Göbek eritme ve bel sekillenirme icin birebir!

cok gecmis olsun canim beniim :26: hem dusunme oyle tekrar olcak diye gecti bitti de sikintiya sokma kendini sen hiic uzulme biguncukten hicbirsey olmaz yarin yaparsin sabah sporunu

Canım kaç gün oldu bilmiyorum ama işe yaradı mı peki? Bende denicem çünkü.Benim yaptığım mekik ve Ali Maosai'nin göbek,basen ve bacak eritme hareketleri.1,5 aydır yapıyorum bacaklarım sıkılaştı benim yan çevrem var onlar gitti.

geçmiş olsun arkadaşım önce sağlık gelir yarın yaparsın sporu takma kafana hiç iyileşmene bak ...

basim catliyo stresten resmen sanirim sporsuz geciricem cumaya kadar haftaya duzelmesini umuyorum bu durumun

ben yokken neler yaptınız kızlar. 2 gün ara vermiştim spora dün 1 ve 2 videoyu yaptım. bugün yine yanlarım ağrıyor. demekki 2 gün ara vermek hemen fark ediyormuş.

kızlar ne alemdesiniz ben elimden geldğince yapıyorum sporumu
hala 59um o ayrı tabi
kalçadan 89 oldum ama yuppii

kizlar bugun depresyonun dibine vurduum hemen yemek yiyip spor yapmam lazim gulmem laziiim endorfin hormonu salgilayip mutlu olmam laziiiimm

hemen bugunki sporumu yapicam artik haftasonu da yaparim tekrar duzene girerim ins

kizlar bugun depresyonun dibine vurduum hemen yemek yiyip spor yapmam lazim gulmem laziiim endorfin hormonu salgilayip mutlu olmam laziiiimm

hemen bugunki sporumu yapicam artik haftasonu da yaparim tekrar duzene girerim ins

hayırdır inşallah canım ne depresyonu ? kim soktu seni ben döveyim onu :)

geçmiş olsun arkadaşım önce sağlık gelir yarın yaparsın sporu takma kafana hiç iyileşmene bak ...

Kesinlikle öyle canım. Çok teşekkür ederim. Sağlam kafa sağlam vücutta değil mi ama

basim catliyo stresten resmen sanirim sporsuz geciricem cumaya kadar haftaya duzelmesini umuyorum bu durumun

Şu 3gündür bende de bir tembellik var. Dönemsel bir şey ama canım merak etme.

ben yokken neler yaptınız kızlar. 2 gün ara vermiştim spora dün 1 ve 2 videoyu yaptım. bugün yine yanlarım ağrıyor. demekki 2 gün ara vermek hemen fark ediyormuş.

Canım herkesde bir haller var. Önümüzdeki hafta yeni başlangıçlar yapacağız

sadece yuruyus yapabildim videolari da yapmadan yapmayi denicem artik :2: of nasil ericek

Kızlar silkelenin kendinize gelin.. Hadii hadii !! Güzel vücutlarımız olsun istiyor muyuz? EVET

Yaz yaklaştı mı? EVET

Bu işe başladık ve ilerleme kaydettik mi? EVET

İstersek her şeyi başarabilir miyiz? EVET

O zaman düzenli spor ve dengeli beslenmeyle sağlıklı olmak için hiç bir engelimiz yok

*Dipnot: Arada sporu aksatabiliriz bu hiç problem değil. Hiç spor yapmadığınız günleri düşünün. 1-0 öndeyiz

allah razı olsun vallaha kızlar burda dün gördüm videoyu hemen yaptım bu sabah çok iyi geldi kıtır kıtır olmuş vücudum şu an masaj yaptırmışım gibi hissediyorum karın kaslarımve yanlarım ağrıyor işe yarıcak herhalde şu göbekle mide gitsin başka bir şey istemicem kadını taş gibi maşallah.

kızlarrrr yardım edinnnnnn nivea videolarnı yapıyorum yanlar ve basen varrr bnde başka önerebilcğnz bişeyler varsa yardım edin bna

kızlarrrr yardım edinnnnnn nivea videolarnı yapıyorum yanlar ve basen varrr bnde başka önerebilcğnz bişeyler varsa yardım edin bna

Canım bak buradaki kızlar 1. sayfadaki videoları yapıyor. Çok faydasını gördüler.

Basen içinse ben sana Leslie yürüme programlarını önerebilirim. Birde Burcu Vurkaç la pilates. Ben bunları yapıyorum. Faydasını da gördüm. Bilinçli yapılan her spor seni forma sokar

cok tesekkür ederim yarın yada akşam başlamayı düşünüyorum kolay gelsn bana

kızlar bu üç videoyu yaptığımda acayip bel ağrısı yasadım yaaaa çok yüklenmiş olabilirim tavsiyem zorlandığınız hareketleri birebir aynı yapmmaya çalışmayın zamanla zaten basiitleşir belinizi çok zorlamayın derim...

3 gün sonra geçer meraklanma :)

kızlaaarrrr ben bugün hiç spor yapmadım noluyor bana yaaa sizde durumlar nedir

hayırdır inşallah canım ne depresyonu ? kim soktu seni ben döveyim onu :)

heheh ask acisi 7 aydir gecmiyo canim sabrediyorum sabrediyorum arada bi patlak veriyo 4 yildir seviyorum valla nasi gecicek orasini bende bilmiyorum:26:

neyse spora donelim :) eveet ben hicbirsey yapmadimm ve boyuna da yedim cunku cok halsizdim yorgunluktan ama yarin sabah canimi cikaricam ve kesinlikle duzene giricem bu haftayi da atlatiyim zaten hic durmadan spor ders spor ders olacak

allah senden de razi olsun canim :) cok kolay gelsiin hadi bakalimm

kizlar benim kafami karistiran bisey oldu eski sevgilim sporcu da benim 1 ayda 6 cm erittim gobegimi sence bu plan nasi fln diye ona da soriyim dedim incelmeye incelirsin de portakal kabugu olur gobeginde dedi kizlar benim gobegimdeki portleklere portakal kabugumu deniyo ne yani ben incelsemde o portlekler orda kalcak mi hayir hayir hayir hayiir olamaaaazz

Gunayyydiiiin citirlarriiim

Evet kahvaltimi yaptim bugun pilates + leslie + 3 videoyu yapmaya calisacagim 2 3 saat sonra canim cikmis bir sekilde yine mesaj atarim sanirim hadi kizlar sizde bugun cumartesii bol bol vaktimiz var

Kizlaarr inanamiyorum cok fena hamlamisim pilatesi yapamadim yuruyusle videolari yapicam sadece of of 3 gun yapmayinca bu hale gelinir mi ya insaf ama artik:26: ben yarin tekrar pilates yapmaya calisicam

kimse yok mu burda sabah sporunu yapaan?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…