Göbek eritme ve bel sekillenirme icin birebir!

3 aydır neler yaptın inceldn mi inceldysen ne kadr tam ayrıntlı ıstyrm lütfen :)

52 kiloydum daha sonra tartı bozulduğu için 1,5 ay tartılmadım. Şu 1,5 aydır spor yapıyorum sağlıklı beslenmeye çalışıyorum canım. Aman aman bir incelme yok öyle belden 2cm göbekten 4-5 cm. Leslie yaptım bir ara nivea yapıyordum artık pilates yapıyorum canım. Ama pilatesi Leslieyle desteklemeyi düşünüyorum. Pilates hem esnetiyor insanı hem inceltiyor. Haa bir de selülitlerim için yağ yapıyordum :)

leslie ve nivea ağırlık o zaman alt göbegm gtse onun ıcınde pilates hareketlerı yapıorm zaten karmakarısk bsey :)

leslie ve nivea ağırlık o zaman alt göbegm gtse onun ıcınde pilates hareketlerı yapıorm zaten karmakarısk bsey :)

Ben çok şükür beli istediğim kıvama soktum ama alt karın gitmek bilmiyor. Leslie beni çok sıktı bir süre sonra bıraktım ama pilateste acayip eğleniyorum. Netten video indirdim onu yapıyorum ama CD almak daha iyi olacak galiba.

ebru şallı yeni süper karın cıkardı heralde bı bakmak lazım ona.

Bende hiç pilates aletleri yok. Top almaya da korkuyorum kendimi sakatlarım diye. Bilinçsiz yapmak istemiyorum.

kafaya koydm ben pilatese baslıcam dedm gecen yıl netten hemen sipariş verdm geldi şişrdm bi yuvarlandm hoop masaya çakılıydm annem ayağmdan yakaldı :) lastk olsa yeter top çember çok da şart degl bnce

kafaya koydm ben pilatese baslıcam dedm gecen yıl netten hemen sipariş verdm geldi şişrdm bi yuvarlandm hoop masaya çakılıydm annem ayağmdan yakaldı :) lastk olsa yeter top çember çok da şart degl bnce

Lastik kolay iş ya :) Evden kendin bile uydurursun bir şyler :) yaratıcı olmak lazım

Adrianaaa adını bilmiyorum malesef senin boyun kaç ?

canim boy 1.61 kilo 57 yaaaa

guldurdun benii aksam aksammm

denemekte fayda var canim ya cok duydum cunku yarindan itibaren baslayip defter de tutmak lazim ne yiyip ne ictigimi giderek de azalticam yavas yavas..

pilatesten geldim mide bombos yedim o misirli gevrek sonra da yogurttan tatlim valla ustundeki dilleri anlamiyorum malesef ben ama kutunun ustunde kadin var incecik kalorilerine de baktim iyice hepsini karsilastirdim hatta bunun bir porsiyonunun kalorisi 374 kJ kotu mu kizlar yaa

birde ben spor yapinca duramiyorum midem kaziniyo nasi yemicem tutucam ki ben kendimi

95 kalori falan oluyor aslında iyi çokta fazla değil canım. Spordan sonra kan şekerini yükseltecek şeyler yeme yeter.

kızlar bendende bir tavsiye size kadın doğum doktoruma bir hastası önermiş onda işe yaramış 2 kibrit kutusunu yere boşaltın tek tek eğilip alın nefes alıp vererek sabah öğlen akşam yapın banada sonucu söyleyin hatunlar göbişler gidince

ya zaten genelde sabahları duzgun ama az ekmeklı bı kahvaltı yapmaya calısıyorum sonrakı ogunler kendılıgınden kuculuyo :) unutmam canım senin ögütlerin hep aklımda zaten

spordan sonra yagsız sut yag yakımını hızlandırır dıye duymustum ben
bende aksam sporumu geldım sımdı

ebru şallının karın savarını inceledim şimdi sabah kahvaltıdn önce limonlu ılık su için fln yazıyo 21 günde dümdüz karın simitlerden kurtulun diyo gelde alma şimdi

95 kalori falan oluyor aslında iyi çokta fazla değil canım. Spordan sonra kan şekerini yükseltecek şeyler yeme yeter.

artik kilo sorunuma gercekten moralim bozulmaya basladi cunku istesemde kendimi tutamiyorum bu sefer... hep acim hep acim ya
karatay diyetine baktim simdii ohoo ben anneme dicem de annemde o menudekileir yapcakta yok yani benim icin imkansiz zaten salata ve meyve yiyorum kizlar ekmek pilav makarna yok birde butun gun yogurt ve sut sabah kahvaltisinda dikkat etmiyorum yagli 2 tost yiyorum ama zaten tok bile tutmuyo adam gibi..

kizlar ben yarindan itibaren 3 ogun ve 3 ara yapicam sanirim
kahvalti: peynir omlet cay ya da misir gevregi
Ara: meyve
Ogle: salata meyve
Ara: yogurt
Aksam salata sebze yemegi
2 saat sonra da tarcinli sut

yarindan itibaren cok ac bile olsam bunu uygulamak zorundayim ve giderek porsiyonlari azalticam kendimi cok ac birakmamak sartiyla sizce uygun mudur?

Harika ya Bunun için gidip 3 kutu kibrit alınır bayıldım

Eriyor bizim hatunlar :) Bende yeni şeyler öğrenirsem sizlerle hemen paylaşıyorum canım.

gulenkalp sen aldın mı kremını ???

Yok tatlım ya grip oldum çıkamadım hiç dışarı. Sen napiyorsun devam demi? Ben yakalarım seni

ebru şallının karın savarını inceledim şimdi sabah kahvaltıdn önce limonlu ılık su için fln yazıyo 21 günde dümdüz karın simitlerden kurtulun diyo gelde alma şimdi

Bak benim de aklımı soktun :) Alsak mı ki :44:Olmadı şöyle yapalım; biz şimdilik yaptıklarımıza devam edelim baktık sonuçlar hoşumuza gitmiyor yaza 21 gün kala alırız

kizlar ben pes etmek uzereyim gercekten artik napicagimi bilmiyorum ama basladigim yere donuyorum ben giderek artik 70 cm degil 74 cm bi belim var az daha yirtinirsam yine 78 cm e varirim haftasonuna heralde bende niye olmuyo yaa bende niye olmuyo.

yaza 21 gün kala mıı :)))) ben göbeğime 2 hafta süre verdm :) 21 günden snra 2 ay 3-4 gün yapın snra zaten yapmasnz bile gerek kalmaz dıyo ve 21 günlük kürle her gün 2 fincan yeşilçay içilmesi grekiymş..

yav bunlar çok az değil mi bu seferde kendini iyice ac bırakma arkadasım Allah korusun kaş yapalım derken göz cıkarmayalım

Eriyor bizim hatunlar :) Bende yeni şeyler öğrenirsem sizlerle hemen paylaşıyorum canım.

Yok tatlım ya grip oldum çıkamadım hiç dışarı. Sen napiyorsun devam demi? Ben yakalarım seni

valla ben devam ediyorum ıste su an ustumde hatta strec fılmle oturuyorum :) yakala yakala hep beraber zayıflayalım tek bsına tadı cıkmaz

10 saat okulda 4 5 saat de ev de oturup ders calistigim surece benden tombik bi insanevladindan baska bi halt olmaz..

10 saat okulda 4 5 saat de ev de oturup ders calistigim surece benden tombik bi insanevladindan baska bi halt olmaz..

böyle dusunme canım ya umutsuzluga kapılma bence daha yaza cok var sınavların gecınce her gun duzenlı yaparsın bence sen bu aralar yapamadıgın ıcın bu kadar karamsarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…