Göbek eritme ve bel sekillenirme icin birebir!

hosgeldiin caniiim aci iyidir aciii :KK9: bir unlu sporcu demiski no pain no gain! :KK53:

millet yarisaaaa baslasiin ben okuldan gelip popomu devirip uyuyiim yaaa lanet olsun bu hayat:KK52::KK52::KK52: ya kizlar okul enerjimi aliyooo beniiiimm amaaa ben de yariscam yeeaaaa:KK14::KK14: beni de alin aranizaa soz veriyorum aksatmicaamm simdi meselaaa 4 saat calisip sabahin 2 sinde spor yapmayi dusunuyorum nasilim:KK53::KK53::KK53:

Harikasın canım hadi bakalım:)

"Yes lesson yes spor." buda benim lafım :KK1::KK1:

kızlar gece gece beni güldürdünüz ya :) ben gittim kremimi sürdüm 1 saat sporumu yaptım dusumu aldım çünkü normalin iki katı terledim şimdi de ders çalışıyorum :KK52: aferin bana :KK76: yanlız bu sefer krem fazla yakmadı. sanırım neden yaktığını buldum ben yazın sürmüştüm çok yakmıştı :KK47: şimdi gayet güzel oldu o kadar terledim ki sanırsın yağlar isyan edip gözeneklerimden fışkırdı :KK53: ama duşa giriğimde sıcak su krem sürdüğüm yerlere dokununca acayip yandım anlatamam :)

:KK52::KK52::KK52::KK52:

kızlar gece gece beni güldürdünüz ya :) ben gittim kremimi sürdüm 1 saat sporumu yaptım dusumu aldım çünkü normalin iki katı terledim şimdi de ders çalışıyorum :KK52: aferin bana :KK76: yanlız bu sefer krem fazla yakmadı. sanırım neden yaktığını buldum ben yazın sürmüştüm çok yakmıştı :KK47: şimdi gayet güzel oldu o kadar terledim ki sanırsın yağlar isyan edip gözeneklerimden fışkırdı :KK53: ama duşa giriğimde sıcak su krem sürdüğüm yerlere dokununca acayip yandım anlatamam :)

kremi cok merak ettim canimm ya ama burda bulabilcegimi hiiic dusunmuyorum. ben hala ders yapiyorum hala ders.. sevmedigim zaman ders mi yapiyorum sivilce sikma yarisi mi orasini bende cozemedim :emir_bebek::emir_bebek:

Bak ya bak yaa nasılda tahrik ediyor :KK47: Bende yarın alacağım ne var yani :)

Şaka bir yana süpersin canım. Sen spor yap bende burada kepekli galetaları indireyim mideye :KK56:

evettt ben sabah sporumu bitirdim kizlaaar simdi duuss hadi gecmis olsuuun banaa butun gun bacaklarim agricaak:KK4:

45 dakikalık pilatesimin ardından vücudum rahatladı.. Mekik dediniz aklımı çeldiniz bak onuda yapayım öyle yatayım :KK8:

iyi geceler tatlis:KK16: yap yap bende ders calisirken sandalyeyle yapilan mekigi yapicaam saat basi yine oyle cok pis yaniyo :KK34:

Aaa bak o alt karın için gayet ideal aslında.. :)

Çeşit artınca ben ne yapacağımı şaşırıyorum. Hadi canım sen dersini çalış yarın görüşürüz.

gulenkalp beni iyi gaza getirdin okuldan geldim simdi spor yapiyorum :):KK15:
ozdens yarim saat bile olsa zaman ayir canim bak herkes eridi duzenli yaparak bende tik yok ilk 1 ay inceldim oyle de kaldim yani... ha gayret arkadasim yarimsaatcik :KK5:

X