Göbek eritme ve bel sekillenirme icin birebir!

yo yo yo yoo olamaazzz ee ben 2 kutu aldim napcem simdi afiyetle bitirecek miyim ya kizlar biri bana su diyet isinde yardimci olsun kilo veremiyorum 57 yim 52 ye dusmem lazim lutfen yaa

sabah kahvaltısında ekmek ye ama 1 yada 2 dılım fazla kacırma yne tv de duydum ekmek beyın ıcın gereklıymıs ben yıyorum 1 bardak da süt gayet ıyı hemen acıkmıyorum..gunde 3 hurma yıyorum 1 bardakta su ıcıyorum o da cok guzel tok tutuyo lıflı oldugndan :) gce yatarken süt kılo aldırır gbı gelıyo bana..arkadsm dıyet yapıyodu onun listesnde kayısılar kuruyemikler neler vardı onlara alıstr kendnı..diyet yapmdan sadece yedıklerne dıkkat ederek yesılçayla zayıflyan biliyrm..onemlı olan aksam 7den snra yememk ıste :)

tamam canim kuruyemislerin kalorisi cok fazla oluyor diye bildigimden hic yiyesim gelmiyor surekli salata, meyve yiyorum ama sanirim yemek porsiyonlairmi azaltam gerekecek. ac kalmamaya ozen gosteriyim diyorum ama bunun baska yolu yok sanirim gitmiyor kilolar yapisti kaldi. sutu de o zaman saat 9 da iciyim gec yatiyorum zaten baska da bisey yiyip icmiyim artik tutucaz o mideyi 1 ayda gitsinde kurtuliyim bidaha da geri almamaya ozen gostericem bu ne bee

tesekkur edeirm caniim

tuzsuz kuruyemiş ve tuzsuz fındık badem gibi çok acıkrsan atıştrmalk..çorba bile aslnda 2 dlim ekmek yerne geçiyomş onu da azalttm artık,pirinç çıkar hayatından ya da az ye bulgur pilavı cok iyi..ben artık cips,kola,m.suyu,çikolta,bisküvi hiç yemiyorum annem pasta börek yaparsa onlar kaçıyo arada o kdar.az yağlı yemek de cok onemli anneme söyleye söyleye onu da azalttrdım.az tuz az yağ..alışınca herşey cok kolay geliyo smdı yemeğmi yedkten snra ağzma tek lokma almıyorm aklıma da gelmiyo zaten sabah en geç 11 de kahvaltmı da yapmş oluoyrm..miden küçülse tamamdr :)

günaydın kızlar yeni uyandım ve acayip açım zaten spora başlayalı normalden cok yemeğe basladım sanırım dikkat etmem gerekiyo biraz :44:

Canım spor yaptığın için metabolizman hızlı çalışıyor bu yüzden çabuk acıkıyorsun. Ayrıca vücudundaki kas oranı artııkça yağ yakımın daha da hızlanıyor. 2,5 saat kuralını unutma

yo yo yo yoo olamaazzz ee ben 2 kutu aldim napcem simdi afiyetle bitirecek miyim ya kizlar biri bana su diyet isinde yardimci olsun kilo veremiyorum 57 yim 52 ye dusmem lazim lutfen yaa

Diyet değil de bildiğin mısır gevreği aldıysan çok yanlış yapmışsın canım. Kesinlikle onu ana öğün yerine yeme. Kahvaltın öğle yemeğin ve akşam yemeğin kaliteli olmalı. Sebze yemeye ve bol bol meyve yemeye özen göster. Sana güzel bir diyet listesi oluşturalım ama diyet gibi olmamalı

Mide küçülmesi diye bir olay yok canım. Mide aynı mide. Yediğin zaman genişliyor bağırsaklara göndermeye başladığın da eski halini alıyor. Az yemeye başladığımızda küçüldü diye tabir ettiğimiz şey tamamen metabolik ve hormonal bir olay. Bünye kendini ona alıştırıyor yani.

karatay diyetini duydunuzmu kızlar gerçi diyet değl bn uyguladım artı yeşil çay çok guzel kilo verlıyorr ayrıca kuruyemş de ara öğün olarak yenmeli

aaaa böyle oldğnu blmiodum bak neler neler öğrencm daha..ben bünyemi iyi alıştırmışm o zaman :)

duydum ama içeriği ne hiç bilmiyorum. Sen kilo verebildin mi peki?

3 hafta da 3 kilo verdm ..protein diyeti dye geciyor cnm yumurta peynr balık zeytn serbest ara öğün kuruyemş fındk fstk pilav şeker ve ekmek yemiyoruzz vee 8den snra yemek yasak ilginç bşey öğrendm 8 den snra yemek yemeynce uykuda kilo verıyormşz yani boş mideyle yatıcz

aaaa böyle oldğnu blmiodum bak neler neler öğrencm daha..ben bünyemi iyi alıştırmışm o zaman :)

Kesinlikle canım :) Bazen yedikçe yiyesi gelir ya insanın bunun en güzel örneği galiba :) Bira zamanlar ben bilinçsizce diyet yapıyordum. Ama öyle böyle değil. Neyse ben istediğim gibi kilo verdim ama bu kezde midem yemek kabul etmiyordu. 2 lokma yiyordum afedersin onu da çıkarıyordum bir de bu yüzden istemeyerek verdim. Allahtan ileri derecelere yükselmeden kurtuldum. Tabii yemeye başlayınca yine eski halime döndüm. Mideyi ne çok az yiyerek nede aşırı yiyerek yormamak gerekiyor. Sağlıklı beslenme adına bilinçli yiyip içsek bütün sorunu halledeceğiz ama biz diyet diye kendimizi şartlandırıp kendimize işkence yapıyoruz. Artık ben diyetteyim demiyorum. Sağlıklı besleniyorum diyorum.

3 haftada 3 kılo muu :))))) yeşil çay da içtin mi 3 haftada

3 hafta da 3 kilo gayet ideal aslında. Doğru bir program gibi görünüyor ama bana yanlış gelen şey ekmeğin tamamen kesilmesi. Tamam şekeri kesmek çok mantıklı yağı azaltmakta öyle ama ekmek 1-2 dilim olmalı diye düşünüyorum. Tabii bu benim düşüncem doktorlardan daha iyi bilecek değilim :) Sen birde egzersiz yap sabitlesin kendini kilon. Uykuda kilo vermekte süpermiş

hepimiz hepimiz sağlıklı besleniyoruz bi ara bnde senn gibydm iskelet gibi gezdm yiyemedim 42 lere kadr düştm ameliyatlar geçrdim anestezi yüzünden çok iyi kilo vermştm ne basen vardı ne yanlar ne göbek

duydum ama içeriği ne hiç bilmiyorum. Sen kilo verebildin mi peki?

3 hafta da 3 kilo verdm ..protein diyeti dye geciyor cnm yumurta peynr balık zeytn serbest ara öğün kuruyemş fındk fstk pilav şeker ve ekmek yemiyoruzz vee 8den snra yemek yasak ilginç bşey öğrendm 8 den snra yemek yemeynce uykuda kilo verıyormşz yani boş mideyle yatıcz

hepimiz hepimiz sağlıklı besleniyoruz bi ara bnde senn gibydm iskelet gibi gezdm yiyemedim 42 lere kadr düştm ameliyatlar geçrdim anestezi yüzünden çok iyi kilo vermştm ne basen vardı ne yanlar ne göbek

Ruh gibi bir suratla iskelet olacağıma canlı kanlı suratla tombiş olurum.. Önce sağlık be tatlım boşver. Ama bu sağlıklı beslenmeyi uyguladığımdan beri spor da yapıyorum bana hep hortlak gibisin, rengin solmuş derlerdi ama artık öyle değil. Baya inceldim sadece 1 kilo verdim ve canlı kanlıyım ayrıca çok dinamik

şimdilik ölçülerde bi değişklik yok ama sıkılaşıyorum yavas yavaş,ölçülerde değişir heralde ( 1 cm bile fark etse yne gaza gelrm byle de moralim bozuluyo boşuna mı yapıyorum die düşünmeden de edemiyorum

kahvaltıda kepek ekmeği yedm cnm bi de hergn yarımsaat spor

Sıkılaşıyorsan daha ne istiyorsun ki :) Kilo o kadar önemli değil. Vücudunu gözlemle sen asıl doğru olan o. 3 aydır hassas tartıda tarılmıyorum elimde mezuram ona inanıyorum artık :) ayrıca spor yaptığında kiloda alabilirsin bunlar normal şeyler. Yağlarını yak kasların ağırlığı yağlardan fazla ama kapladığı yer azdır. 1 kilo pamuk mu [yağlar] 1 kilo demir mi [kaslar] bu benzetme cuk diye oturuyor.

kahvaltıda kepek ekmeği yedm cnm bi de hergn yarımsaat spor

Ohh tamamdır bu iş gerisi senin istikrarlı olmana kalmış. Bizim Ece [AdrianaLima] senin şu diyete bir baksın bakalım ne deyecek.

Son düzenleme:
ne ne ne ne kim kaç kilo nasıl vermiş

bende vermek istiyorum nasıl verdiniz kilolarınızı biraz özetle anlatırmısınız lütfeeeeennnnnnn

3 aydır neler yaptın inceldn mi inceldysen ne kadr tam ayrıntlı ıstyrm lütfen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…