- 15 Mayıs 2010
- 1.584
- 10
-
- Konu Sahibi AdrianaLimaa
İyi geceler kızlar.. Bugün zor bir gün geçirdim. Spor yapmadım daha doğrusu yapamadım. Panik atak illeti bugün bütün günümü mahvetti. Tekrar olacak korkusu gece mi mahvediyor. Rahat bir uyku uyuyabilirim inşallah. Sporumu yapmadığım için huzursuzum. İnşallah sabaha güzel uyanırım da sporumu yaparım.. Herkese Allah rahatlık versin.
İyi geceler kızlar.. Bugün zor bir gün geçirdim. Spor yapmadım daha doğrusu yapamadım. Panik atak illeti bugün bütün günümü mahvetti. Tekrar olacak korkusu gece mi mahvediyor. Rahat bir uyku uyuyabilirim inşallah. Sporumu yapmadığım için huzursuzum. İnşallah sabaha güzel uyanırım da sporumu yaparım.. Herkese Allah rahatlık versin.
kizlar bugun depresyonun dibine vurduum hemen yemek yiyip spor yapmam lazim gulmem laziiim endorfin hormonu salgilayip mutlu olmam laziiiimm
hemen bugunki sporumu yapicam artik haftasonu da yaparim tekrar duzene girerim ins
geçmiş olsun arkadaşım önce sağlık gelir yarın yaparsın sporu takma kafana hiçiyileşmene bak ...
basim catliyo stresten resmen sanirim sporsuz geciricem cumaya kadar haftaya duzelmesini umuyorum bu durumun
ben yokken neler yaptınız kızlar. 2 gün ara vermiştim spora dün 1 ve 2 videoyu yaptım. bugün yine yanlarım ağrıyor. demekki 2 gün ara vermek hemen fark ediyormuş.
sadece yuruyus yapabildim videolari da yapmadan yapmayi denicem artik :2: of nasil ericek
kızlarrrr yardım edinnnnnnnivea videolarnı yapıyorum yanlar ve basen varrr bnde başka önerebilcğnz bişeyler varsa yardım edin bna
Canım bak buradaki kızlar 1. sayfadaki videoları yapıyor. Çok faydasını gördüler.
Basen içinse ben sana Leslie yürüme programlarını önerebilirim. Birde Burcu Vurkaç la pilates. Ben bunları yapıyorum. Faydasını da gördüm. Bilinçli yapılan her spor seni forma sokar
kızlar bu üç videoyu yaptığımda acayip bel ağrısı yasadım yaaaa çok yüklenmiş olabilirim tavsiyem zorlandığınız hareketleri birebir aynı yapmmaya çalışmayın zamanla zaten basiitleşir belinizi çok zorlamayın derim...
hayırdır inşallah canım ne depresyonu ? kim soktu seni ben döveyim onu:)
allah razı olsun vallaha kızlar burda dün gördüm videoyu hemen yaptım bu sabah çok iyi geldi kıtır kıtır olmuş vücudum şu an masaj yaptırmışım gibi hissediyorum karın kaslarımve yanlarım ağrıyor işe yarıcak herhalde şu göbekle mide gitsin başka bir şey istemicem kadını taş gibi maşallah.