Göbek eritme ve bel sekillenirme icin birebir!

maşallah çıtır hatunlar sizin için süper bir gün olmuş
sporlar platesler yapılmış
kaçamak yapılmamış
hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum
faydalı paylaşımlarınız içnde sagolun bunları okudukça tam vazgeçecek oldugum diyetimden son anda
haydi diye kendimi motive ediyorum
ama ben bugün sporumu videoları yapamadım maalesef
işlerim vardı yarın çarşıya çıkacm inş
birsü günde memleketten kayınvalidemler geliyor ve bu hafta sanırım spor yapamıcam onun üzüntüsünü yaşıyorum
ama elimden geldigince yememe dikkat edicem inş
hayatımdan ekmegi makarnayı ve pilavı çıkardım hepsinide çok severim ,

bugün akşam ekmeksiz çorba içtim ve şimdi atıştırmalık olsun diye kreker yiyorum

hepimizde var o sabirsizlik canim olmayacakmis gibi geliyor bende kilo aldigimda motivasyonum yok olmustu ama sunun surasinda ne zamandir spor yapiyorum ben yavas yavas olacak tabi ki dimi hem hepimizin 1 hafta gibi bir sure ara vermesi gerekti olur oyle sen kaldigin yerden devam edersin sonra :KK8:

Birde kizlar benim bu hirsimin sebebi sanirim yakin arkadasimin sirf beni uzmek icin siskosun sen demesiydi ciddi ciddi alti ustu 58 kiloyum :KK43: hayir degilim dedigimde de ece gobegine bak dedi:KK53::KK53: oturuyorduk dusunun benim katlanmis gobegimin halini (not: kiz 10 yil gymnastik yapmis karin kaslarini her sekle sokabilen dehset vucutlu bir insan ama bu ona insanlarla dalga gecme hakkini vermez:KK20:) neyse bende eridigimde artik bak caniim nerde gobekk derim:21::21:

hepimizde var o sabirsizlik canim olmayacakmis gibi geliyor bende kilo aldigimda motivasyonum yok olmustu ama sunun surasinda ne zamandir spor yapiyorum ben yavas yavas olacak tabi ki dimi hem hepimizin 1 hafta gibi bir sure ara vermesi gerekti olur oyle sen kaldigin yerden devam edersin sonra :KK8:

Birde kizlar benim bu hirsimin sebebi sanirim yakin arkadasimin sirf beni uzmek icin siskosun sen demesiydi ciddi ciddi alti ustu 58 kiloyum :KK43: hayir degilim dedigimde de ece gobegine bak dedi:KK53::KK53: oturuyorduk dusunun benim katlanmis gobegimin halini (not: kiz 10 yil gymnastik yapmis karin kaslarini her sekle sokabilen dehset vucutlu bir insan ama bu ona insanlarla dalga gecme hakkini vermez:KK20:) neyse bende eridigimde artik bak caniim nerde gobekk derim:21::21:

evet canim ayni.bende en cok ona kiziyorum.hani artik cocugun oldu eskisi gibi olamazsin.kadinsin ne bekliyorsun.sinir oluyorum.insallah haydi gosterelim herkese.........:21::21:

evet canim ayni.bende en cok ona kiziyorum.hani artik cocugun oldu eskisi gibi olamazsin.kadinsin ne bekliyorsun.sinir oluyorum.insallah haydi gosterelim herkese.........:21::21:

insallah canim benim azmin elinden hicbirsey kurtulmaz :) sanirim benim simitlerim yok olmaya basladi :) portleklik kaybolmak uzere :21:

inş devam ederim canım
bende hırs yaptım hırs çok sevmem bu durumlarda iyi oluyor
ay canım benim o arkadaşın körmüş ozaman 58 kiloyla eminim çok çıtır bir kızsındır
densiz bi insanmış onun dediklerini kafana takma ama hırs yapman içinde iyi olmuş

Kızlar kaç gündür pilatesimi yapıyorum akşam dansımı
az yiyorum salata yoğurt meyve genelde bide elma sirkesi içiyorum
sabah yürüyerek caddeye çıkıyorum yani 2 km falan
belimi ölçtüm bu sabah 59 çıktı farketmiş midir acaba yaaa çok mutlu oldum :21::21:
ama yanlarım geçmedi tabi devammm :KK16::KK16::KK16::KK16::KK17:

Son düzenleme:
Kızlar kaç gündür pilatesimi yapıyorum akşam dansımı
az yiyorum salata yoğurt meyve genelde bide elma sirkesi içiyorum
sabah yürüyerek caddeye çıkıyorum yani 2 km falan
belimi ölçtüm bu sabah 59 çıktı farketmiş midir acaba yaaa çok mutlu oldum :21::21:
ama yanlarım geçmedi tabi devammm :KK16::KK16::KK16::KK16::KK17:

Canimcim zaten 59 degil miydi belin?:44: sen bi gobek deliginden de olc bakalim eski olculerinden farkli mi olcude azalma varsa gozle kesin fark vardir :KK34:

Benm göbeğim belim maşallah kendini aştılar.. Ben bunları yaparken ayakta duramıyorum ya dengemde bi sorun var galba :KK1: hemen yoruluyorum nefesim kesiliyo sanki 60 yaşında nineyim. halbuki daha 18 yaşındayım selülit göbek bel başım dertte :KK50: :KK14: yazın nasıl sevgilimle denize girerim bilmiyorummm çok iğrencim

Benm göbeğim belim maşallah kendini aştılar.. Ben bunları yaparken ayakta duramıyorum ya dengemde bi sorun var galba :KK1: hemen yoruluyorum nefesim kesiliyo sanki 60 yaşında nineyim. halbuki daha 18 yaşındayım selülit göbek bel başım dertte :KK50: :KK14: yazın nasıl sevgilimle denize girerim bilmiyorummm çok iğrencim

Bikere igrenc degilsiin :) seni herhalinle seven bi sevgilin var :KK23: ama tabi ki bakimli kendine dikkat eden bayanlar olmamiz lazim :KK9: tatlim daha 18 yasindasin bende kendime ayni seyi soyluyorum 19 umda gobekli olursam yasim ilerledikce ne olur kimbilir ya da nasi baslarsam oyle gider simdiden spora alismaliyim diyorum. Kendine guven tamam mi hemen spora basla ilk gunlerde zorlanirsin ama olsun 2 ay sonar bagimlilik yapicak bak sana soz veriyorum :nazar: Sevgiline spor yapmaya baslicam fln de ama ayrintiya girme bakalim o farkedicek mi degisimi :KK51:
Cok kolay gelsin canim yaza daha vaktimiz var basla hemen basla:nazar:

Bikere igrenc degilsiin :) seni herhalinle seven bi sevgilin var :KK23: ama tabi ki bakimli kendine dikkat eden bayanlar olmamiz lazim :KK9: tatlim daha 18 yasindasin bende kendime ayni seyi soyluyorum 19 umda gobekli olursam yasim ilerledikce ne olur kimbilir ya da nasi baslarsam oyle gider simdiden spora alismaliyim diyorum. Kendine guven tamam mi hemen spora basla ilk gunlerde zorlanirsin ama olsun 2 ay sonar bagimlilik yapicak bak sana soz veriyorum :nazar: Sevgiline spor yapmaya baslicam fln de ama ayrintiya girme bakalim o farkedicek mi degisimi :KK51:
Cok kolay gelsin canim yaza daha vaktimiz var basla hemen basla:nazar:

ah bitanem ah üşengeçliği bıraksam kolay şeyleri yapıyorum sadece çaylar yağlar bilmem neler :KK1: inan oturunca 2 kat katlanıyo :2:
aa bide şey var benm iç karnım küçük. sabah mesela şişkin değil yağ var ama o kadar değil. yemek yiyorum su içsem bile lonk çıkıyo göbek 6 aylık hamileym sanki bişey yedim içtimmi hemen çıkıyo :KK50:

Beni seven sevgili zayıf fiziği yerinde olan kızlara bakmassa tabiii :KK1: :KK52: sende de çatlak var mı canm ya :KK50:

Beni seven sevgili zayıf fiziği yerinde olan kızlara bakmassa tabiii :KK1: :KK52: sende de çatlak var mı canm ya :KK50:

Iste sen tas gibi ol kendin icin ol tatlim baskasi icin degil baska kizlara bakarsa oy gozunu hem :KK47: :KK33:
catlak olmaz mi var tabi cok hizli kilo alip veriyorum ben stresten zaten 11 yasimdan beri cikmaya basladi bacaklarimda catlaklar ama olsun aldirmiyorum :KK52: usenme tatlim usenme kolumuz bacagimiz saglam cok sukur kalk yap hemen:KK8:

Canimcim zaten 59 degil miydi belin?:44: sen bi gobek deliginden de olc bakalim eski olculerinden farkli mi olcude azalma varsa gozle kesin fark vardir :KK34:

zaten göbeğin biraz üstünden ölçtüm 60 geliyodu şimdi 59 geliyo ama senin dediğin gibi ölçeyim bide cnm
offf bende sevinmiştim :84::78:

X