Göbek eritme ve bel sekillenirme icin birebir!

ben iki aydır düzenli olarak olarak yapıyorum haftada 4 gün sadece her videoyu iki kez yaptım ve basındada leslie ile ısınma amaçlı yürüdüm ya bende çok az kaldı yanlar ama zaten çok aşırı değildi o yüzden çabuk erimiş olabilir bide ben artık düşük bel giymemeye çok özen gösteriyorum nerdeyse 3 aydır düşük bel bişey giymedim canım hiç onun faydasının olabileceğini de düşünüyorum...

düşük bel bende giymiyorum yeni kot aldım yalnız o bol gelmeye başladı üzülsem mi sevinsem mi bilemedim ama leslie den sıkıldım ben :KK43:(

mekik çekiyomusunuz diye soran bi arkadaş vardı :44: ben çekiyorum şuan biraz mide ve göbek kısmım gitti sanki ama daha var baya :KK43:

gülben ergenin programının o kısmına bende denk geldim.yalnız iki hafta boyunca o karışım ve salata yemek nasıl bişey ya öyle? :KK53:

karnonatlı su şişkinlik içinmiş denesem mi denemesem mi bilmiyorum..denemeyi düşünen var mı?

çay ve kahve yağ depolanmasına neden oluyomuş hiç içmiycekmişiz :26:

ben zayıflamak istemiyorum ya sadece karın bölgemdeki yağlardan kurtulmak istiyorum.. yapanlar nasıl yaptı ya düz bir karın göbeksiz off :KK50:

düşük bel bende giymiyorum yeni kot aldım yalnız o bol gelmeye başladı üzülsem mi sevinsem mi bilemedim ama leslie den sıkıldım ben :KK43:(

valla leslieden bende sıkıldım :KK17: ama onsuz spora başlayıncada çok çabuk tıkanıyorum dalağım falan şişiyo o yüzden kendi kendime önden önden yapıyorum ne yapayım :KK53:

karbonatlı suyu ben denemeyi düşünüyorum ama bi yan etkisi olur mu acaba ondan korkuyorum biraz çünkü benim şişkinlik gerçekten çok fazla oluyo :18:

valla leslieden bende sıkıldım :KK17: ama onsuz spora başlayıncada çok çabuk tıkanıyorum dalağım falan şişiyo o yüzden kendi kendime önden önden yapıyorum ne yapayım :KK53:

karbonatlı suyu ben denemeyi düşünüyorum ama bi yan etkisi olur mu acaba ondan korkuyorum biraz çünkü benim şişkinlik gerçekten çok fazla oluyo :18:

benimde oluyo ya bişey yiyim çok rahatsız hissediyorum.denesem mi denemesem mi bilemiyorum :18::KK4:

Hayır canım sudan ayrı bu. Bunu içerken gün içersinde sadece salata yiyoruz. Gün içersinde başka hiç bir şey yok. Zaten kattıklarını görünce ee daha ne olsun diyorsun.

ıspanak
brokoli
fesleğen[taze]
nane[taze]
limon
salatalık
maydanoz
elma
zencefil[kök]

Yemyeşil su çıkıyor ama tadı çok güzel oluyormuş.Birde acayip tok tutuyormuş. Ben haftaya buna başlayacağım.

Alllaaahh supermiis canim buuu :KK70::KK70: gercektne gider mi yaglar ben inanamiyorum artik gidecegine de tamamiyle umidimi kaybetmis durumdayiiim:18:

Gulenkalpim hep beraber birlikte baslayalim o zaman haftayaaa:KK3: hem boylece kimse bugun yapmicam diyemezz :KK1: naneyle feslegen almam lazim benim :KK14:

ben denemiycem bunu ya duramam öyle acıkırım :KK53:

nasıl eriyecek bu yağlarımız ya offf:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::

Son düzenleme:
göbek eriten diyet bantları kullanan var mı
:KK37:

ilk defa duydum senden netten baktım şimdi hiç inanmadım para tuzağı bunlar..ben haftalardır egzersiz yapıyorum 1-2 cm anca gitti uyurken yapıştırın fln bişeyler yazıyo bu göbek uyurken mi gidicek hiç inanma hiç

Hayır canım sudan ayrı bu. Bunu içerken gün içersinde sadece salata yiyoruz. Gün içersinde başka hiç bir şey yok. Zaten kattıklarını görünce ee daha ne olsun diyorsun.

ıspanak
brokoli
fesleğen[taze]
nane[taze]
limon
salatalık
maydanoz
elma
zencefil[kök]

Yemyeşil su çıkıyor ama tadı çok güzel oluyormuş.Birde acayip tok tutuyormuş. Ben haftaya buna başlayacağım.

selamlar.demek kilo verdiyomus:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:bende denemek istiyorum.kizlar aranizda almanca bilen varmi.bunlarin almanca ismi nedir acabaaaaaa.yazarsaniz sevinirim.............:KK52::KK52:

kızlar bu videolar ne böle ya :KK53:
ilk videoyu 5 dakka yaptım akşam sonra tvye baktım bugün yanlarım ağrıyo dönemiyorum bile :KK14::KK53:

ozdens napıyon kız aşalarda :KK53:

akşam yemeğimi şimdi yiycem ben :18:

burayı görev belledim sankim illa yazıcam :KK53:

başlayamadım ki 5 dakka yaptım tvye daldım aman dedim kolay yapılır bu ama sabah kalktım kollarımı bile tam kaldıramıyorum :KK1:

kolay mıı :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

bana zor gelmişti kıvırtamamıştım gülmekten zar zor yapmıştım bi tanesini :KK53::KK53::KK52:

yememi yiyip gelicem :KK53:

Son düzenleme:
ozdens napıyon kız aşalarda :KK53:

akşam yemeğimi şimdi yiycem ben :18:

burayı görev belledim sankim illa yazıcam :KK53:

bi elimde yeşilçay bi elimde kalem tarihin derinliklerindeyim sıkıldım artık sınavlarım bitse de göbeğimi eritsem bendeki bu heves nerden geldi bilemedim :)) aynen bende gözüm burda bi ara face olmazsa olmazdı şimdi burası :))

Son düzenleme:
bi elimde yeşilçay bi elimde kalem tarihin derinliklerindeyim sıkıldım artık sınavlarım bitse de göbeğimi eritsem bendeki bu heves nerden geldi bilemedim :)) aynen bende gözüm burda bi ara face olmazsa olmazdı şimdi burası :))

ozdens avatarını esefle kınıyorum :KK53:

moralimi bozuyoo :KK53::KK24::KK14:

ben esnek diilim zaarr :KK43::KK53:

esneksindirde farkında değilsindir.1.60 ım kilo 61-62 ama ordan oraya atlar zıplarım :KK52::KK52:
sevdiceğim seviyo böle olmamı saolsun bide kilo verince çirkinleşiyorum herkes öle diyo :KK9::KK9: ama 3 kilo versem yeticek göbüş gitti biraz ama yılmak yok devam :KK55::KK55:

X