- 31 Mart 2009
- 143
- 0
- 37
-
- Konu Sahibi AdrianaLimaa
yok yok bırakmadım ya ilk hafta yaptım sonra tatile gittim annemin yanına rahatsızlandı da biraz orda internete vakit bulamadım. sonra geri döndüm bu hafta. yeni bi işe başladım acayip yoğun geçti sabah9 akşam 7. eee yolda olunca ancak geliyorum eve bildiğin ölü gibi oldum ama artık düzeldi :) mekik kısmına katılıyorum o kadar eziyet boşa ama bu kareketlerin yanında bide uzun yürüyüş yapabilsek varya o kadınlardan önde gideriz ben size söyleyeyim kızlar
evet aynen öyle artık bildiğin aheste aheste yemek yiyorum. tabibazen hızlı kaçıyo ama :26: hemen düzeltiyorum :)
siz amma erkenccisiniz yahu ben kalktım ama daha spor yapmadım birazdan inşallah sonrada direkt okula çıkacam .. hadi hazırlanayım da geç kalmayayım akşam görüşürük kızlarrr
Araştırdın mı birde kıyamam yaharikasın valla :) Pilatesle ağrılarım azaldı demiştin demi sen, en iyisi bende başlayayım pilatese:44:
bu arada son bişey eklemek istiroyum bacak konusunda haklısınız benim bacaklarım biraz inceldi onları ölçmedim ama bu üst kısmını ölçmeyi düşünüyorum çünkü arada gözle görülür fark var :)
merhaba,
benim de 4 .günüm olacak..ilk 2 gün çok ağrıdı yan taraflar. iyi terletiyor bu hareketler..sertleşme var ama bel çevremde.
teşekkür etmek istedim paylaşım için...
iyi günler çıtır hatunlar
bende bogazımı tutmakta zorlanıyorum
2-3gündür hep kaçamak halindeyim
Allah sonumu hayrede
maşallahınız var bi giriyorum sayfalar başını almış gidiyotr
baklaım bugünkünü şimdi yapıcam inş
bende kilo vermismiyim diye baktim hala 58 ne kadar sabirsizim yahucanim tut kendini inceldigindeki mutlulugu hicbir tatli veremez haftada 1 kacamak yapalim tamam :) ben dun yaptim bidaha yapmamayi planliyorum hadi hayirlisi
bugün pilates çemberim geliyor kızlar. çok heyecanlıyım bakalım nasıl olacak :) sihirli halka diyede geçiyor nette. araştırın belki tam sizliktir beraber yaparız olur mu
selam herkese.............
Merhaba kizlaaar bugun pilates gunum 1 saate gidicem dansi da ondan sonra yapicam :) diyeti hala bozmadim bir tatli kasigi bal hariic
şimdi sorum şu AdrianaLimaa leslie nedir ?
Bide Ececim ne dansı yapıyorsun sen?:26:
canim yeni geldim eve pilatesten dans dedigim bu 3 videomuz var ya onlar ben arada kaptirip kendi kendime dans ediyorum da hahahahahama benim bacaklarimda hal kalmadi oturdugum yerde sizliyo yapamicam malesef simdi kupamda sekersiz sutumu ictim yemekte yemiyorum hadi bakalim allahim 1 haftada 1 kilo veriyim bari ya
Ne demek yemek yemiyorum? Akşam yemeği yemicek misin
canim hani 8 den sora bisi yemicektik:26: aksam yemegimi yedim altida
kizlar gunde kac dakika leslie yapiyorsunuz?digerlerini kac dakika?bir gunde yapmak lazim etkili olmasi icin?
kizlar gunde kac dakika leslie yapiyorsunuz?digerlerini kac dakika?bir gunde yapmak lazim etkili olmasi icin?
Sana yemek ye diyen yok ki tatlım. Karnın açsa git ağzına ufakda olsa bir meyve at bir şey yap vücudun yakacak bir şey bulamazsa metobolizman yavaşlar.
Ben kendi adıma konuşayım canım 47 dakikalık yani 3mile olan yürüyüşü yapıyorum ben. Ama önümüzdeki hafta 4 mile yapacağım. Spora yeni başlıyorsan 2-3-4 diye hafta hafta ilerlet bence.