindirde farkında değilsindir.1.60 ım kilo 61-62 ama ordan oraya atlar zıplarım
sevdiceğim seviyo böle olmamı saolsun bide kilo verince çirkinleşiyorum herkes öle diyo ama 3 kilo versem yeticek göbüş gitti biraz ama yılmak yok devam
esnek diilim zorlama şaka tabi vücud alışınca esniyodur heralde bilmiyorum ki
1.65 57 kiloyum
1 hafta ebrunun göbeğine baktım bende tık yok bu gözümün önünde olunca iş değişir belki bu hale gelmemek için :)
peki öle olsun
kilon yok rahat şekle girer vücusdun bide nive Q10 kullan değişiyo inan
ne halllerdeyiz ya Rabbim
ama çok kötü duruyo avatarın kendimi görüyom sanki
kendi göbeğimi çekip koysam mı napsam annem yok senin göbeğin diyo öyle diynce bana bi rahatlık geliyo bırakasım geliyo herşeyi :)
o ne ki
ne işe yarıyo? gerçekten yarıyo mu? yaramazsa seni topik topik kovalar cıngar çıkartırım
zayıflamak istemiyorum ben zaten banada pek yakışmıyo amma velakin bu midedeki kat ve göbek yok mu offff
ayrılık bu alnına yazılır kader olur,haklısın git siyah inci böyle aşk mı olur..ne alakaysa fettah can ı dinliyorumda
kız o nıvea ne işe yarıyo mu de hele isim yazıp nere gittin?
kovala ama teşekkür için kovalarsın
FIRMING LOTION Q10 PLUS - NIVEA
canım bu ürün ben 400 ml olanı kullanıyıom 3.yü aldım düzenli her sabah akşam 2 hafta kadar yaptım sıkılaştı vücudum selilüt varsa o da azaılıyo bide göğüsüde sıkılaştırıyo bilgin olsun
ben aldım yine aksattım bu aralar güzelde kokuyo memnunum yani tavsiye ediyorum
kovala ama teşekkür için kovalarsın
FIRMING LOTION Q10 PLUS - NIVEA
canım bu ürün ben 400 ml olanı kullanıyıom 3.yü aldım düzenli her sabah akşam 2 hafta kadar yaptım sıkılaştı vücudum selilüt varsa o da azaılıyo bide göğüsüde sıkılaştırıyo bilgin olsun
ben aldım yine aksattım bu aralar güzelde kokuyo memnunum yani tavsiye ediyorum
sıkılaştım baya zaten ama dediğin kadar yarıyosa deneyebilirim..fiyatı nedir acaba?
yaramazsa peşindeyim
şaka tabi
1 ay önce kipadan aldım 16 küsürdü
geçen sene aldım migrosta 25 ti
kaç hafta da bitiyo 400 ml ?
1 ay önce kipadan aldım 16 küsürdü
geçen sene aldım migrosta 25 ti
yağlar bitince bunu da deneyim ben :)))
yağlar bitince bunu da deneyim ben :)))
bunlara rağmen hala aynı yerde sayarsam bırakırım :) zaten erkek ark psikolojmi bozdu geçen yazdan bu yana o yanlar neydi öyle diye diye çıldırttı