Göbek eritme ve bel sekillenirme icin birebir!

geçen akşam yapmayı denemiştim ve bel çevremde acı hissetmiştim gerçekten etkili sanıyorum :KK52:

eğlencelide aslında aynı zamanda :KK24:

bide karnın açsa elma falan ye bu saatte yemek rahatsız eder :KK30:

beni hiç bi saatte yemek rahatsız etmiyor canım ..:KK30:
her an potansiyel yiyiciyim..:26:
hele doğumdan sonra beter oldum..bebemde emiyo çok şükür..böylede gitti baya kilom 83 le doğuma girim şu an 61.8 kg dayım.. :KK31:
ama karnnım ve yanlarım midem şişik..:KK53:
hamlamış uyandım valla banyoda yapmıştım bide sonrasında..:KK37:

tatlım çok iyi 83ten 61 e düşmüşsün :KK9:

bebeğini sağlıkla büyütürsün inşallah :nazar:

o elma ye mesajımı başka bi arkadaşa yazmıştım aslında :KK1: ama seninde yiyici olduğunu öğrenmiş olduk :KK53::KK53::KK1:

burdan gelişmeleri yazalım insan daha bi hevesle yapıyor :KK76:

:KK55::KK55::KK12:

tatlım bende hep 55 olurdum mesela ne kadar yesemde kilo almam ama midem ve göbeğim olur:KK14:

oda çok çirkin duruyo malesef :KK5::KK5:

57 kilo olmuşum ama hiç kötü görünmüyorum aksine daha hoş ve kıvrımlı oldum :KK9:

yaklaşık bir aydır hareketlerimi yapıyorum düzenli olarak :KK6: sıkılaşmak ve selülit için başlamıştım selülitlerimin görüntüsünde

azalma oldu baya zaten çok fazla yoktu hani sıkmadan görünecek duruma gelmesinden korktum ve başladım hareketlere:KK76:

görüntüsü çok kötü çünki selülitin :KK50: ve benim vucudum çok gevşekti normalde fakat düzenli yaptıktan sonra sıkılaşmayı bende

eşimde farkettik taş gibi hatun oldun

diyo banaaaaa :KK17::KK9: çok mutluyum o yüzden :21:

şimdi göbeğime ve bel çevremede yoğunlaşacağım :KK8: zayıflamak istemiyorum benim amacım sıkılaşmak selülitleri azaltmak :KK24:

veee belimin ince olması en büyük hayalim şöyle dümdüz ayyy bayılıyorum öyle karnı olanlara :KK53:

vucuda esneklik ve dirilik kazandırıyor spor bunu görmek çok heveslendiriyo beni:87:

totom zaten neyse işte :KK17::KK17:

karnım için en etkili hareketi bulmak istiyorum kendi hareketlerim falan çok olucak bu videolar içlerinden

bi tanesini düzenli yapsam aynı etki olur mu ki? :KK59:

çapraz mekik çekiyorum zaten :26:

bide bi arkadaş karınsavar demiş o ne ki? :KK24:

kızlar sizleri okuyunca daha bi hevesle yapıyorum :KK12:

dümdüz bir karın istiyorum inş olucak:KK31:

tabi ekmek ve hamur işini azalttım ben çok düşkünümde :KK59::KK67:

hepimize sağlıklı sporlu mutlu huzurlu fit bir hayat diliyorum :KK31::KK31::KK16::21::21::KK55:

sen tam olarak neler yapıyosun canım sıkılaşma ve selülit için?????

bide biri şu jilianın linkini paylaşsa ya arkadaslar herkesin agzında bi jilian var ama ortada areket yok hangisini yapıyosunuz hangisi neye yarıyo yapanlardan açıklama bekliyorum :nazar:

Canım sen azimli çıktın ya :) Selülit için karşılaştık maşallahın var valla. Karşılığını alıyor olman çok güzel yaza kadar sporla fıstık gibi olacağız :KK34:

hı hı azimliyim :KK8:

aktara daha uğrayamadım ilk fırsatta uğrayıp yağlarımı alıp yoluma öyle devam edeceğim :KK64:

inşa hepicimiz fıstık oluruz :KK31:

yağlar selülit için mi acabaa ?? selülit içinse hangi yağları kullanıyosn ve işe yarıyo mu?

Çok sağolasın tam da ihtiyacım olan bir şeydi bu benim boy 1.80 kilo 92 belki de 95 olmuştur zebellah gibiyim yani.

canim dikkat etmen gereken bir nokta var spor yapmaya basladiginda haliyle daha fazla yiyeceksin lutfen kilo almamaya calis benim yasadigimi sen yasama:KK14: he birde arkadasim kilo aldigimi duyunca soyle bir yorum yapmisti e tabi kilo alirsin kas yapiyosun ve kaslar yaglardan daha agirdir e abi ben bunu neden dusunemedim demistim :KK70:
ama olculerimde de artis oldugu icin o yagciklardan kurtulmam gerektigini dusunup bu aralar da kilo vermeye taktim kafayi hadi hayirlisi...

Canım yanlarımın gitmesi tek zumba'ya baglı degil tabiki ben daha birçok egzersiz yapıyorum yürüyüşte cabası.

Canım Zumba yazarsan çıkar bir çok çeşidi var çünkü.İstedigini uygulayabilirsin:KK34:

sen hangisini uyguluyosun canım link felan atsan super olazak şimdiden sağ ol canımmmm :KK3::KK3:

kizlar dunden beri 1 saat yuruyorum tempolu ama olduum olduuumm belden asagim cok pis agriyo ben bir haftada mi hamladim yoksa evde yaptigim sporlar yuruyuse denk degil mi neden yuruyus daha cok zorluyo cozemedim ben ama bu hafta boyle gecirmek zorundayim haftaya videolarima basliyorum.

2 borek 1 dilim kek yedim saat 6 da ama yuruyusten bisi kalmamistir heralde :KK70: gelince de yogurdumu yedim simdi boyuna su icicemm:KK9:
yarin sabah kilom 55.5 olsa keske :KK31:

sen tam olarak neler yapıyosun canım sıkılaşma ve selülit için?????

bide biri şu jilianın linkini paylaşsa ya arkadaslar herkesin agzında bi jilian var ama ortada areket yok hangisini yapıyosunuz hangisi neye yarıyo yapanlardan açıklama bekliyorum :nazar:

tatlım ben şu sporu yapıyorum diyemem yani öyle bi adı sanı yok :KK53:
bacaklar için üç ayrı hareket kollar için üç ayrı haraket ve mekik çekiyordum :KK8:
ekstra bu video yada leslie yapmayı düşünüyorum hala karar veremedim:44:
eğer öğrenmek istersen yazarım yine ama dediğim gibi şu videoda gördüm şurdan baktım yaptım diyemem tam olarak fakat sonuçta bunlarda yapılan bilinen hareketler :21:
ama ben faydasını gördüm çok gevşekti benim vucudum bacaklarım falan sıkılaştım baya selülitler yavaş yavaş biranda gitmez zaten çok yoktu bende :KK6:
bunların yanısıra ben kola,cips,kahve,yağlı kızartma ıvır zıvır tüketmiyorum fazla.çünkü zararlılar ve selülit oluşumuna neden oluyor diye biliyoruz:KK30:

birde bol su içmeye çalışıyorum zar zor:KK50:

nette gezdım tozdum biberiye yağını buldum..yarın aktara gdıp onu alıcm..biberiye yağı denym o eksik kaldı..yarım saat ayna karsısında inceledm kendmi ağırlklarla sağa eğil sola eğil sırta sopa al sol sağ sol sağ yanlarda acı yok yok nerde yanls yapıyrm bılmıorm kı...

yağlar selülit için mi acabaa ?? selülit içinse hangi yağları kullanıyosn ve işe yarıyo mu?

evet selülit için alacağım gülenkalp in topiğinde gördüm bende kızlar faydasını görmüşler baya zaten hareketleri yapıyorum birde bu yağlarla yapayım dedim..tam olarak hatırlamıyorum yağları biberiye yağı vardı ama sen en iyisi topiğe bak daha faydalı olur :KK8::KK16:

nette gezdım tozdum biberiye yağını buldum..yarın aktara gdıp onu alıcm..biberiye yağı denym o eksik kaldı..yarım saat ayna karsısında inceledm kendmi ağırlklarla sağa eğil sola eğil sırta sopa al sol sağ sol sağ yanlarda acı yok yok nerde yanls yapıyrm bılmıorm kı...

bende yanlarımın incelmesini istiyorum..o sağa eğil sola eğil dediğin sanırım geçen gün nette gördüğüm hareket ben yaptığımda hafif acı hissetmiştim ..elimde su şişeleri vardı yarım litrelik.ben kol hareketlerimide onlarla yapıyorum zaten.senin bahsettiğin sağa eğil sola eğil bu hareket mi? ayaktayken elinde ağırlık ve sağa sola eğiliyosun bu mu? bence düzenli yapılırsa işe yarayan bir hareket bu..ben bunuda ekledim üç kez yaptım ve zorda değil..:KK8:

bende yanlarımın incelmesini istiyorum..o sağa eğil sola eğil dediğin sanırım geçen gün nette gördüğüm hareket ben yaptığımda hafif acı hissetmiştim ..elimde su şişeleri vardı yarım litrelik.ben kol hareketlerimide onlarla yapıyorum zaten.senin bahsettiğin sağa eğil sola eğil bu hareket mi? ayaktayken elinde ağırlık ve sağa sola eğiliyosun bu mu? bence düzenli yapılırsa işe yarayan bir hareket bu..ben bunuda ekledim üç kez yaptım ve zorda değil..:KK8:

ya pcde sorun oldu az önce aynı mesaj üç kez gitmiş:18:

Son düzenleme:

evet ben beşer kg dambıllarla yaptm zor değil aslnda ama yanlarda bi acı hssetmynce braktm yarn nolur blemem acıdan kalkamzsam ne mutlu bna :)

56 nin altina dusmeyi basardim :KK52: 55.75 im kizlar meyvemi sebzemi yedim 1 litre suyumu bitirdim cumaya 55 kilo olcam :) yurumekten bacagimi kaldirip adim atamiyorum kizlar bugun ara verebilirim okuldan eve yurudum zaten tamamdir:KK34:

hepimizee cok kolay gelsin:KK16:

dambıllarla yana eğil kalk işe yaramış diş randevum vardı sabah zor kalktım :KK16::KK16:nisanın son haftası boş kendime vakit ayırırm sporumu yaparım rahat rahat diyodum kiiii dişçi saolsun son anda bombayı patlattı 2o lik dişlerin hepsini almamız gerekiyo çıkmaz onlar dedi başımdan kaynar sular döküldü :18::18::18:aktardan da bi kaç yağ aldım onları sürüp streçle sarıp öyle spor yapıcam bakalım nolcak..:21:

kizlar merhaba.beni hatirladinizmi?size bakiyorum bravo diyorum.adrianalima sen ben ayni 59 kiloyduk sen 55 indin.ben 60 cikdim,:84:diyet spor hic bir sey yapamiyorum.emzirdiyim icin gecen seneki oruclari tutamamisdim.simdi tutuyorum 10 gunum kaldi.ondan sonra sizinleyim insallah:92:10 gun sonra siki bir diyet beni bekliyor.adrianalima hangi diyeti uyguluyorsun?gunekalp bravo selulitler gitmis tebrikler:KK9:bendede var dediklerini yapicam.10 gun sonrayi sabirsizlikla bekliyorum,,,,,,,,,,,,:KK8:hepinize:KK54::KK54::KK54:

dambıllarla yana eğil kalk işe yaramış diş randevum vardı sabah zor kalktım :KK16::KK16:nisanın son haftası boş kendime vakit ayırırm sporumu yaparım rahat rahat diyodum kiiii dişçi saolsun son anda bombayı patlattı 2o lik dişlerin hepsini almamız gerekiyo çıkmaz onlar dedi başımdan kaynar sular döküldü :18::18::18:aktardan da bi kaç yağ aldım onları sürüp streçle sarıp öyle spor yapıcam bakalım nolcak..:21:

faydası oluyor demek ki bende aksatmıycam bu hareketi ben su şişeleriyle yapıyorum gerçi :KK53::KK53:

faydası oluyor demek ki bende aksatmıycam bu hareketi ben su şişeleriyle yapıyorum gerçi :KK53::KK53:

bugün yağları sürdüm yaptm streci açtgmda ter içindeydi göbeğim :) smdı yanlarım yürrken ble acıyo ağırlkla 50 sağ 50 sol yaptm cok zorlamamk için fıtık başlangcı var bi de ondan korktm ben bsey olmaz inş

bugün bende feci hamlamışım karnım yanlarım feciydi..bebemi yerden zor kaldırıyodum :KK60:
bu halimle az önce 3,5 mil leslie ile yürüdüm..yatmadan 2linklede hareket yapıcam inşallah..:KK12:

X