Göbek eritme ve bel sekillenirme icin birebir!

bugünde sabahtan hastanedeyim akşamda nöbette
artık odaya girip yapcam bu arada 1 kilo vermişim olmuşum 49
ben kilo almak isterken iyice veriyorum iyi mi

bugünde sabahtan hastanedeyim akşamda nöbette
artık odaya girip yapcam bu arada 1 kilo vermişim olmuşum 49
ben kilo almak isterken iyice veriyorum iyi mi

Eee canım spor yaparken yağ yakımın hızlanıyor sende ona göre yiyeceksin ki dengele.. Öğün atlamadan düzenli şekilde çok çok ye. Senin ölçüler ne? Hem kilo almak isteyip hem erimek isteyen bir sensin heralde

selam kızlar

bende kahvaltımı yaptım kepek ekmeğiyle

şimdide sporumu yapıcam üçünüde yapmayı düşünüyorum

bende ölçülerimi yazayım şimdi daha baktım

28.02.2012

bel: 69

göbek : 84

Son düzenleme:
Kizlaaar su kiz benim gobegimi elleyip duruyo sis mi inik mi diye bu nedir ya dun spor yapmadim icime oturdu bol giyiyorum bu ara belli olmasin diye eriticem iste hayir niye benim gobegime takti anlamadim ki tek sorun onu buldu kendii oyle mi tatmin ediyo bilemedim

kusura bakma ama bence kız seni çekemiyor

neden sürekli kontrol etme gereği duyuyor ki

hiç takma kafana

spora devam et

Verdiğiniz linklerden açtım videoları ama dolmasını beklemek sıkıyo hergün hergün bu kahır çekilmez diyerek videoları indirmeye karar verdim. Size de tavsiye ederim eğer linkten açıp bekliyosanız tabi. İndirmek isteyen olursa programın adını verebilirim

Ellediğinde gül geç tatlım.. Ama imalı bir gülüş at hiç bir söz söylemeden. Hırs yapmana bir sebep olarak gör ve sporunu yapabildiğin kadar yap. Yapamadığın günler üzülme hiç spor yapmamaktan iyidir. Spor yapmak mutluluk hormonu salgılar bunu hisset

kusura bakma ama bence kız seni çekemiyor

neden sürekli kontrol etme gereği duyuyor ki

hiç takma kafana

spora devam et

bence de... ama artik degisikligi mi farkediyo napiyosa benden daha gobekli kilolu insanlar var arkadas grubumuzun icinde neden bana takti bende onu cozemedim zaten bugun tersledim dayanamadim artik yapma dedim gayet ciddi incelmis demismis bisi dememismis sakaymis yeter ama 1 degil 2 degil

kocamaan bir pizza yedim bugun iyi bi spor beni bekliyor baska da bisey yemiycem artik sut ve su icicem gece yatmadan yapiyim da sporumu icim rahat etsin

canim cok iyi olur cunku ben o dondukca kendi kendime gobek atiyorum ama kriz geciriyorum yani bende indireyim

bende varım bayanlar bugünden itibaren başlıyorum e haftada birrapor veriyorum
boy:168
kilo:56 (fazlalığım var 52 hedefim)
bel:68
göbek:85

ya valla kızlar haklı demekki sendeki değişikliği fark etmiş ki seni kıskanıyo baksana bence buna sevinmelisin ben direkt indirdim ya o kadar sabırlı biri değilim çünkü :)

ya valla kızlar haklı demekki sendeki değişikliği fark etmiş ki seni kıskanıyo baksana bence buna sevinmelisin ben direkt indirdim ya o kadar sabırlı biri değilim çünkü :)

bilmiyorum canim gobegim sisken sisko diyodu simdi elliyor melliyor sapuk korkmaya basladim kizdan nese mezun olup gitcem sakinim

Free Youtube Dowload - indirme linki ; Free YouTube Download ndir - Download > Gezginler
programın kullanışı gayet kolay zaten canım videonun linkini kopyalaman yeterli sonra programdan paste > dowload diyosun indiriyo hemen. :121:

cok tesekkur ederim tatliim :)

ben 4 mile yurudum videolardan da birini yapabildim kizlar bole idare edicem ama 1 saat yaptim tam boyle de eririm heralde dimi

canım bu kzın bacaklaı kalıın ya hıc ıncelmemıs ve lıkır lıkır sallnıyor dıkkat ettınzmın

canım bu kzın bacaklaı kalıın ya hıc ıncelmemıs ve lıkır lıkır sallnıyor dıkkat ettınzmın

kizlar o kadin 7/24 vucut calisiyor :) modellik degil ki onun isi :) o yuzden biraz erkeksi ama arkadaki kizlar yeterince zayif ve guzeller herkesin vucud sekli degisiktir ona bakmayin bizim belimmizin anasini aglatiyor mu aglatiyor devam o zaman

İyi geceler kızlar.. Bugün zor bir gün geçirdim. Spor yapmadım daha doğrusu yapamadım. Panik atak illeti bugün bütün günümü mahvetti. Tekrar olacak korkusu gece mi mahvediyor. Rahat bir uyku uyuyabilirim inşallah. Sporumu yapmadığım için huzursuzum. İnşallah sabaha güzel uyanırım da sporumu yaparım.. Herkese Allah rahatlık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…