- 10 Aralık 2011
- 377
- 0
- Konu Sahibi AdrianaLimaa
umarım şans benden yana olur.şimdi de filozoflarla bütünleşmiş durumdayım dert 1 değil ki nereye yetişicem napıcam şaşırdım spor askıya alındı
benimde haftasonu sınavım var bende ona çalışıyorum ve bu videolara hala başlayamadım
biberiye yağını bende aldım bi kez sürdüm fakat saçlar içinde kullanılıyomuş biberiye yağı acaba göbekteki tüylere bişey yapar mı ki ya? bundan korktuğum için süremedim fazla.bu konuda bi bilgin var mı canım? bende o sağa eğil sola eğili yapıyorum faydası olucak sanki nettte eline sopa alıp kollarını yukarı kaldırıp yapıyodu bi sporcu videosunda ben su şişeleriyle yapıyorum şuan için
adriana fotoğrafına baktım gayet hoş çıkmışsın
benimde öyle sayılır göbeğim midem kat oluyo
yalnız benim şu yanlar o kadar geniş değil ama sen çok abartmışsın tatlım kötü değil ki o kadar..giydiğin yakışmış..ama çabamız devam edicek ki en mutlu hissettiğimiz forma kavuşalım bence kesinlikle kafana takma abarrttığın kadar değil.çabalayanların en azınınki o kadardır zaten değil mi? biberiye nin göbekte tüylenme yapmadığını öğrensem elimdekini kullanıcam bende..
bide bugün alabilirsem mezura alıcam ölçülerimi yazıcam bende bu şekilde gelişmeyi farkedebilirim rahatlıkla..çünkü bazan bakıyorum inceliyomuşum gibi geliyo bazan yaa aynı mıyım diyorum neden anlamadım...ruh halime göre mi değişiyo anlamadım ki..
en iyisi ölçülerimi bilip o şekilde yola devam etmek..şu sınavlar bitse daha bi yoğunlaşıcam spora ama şuan ancak kendi hareketlerimi yapabiliyorum..
kızlar ölçülerimizle yazalım en iyisi gelişmeler daha sağlıklı olur sanırım herkese kolay gelsin