Göbek eritme ve bel sekillenirme icin birebir!

Gunaydinnnnnn
yavrularim sinav var spor yaparken icim huzursuz oluyor o yuzden her 4 saat calismaya spor yapicam D: nasi fikir ama simdi derse basliyorum 12.30 da yuruyuse gidicem sabahin ayazinda cikamadim
ozdens tembellik etme canimin ici hadi bak senin karinsavarin var benim o da yok ben napiyim oliyim o zaman hemen kaldir totosunu karinsavarini yap sabah sporunuu :) hem ise yariyo da demissinn

daha yeni kahvaltımı yaptım müsli yedim az yemeye karar verdim spor yapamıyorum az yemek en iyisi.sınavlrıma cok az kaldı ve başımı kaldıramıyorum haftaya pazartesi düzenli yaparım.sabah yürüyüşü daha iyi oluyo onu da yaparım.bu arada en ideal beden 38 miş :)

tamam canim cok haklisin benimde icim hic rahat degil once sinavlar :) dersten cok bunalinca spor yapmak lazim en guzeli :) aaa nerden duydun idealin 38 oldugunu :)

tamam canim cok haklisin benimde icim hic rahat degil once sinavlar :) dersten cok bunalinca spor yapmak lazim en guzeli :) aaa nerden duydun idealin 38 oldugunu :)

diyetisyen söyledi tv de :)) ama tabi ki benm kilo verme derdim yok 1.56 boyum 47 kiloyum normal olduğunu düşünüyorum yoksa yanlış mı düşünüyorum ?? Belimde 78 79 arası spora başladığımda 80 di :)) (((( yalnız göbek deliği altından ölçtm ben))))

Kızlar bugün gülben'i izledim harika şeyler söyledi İnternetten bir bakın tekrarına..

tatlim bakicam netten fakat biraz anlatsana

yeşillikleri katı meyve sıkacağından geçirip içecek hazırladı canım.resmen vitamin deposu,demir kaynağı. 2 hafta boyunca her gün 1,5 litrelik yapın için detoks diyor. Ayrıca vücut eksiklerinide tamamlıyor. Daha bir sürü şey. Bizler şişkinlik probleminden yakınıyoruz ya Suyunuzun içine karbona atın bütün asidi alacak dedi.

Daha bir çok şey linki koyayım bari buraya..

cnm paylasim icin tskler...SU NE KADAR ONEMLI YAA...!!!! gunde 5 Litre icemiyorum ben ya zorlucam artik kendimi valla

cnm paylasim icin tskler...SU NE KADAR ONEMLI YAA...!!!! gunde 5 Litre icemiyorum ben ya zorlucam artik kendimi valla

5litre niye içiyorsun ki hamile misin canım sen? Değilsen günde 3 litre gayet ideal. Fazla su içince haliyle sık tuvalete çıkarsın ve bir zaman sonra vücudundaki yararlı mineralleri atmaya başlarsın.Su çok faydalı bir şey ama onunda fazlası zarar.. Günde 3- 3,5 iyidir. :128:

ben hiç bir topiği bulduğuma böyle sevinmemiştim
geçen seneye kadar dümdüz göbek bu sene al sana göbiş oldu resmen bi de çalışıyorum akşama kadar lök gibi oturunca oh maşallah ya zaten kalori harcamıyorum bi de üstüne alıyorum ya kıslar insanın iştahını kesen bişeyler var mı bildiğiniz bari şu videoları yaparken onu da aradan çıkarsam normalin altında yesem daha iyi olacak da benim için

kilon iyi canimcim gobeginde benimkinden ince benimki 80 bile degil 85 civari onu sporla 83 e 82 ye indirmistim ama uzun suredir sade diyet o yuzden geri sistim galiba.
birde sanirim ben bu spor isini simdilik biraz askiya alip azar azar yapicam sinavdan sonra gonul rahatligiyla yaparim gozume uyku girmiyo derslerden daha cok konu tekrarim var of

vay caninaa icecegin tadi kotu olmaz mi ya birileri denesin ben sonra denicem her gun 1.5 litreyi su yerine mi iccez yoksa habire wc ye gitmemiz gerekir ben suya bile zor dayaniyorum paso tuvaletteyim arkadaslarim dalga geciyodu okulda

hosgeldin canim benim bu videolari tavsiye ederim yanlarin kalcalarin popon baya guzel sekilleniyo yalniz gobegi duzlestirmiyo. bizde onu farkettik yeni cozumler ariyoruz yanina ne eklesek karnimiz da duzlesir diye ben hemen hemen dumduzdum su an kivrimliyim bircok arkadasima gore ama sorun su ki silindirim gitmiyo...

bu videolarin yanina birseyler eklemelisin canim birde spor yaparken daha fazla yiyebilirsin cok hareket ettigin icin ona da dikkat et ki kilo alma :)

ben callanetics i yapicaktim yaninda ama videolari indiriyorum indiriyorum calismiyo

3 gündür bende yapmıyorum aralıksız ders çalışmaya başladım dün çok karamsardım bugün geçti :)) cok kararlıyım manken kadar olamam belki ama hiç çekinmeden saklanmadn karnımı içeri çekmeden bikinimi de giyerim :))

vay caninaa icecegin tadi kotu olmaz mi ya birileri denesin ben sonra denicem her gun 1.5 litreyi su yerine mi iccez yoksa habire wc ye gitmemiz gerekir ben suya bile zor dayaniyorum paso tuvaletteyim arkadaslarim dalga geciyodu okulda

Hayır canım sudan ayrı bu. Bunu içerken gün içersinde sadece salata yiyoruz. Gün içersinde başka hiç bir şey yok. Zaten kattıklarını görünce ee daha ne olsun diyorsun.

ıspanak
brokoli
fesleğen[taze]
nane[taze]
limon
salatalık
maydanoz
elma
zencefil[kök]

Yemyeşil su çıkıyor ama tadı çok güzel oluyormuş.Birde acayip tok tutuyormuş. Ben haftaya buna başlayacağım.

kendi mesajıma alıntı yaptım ama #JOSE senin için :)

Su tüketimi kiloyla doğru orantılı. Ne kadar çok kiloluysan o kadar çok su demek bu. Videoda anlatan bayan ona detoks için gelen birinden bahsederken 5 litre su diyor. Demekki kadın kiloluymuş. Ki zaten detoks vücudunda fazla yağ olanlardan yağ götürüyor, İdeal olanlara iç temizlik oluyormuş.

aaa ben de başlayım detoksa o zaman yağlarım gitsin :)

al benden de o kadar ayni durumdayim spor yapmaya zorladim kendimi ama sevkim kacti resmen icimden yapmak gelmiyo nasilsa ise yaramayacak diye. gobegim inmiyor ki yanlarim eriyo sadece... napsak ozdens bilemedim ben ama cok mutsuzum

valla benim göbekde aynı duurmda yanlar bildiğin inceldi bişey kalmadı ama gel gör ki göbekte tık yok

karınsavarı bende çok istiyorum ama tamda yapabilirmiyim bilmiyorum ondan önce şu callanetics i deneyeceğim kızlar ben olmadı son çare karınsavar artık yaz geliyo göbeklerde bi değişiklik yok anlamıyorum ki ben bu işi
aslında yaza girerken detoks lazım içi dışı bi temizlemek lazım bahar temizliği

kizlar merhaba bende insallah haftaya basliycam diyete 10 kilo fazlam var.kendime uygun bir diyetde bulamiyorum.kizlar siz mekik cekiyormusunuz?:44::44:

sadece bu videolarla mı gitti yanların benim de gitsin herkesin gitti sabah akşam yapıcam bu videoları ne zamandır yapıyodun sen

sadece bu videolarla mı gitti yanların benim de gitsin herkesin gitti sabah akşam yapıcam bu videoları ne zamandır yapıyodun sen

ben iki aydır düzenli olarak olarak yapıyorum haftada 4 gün sadece her videoyu iki kez yaptım ve basındada leslie ile ısınma amaçlı yürüdüm ya bende çok az kaldı yanlar ama zaten çok aşırı değildi o yüzden çabuk erimiş olabilir bide ben artık düşük bel giymemeye çok özen gösteriyorum nerdeyse 3 aydır düşük bel bişey giymedim canım hiç onun faydasının olabileceğini de düşünüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…