Göbek eritme ve bel sekillenirme icin birebir!

canim jillian michaels in nesini yapiyorsun link paylasabilir misin bizlerde yapariz 1 ay erkenden kalkip yatana kadar spor yapicam anam aglayabilir mankenlere yapiyorlar ya 2 haftalik kamp 2 haftada fit olmalari icin spor fln yaptiriyorlar :KK70: benim kendimi oyle bir kampta gibi hayal etmem gerekecek galiba hheheheheh :KK70: asker disiplini sart :KK70:

kızlarr bugün eti form müsli aldım gün içinde ana öğünler dısnda acıkrsm yıcm ekmek pasta borek çikoltlara saldrıyrm..içindekiler yüznden aldım bnu da..keten tohumu,yulaf ezmesi,kuru kayısı,kuru elma,kuru incir,kayısı çekrdeği içi ve kuru üzüm var tok tutar inş bu beni :KK43:( saldırmaya başladım artık çatlayana kadr yıyorm kaş yapaym derken göz çıkarmak istemyrm :KK43:

canim jillian michaels in nesini yapiyorsun link paylasabilir misin bizlerde yapariz 1 ay erkenden kalkip yatana kadar spor yapicam anam aglayabilir mankenlere yapiyorlar ya 2 haftalik kamp 2 haftada fit olmalari icin spor fln yaptiriyorlar :KK70: benim kendimi oyle bir kampta gibi hayal etmem gerekecek galiba hheheheheh :KK70: asker disiplini sart :KK70:

Ya bisey soracam canım sana 57den 52ye demissin 52 cok az degilmi ben mi yanlis yorumluyorum :) kafam karıştıda kilomu bu ?

aaa canim o neee bende yapiyim iyi inceltmissin bir ayda benim hem 57 den 52 ye dusup hem de gobisimi inceltmem lazim nasi yapicagimi dusunuyorum yana yana :KK43: bu videolar duzenli yapildigi zaman yanlarini cok inceltiyor gobek silindirin oldugu gibi dursa da...

ama belin ince gozukmesi de ayri bisey ya bazi mankenler var incecik ama dumduz bir bel ne kivrim var ne bise oyle hic hos olmuyor bence. bu videolarla yanlarin inceliyo ve daha sekilli gozukuyor belin ama dedigim gibi gobegi eritmek icin ilave biseyler lazim pilates iyi gelebilir canim karni duzlestiriyor diye biliyorum ben

özelden link yolladım canım sana ya evet benimde yanları eritmeye ihtiyacım var dün gece yaptım bi videoyu 2 kere ama belim çok agrıdı bu sabah bide öğretmenim ben kurs vardı bugün ayakta duramadım :KK14: ama yinede devam etcem alışırım zamanla ahh yanlarım bi gitse göbekte gitse 2 haftada bitse hepsii :KK50:

canim citirlarim size bugun yasadiklarimi anlaticam kiz kardesimin aklina uyup 1.61lik boyumla bir fotograf icin model secimine gittik her yastan erkek kadin herkes katiliyo boya moya bakmiyolar pek bir alisveris merkezinde e anacim ben bu silindirimle nereye gidiyorum dimi neyse ayaklarimi geriye suruye suruye gittik. dedim adriana sen buraya eglencesine geliyosun zaten kariyer yapicaksin modellik degil ki diye kendimi mutlu etmeye calisiyorum anaaam artisst gibi kizlarr yuzunde meymenet yok ama bir vucut var ki bir donen bir daha donup bakiyor ama gercekten yuzu cok cirkin ben sivilceliyim diyodum bununkiler iri iri kapanmamista ama kiz kabul edildi yani neyse. benim de yuzum kiz cocugu gibidir sirineyim ben biraz boyle seksilik meksilik allah vergisi ama bende yok :KK52: :KK52: neyse giydim bol bir tshirt bende dedim belki yuz icin alirlar :KK9: sonucta kardesimi 2 kere yuruttuler podyumda secilmek uzereyken karar vermekte biraz zorlandilar alsak mi almasak mi diye sanirim son anda vazgectiler beni zaten es gectiler topuklu bile giymedim babetlerimle gittim gecerken ugramistim aslinda ben havasi vermek icin :KK49:
neyse ama bir uzuldumkiii boyu benimkinden kisa ama vucut tas yuz biseye benzemiyo o kizlari kabul ettiler bende bebek yuzumle topac halimle tipis tipis geri geldim:emir_bebek:

tek pozitif bisey varsa o da bogazimdan butun gun bir lokma gecmedi:KK52: aksam yemegi yedim ama karnim doyacak kadar yedim yemegin tadina varmadan kalktim bikac haftaya kilo vermezsem artik demekki bidaha hic veremem demektir kilolarimdan bu kadar utanmamistim yahuu ve kizlar size soz veriyorum seneye tas vucudumla o yarismaya birdaha gidicem valla bak:KK43:

eee bundan guzelde motivasyon olmaz ama dimi:KK1::KK1: allahim nasil bir eziklik hissettim anlatamam :KK53:

kilo canım o yoksa bel göbek o kadar olmaz :KK9:

kilomuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kilooo muuu kilo mu deddiiiin bende bunu bel anlamistim :KK53::KK53: alaaaaaaah tutmayiin lan beniii :KK52::KK52::KK52: canim ben bunu yapacam yarindan itibaren yapacam ben bunuuuu sinavim cok yakin bi yapiyorum bi yapmiyorum ama su okul bitsin o zaman 24 saat benim istedigim gibi ayarlarim :) allaaaaaaaaahhh 57 den 52 yeee miiiii ufff bu benim istedigim hedefledigim kilo yaa ben oyleykenn belim incecik oluyo zaten yapmaliyim yapmaliyiim

ayyy canim varyaaa sana cok tesekkur ederiim ya su an cok sevindim haa

peki yeme seklini deistirdin mi ne yedin ne yaptin bu hale gelmek icin NOLUR BANA DETAY VER 57 KILO OLMAKTAN AYNAYA BAKMAKTAN NEFRET EDIYORUM BANA KILO VERINCEYE KADAR HUZUR YOK O DERECE:KK19:

özelden link yolladım canım sana ya evet benimde yanları eritmeye ihtiyacım var dün gece yaptım bi videoyu 2 kere ama belim çok agrıdı bu sabah bide öğretmenim ben kurs vardı bugün ayakta duramadım :KK14: ama yinede devam etcem alışırım zamanla ahh yanlarım bi gitse göbekte gitse 2 haftada bitse hepsii :KK50:

canım o linkleri burdan paylassan olur mu bende merak ettim nedir ne değildir? hepimiz yapalım işe yarıyosa :KK9: bende kilodur diye düşündüm çünkü 52 bel imkansız yani iç organlarının olmaması demek gibi bişey :KK1:

valla sen bide beni gör bende aynen evde ön arka sağ sol beş dakka ara ile bakıyorum sanki hemen eriyecek :)

bende iki gündür falan yapamamıştım bugun acısını çıkardım. leslie yaptım iki mil sonra tiffany videosu yaptım 3 tane sonrada nesfit kutusundan cıkan videolar vardı düz karın için onlardan bi kaç hareket eçtim yaptım çünkü hepsine gücüm kalmadı :KK23: bugun çok çalışmışım ben yaaa :KK76:

leslie ne ki :KK24:

yarın spor günüm :KK53:

ben karnım için sadece mekik yapıyorum :18: bu videoyu yapamıycam sanki y siz nasıl yapıyosunuz ki :KK50:

bu hareketler yanları inceltiyormuş bende belirgin kıvrım istiyorumv:KK23::KK53:

göbeğim gitsin belim ince olsun :KK31: :KK17:

leslie ne ki :KK24:

yarın spor günüm :KK53:

ben karnım için sadece mekik yapıyorum :18: bu videoyu yapamıycam sanki y siz nasıl yapıyosunuz ki :KK50:

bu hareketler yanları inceltiyormuş bende belirgin kıvrım istiyorumv:KK23::KK53:

göbeğim gitsin belim ince olsun :KK31: :KK17:

leslie sansone yazinca youtube a cikar canim yuruyus yapiyoruz evde:KK23: ama ter icinde kaliyorum ben 2 mile den sonra yuruyus deyip gecmemek lazim:KK34:

videolara soyle baslamani tavsiye ederim canim once ilk baslarda leslieyle 1 mile yap halin kalmissa cok hamlamamissan kalir zaten videolardan birini yap baktin ikinciyi yapabileceksin onu da yap ilk 2 denemeni bu sekilde yap ki vucudun alissin sonra leslieyi de videolari da 3 e arttirirsin birden soka sokma vucudunu sonraki gunler cok fena aciyor:KK52:

kizlar benim hastaligim yeni gecti allaha sukur bugun sporuma basliyorum once ders tabi ki sonradan leslieyle 1 mile ve de videolardan 2 sini yapicam hamladim cunku yarin okula kalkip gidebilecek durumda olmaliyim :KK9:

su anki kilom 56 kizlar onumuzdeki haftasonuna kadar 55 olcam 1 er kilo 1 er kilo vericem hadi hayirlisi :) ins yine hasta olmam da devam edebilirim

zumba dansımı o nasıl hangi bölgede işe yarıyor hemen yapim :KK1::KK1: bende bugün yoldan çıktım yavv 1.5 pogaça yarım makarna sonra tavuk tabi aralarda tatlı krizimden dolayı dayanamadım çikolatalar off :KK19::KK19: arkadaş leslie önermişti onu yapim yemekten sonra uyguladığı bir video varmış yapim diyorum ye ye ye nereye kadar yaz da yaklaşıyooo:KK14::KK14:

Valla her bölgeni çalıştırıyor canım. Hem çok eglenceli hemde dans bitince ter içinde kalıyorsun.

Bugün aynanın karşısında iyice inceledim kendimi. Yanlarım tamamen gitmiş:KK53: Sadece hafif göbegim kalmış..

Artık kas için çalışıyorum. :KK52::KK52:

Kızlar bu arada 1.64 boyum ve kilom 58 idi. Hiç bogazımdan kısmadım. Ama 3 Ay boyunca sporumu hiç bırakmadım 1-2 saat hafif dinlenmelerle her gün yaptım.

Şuan 52 kiloyum :KK52::KK52: Gelsin kaslar:KK52::KK52::KK52:

Son düzenleme:
canım hiç spor yapmak istemiyo bugn :KK43: ipin ucu kaçtı yne moralm bozuk pilates yaptm dün hiç acı hissetmiyrm :KK43:( yürüyüşmü de yapadm 2 gndür ehlyt için dersler başladı motor dan da anladgm yok hafiften bunalımdayım galiba..bugn çok sevdgm bi tişörtmü gydim yanlar ve ayva göbeği o kadr mı çirkin görünürr :KK43:((

Valla her bölgeni çalıştırıyor canım. Hem çok eglenceli hemde dans bitince ter içinde kalıyorsun.

Bugün aynanın karşısında iyice inceledim kendimi. Yanlarım tamamen gitmiş:KK53: Sadece hafif göbegim kalmış..

Artık kas için çalışıyorum. :KK52::KK52:

Kızlar bu arada 1.64 boyum ve kilom 58 idi. Hiç bogazımdan kısmadım. Ama 3 Ay boyunca sporumu hiç bırakmadım 1-2 saat hafif dinlenmelerle her gün yaptım.

Şuan 52 kiloyum :KK52::KK52: Gelsin kaslar:KK52::KK52::KK52:

yanların gittii mii..bende başlym zumbayaa :KK43:(( link verebilr msn?

neredeyse 1 haftadır spor yapmıyorum kızlar. Çok felaket hasta oldum yeni yeni iyileşiyorum.. Ne ders çalışabildim ne spor.. :KK50:

Bugün derslere başlayacağım ama spor için bir şey diyemem. Boğazlarım geçsin diye kaşık kaşık bal yedim, ballı süt içtim, ballı limonlu çaylar içtim sürekli ve bunların üstüne sürekli yattım. Kesin kilo almışımdır. Ama önceliğimiz tabii ki
"önce sağlık". Ölçü alan yok mu yakın zamanda incelen arkadaşlarımızı bir görelim motive olalım hadi kızlar havalar düzelmeye başladı yaz geliyor
:KK8:

yanların gittii mii..bende başlym zumbayaa :KK43:(( link verebilr msn?

Canım yanlarımın gitmesi tek zumba'ya baglı degil tabiki ben daha birçok egzersiz yapıyorum yürüyüşte cabası.

Canım Zumba yazarsan çıkar bir çok çeşidi var çünkü.İstedigini uygulayabilirsin:KK34:

Canım yanlarımın gitmesi tek zumba'ya baglı degil tabiki ben daha birçok egzersiz yapıyorum yürüyüşte cabası.

Canım Zumba yazarsan çıkar bir çok çeşidi var çünkü.İstedigini uygulayabilirsin:KK34:

yanlarım gtse ayva göbegme de razym ben o zaman karınsavarmla yüryşü brakmaym ben..keske sadece yüryşle yanlar ve göbek gtse

neredeyse 1 haftadır spor yapmıyorum kızlar. Çok felaket hasta oldum yeni yeni iyileşiyorum.. Ne ders çalışabildim ne spor.. :KK50:

Bugün derslere başlayacağım ama spor için bir şey diyemem. Boğazlarım geçsin diye kaşık kaşık bal yedim, ballı süt içtim, ballı limonlu çaylar içtim sürekli ve bunların üstüne sürekli yattım. Kesin kilo almışımdır. Ama önceliğimiz tabii ki
"önce sağlık". Ölçü alan yok mu yakın zamanda incelen arkadaşlarımızı bir görelim motive olalım hadi kızlar havalar düzelmeye başladı yaz geliyor
:KK8:

canim beniim cok gecmis olsuun aynen benimde 1 hafta surdu bende sporu biraktim gucten de dusmiyim diye boyuna yedim. spora kendini iyi hissedinceye kadar baslama da tekrarlamasin benimde 2 gundur sade burnum akiyordu bugune kadar baslayamadim korkuma.
kizlar dunku hirstan sonra yarim kilo vermisim :KK52::KK52: keske beni hep fotomodellik ajansindan reddetseler de bu hirs devam etse:KK52: ama yok hala devam ediyo kahvaltimi da az yedim ogle yemegimi de gec yedim 1 parca pizza boyuna su ictim 1 saat yurudum ve leslie hareketleirni yaptim gunesin altinda :KK51: yuruyus yolunda

dunden beri kardesimde hirs yapti:KK76::KK76: kil payi kacirdigi icin simdi ikimiz 1 hafta sadece yuruyucez bu sekilde (bu arada yuruyus yapanlar sizinde leslie sansone in hareketlerini yapacak yeriniz varsa yapin kol sarkmalarindan kalca bacak gobege kadar heryeri calistiriyor daha cok yoruyor biz 20 dk yaptik ezberimde oldugu icin hareketleri kolay zaten) kilo vermek boyle daha kolay acikmiyorum cunku haftaya da videolarima tekrar basliyorum ah golgemde yanlarim nasil incee su silindiri kesip aticam artik oyle sinir geliyo yaa :KK4: neyse kizlar haftaya 55 kilo olucam ben zaten hic suphem yokEn Büyük KK

X