- 1 Mart 2012
- 605
- 11
-
- Konu Sahibi AdrianaLimaa
gulenkalp beni iyi gaza getirdin okuldan geldim simdi spor yapiyorum :)
ozdens yarim saat bile olsa zaman ayir canim bak herkes eridi duzenli yaparak bende tik yok ilk 1 ay inceldim oyle de kaldim yani... ha gayret arkadasim yarimsaatcik
gulenkalp beni iyi gaza getirdin okuldan geldim simdi spor yapiyorum :)
ozdens yarim saat bile olsa zaman ayir canim bak herkes eridi duzenli yaparak bende tik yok ilk 1 ay inceldim oyle de kaldim yani... ha gayret arkadasim yarimsaatcik
tamam pes etmek yok üşenmek hiç yok tartılamıyorm da pili bitmiş kaç kıloym artk onu da blmıyorum..
Ben buraya girip size yazmasam sizin yazdıklarınızı okumasam çoktan pes etmiştim. Daha önce hiç bu kadar düzenli bir spor hayatım olmamıştı. Sağol Ececim sağolun kızlar
Bak ya bak yaa nasılda tahrik ediyorBende yarın alacağım ne var yani :)
Şaka bir yana süpersin canım. Sen spor yap bende burada kepekli galetaları indireyim mideye
kremi cok merak ettim canimm ya ama burda bulabilcegimi hiiic dusunmuyorum. ben hala ders yapiyorum hala ders.. sevmedigim zaman ders mi yapiyorum sivilce sikma yarisi mi orasini bende cozemedim
offf spordan eser yok yapamıyorumm ne güzel başlamıştım((
Merhabalar kızlar
Ya şu spor işini bir türlü düzenli yapamıyorum bende bugün son iki videoyu yaptım.
Bir düzene oturtabilsem çok iyi olacak ama çok üşengecim sanırım
2 gundur cd esliginde yapiyorum cokk aciyorrrrrrrrr karnim ...mekikde cekiyorum bu arada
kizlar bu yola baskoydunuz artik pes etmek yokonca eriyen insandan ne eksiginiz var dimi amaa yaza az kaldii tombis girmek yok
ayrica ben bu 4 kiloyu hemen vericem artik kendime sinirlenmeye basliyorum ben ki bir zamanlar insanlarin senin vucudun cok guzel dedigi kiz bu siskoluk da ne hakendime cok kizginim su an gidecek bu kilolar iste o kadar
gulenkalo verdin gazi verdin gazi halime bakk
sende sagol tatlisiminanin burda paylasmamis olsam ben coktaaan birakmis ve 60 kiloyu bulmustum sizlerin destegiyle hirs geliyo:13:
simdi bitirdim ben haliya terim akmis kizlaryere basiyorum basiyorum islak yuh yani bu nasi bi terdir yahuuu :/
hemen derse geciyoruumm dus alip tabi
sen böyle değince kendimi rocky'nin kocu gibi hissettimacı yok rocky acı yok
kizlar bu yola baskoydunuz artik pes etmek yokonca eriyen insandan ne eksiginiz var dimi amaa yaza az kaldii tombis girmek yok
ayrica ben bu 4 kiloyu hemen vericem artik kendime sinirlenmeye basliyorum ben ki bir zamanlar insanlarin senin vucudun cok guzel dedigi kiz bu siskoluk da ne hakendime cok kizginim su an gidecek bu kilolar iste o kadar
gulenkalo verdin gazi verdin gazi halime bakk
dün çok yorgundum hıc spor yapıck halim yoktu ama öyle bi haber aldım ki kalktım hemen 1 saat sporumu yaptım hazirana kadar benm bu fazlalıklardan kurtulmam şart :)))
Hayırdır insallah ? Neymiş bu guzel haber :)
ohh motivasyon olmus ne guzelsabırsızlıkla beklediğim bi yakınımzn düğünü varmış :)
ay ben çok beğendim bu videoları bel şekillendirmenin yanında bir de popomu da küçülttü tam ihtiyacım olan videolar paylaşım için çok teşekkürler
paylaşım için teşekkürler. denedim hakikaten ter içinde kaldım. süper bi şey. inşallah bu balkonlardan kurtulurum :)))
ohh motivasyon olmus ne guzel
ben tesekkur ederim kizlarr mesajlariniz icin
kizlarr bende sabah yine dikkat edemiyorum 2 tost yedimama oglen salata simdi 3. ogunumde yine salata ve nesfit bulamadigim icin burda en dusuk kalorili misir gevreklerinden aldim cilekli onu yedim. kahvaltilarima da dikkat edebilirim artik tost disinda hic ekmek ya da meyve suyu kola fln icmiyorum sadece su ve sut
birazdan spor yapicam aksam da pilates var ondan once yogurt yiyip yatmadan yine tarcinli sut icmeyi planliyorum
sizce bu sekilde kilo verebilir miyim diyetlere ayak uyduramiyorum ben kendi kafama gore yapicam :26:
geçenlerde tv de izledim o mısır gevrekleri 1 kasesi 6 dilim ekmek yerine geçiyomuş(( bnde az önce sporumu yaptım alt karına ağırlık verdim artık havalar düzelse de dışarda yürüyüşümü evde hareketleri yapsam ((