Göbek eritme ve bel sekillenirme icin birebir!

bu arada son bişey eklemek istiroyum bacak konusunda haklısınız benim bacaklarım biraz inceldi onları ölçmedim ama bu üst kısmını ölçmeyi düşünüyorum çünkü arada gözle görülür fark var :)

merhaba,
benim de 4 .günüm olacak..ilk 2 gün çok ağrıdı yan taraflar. iyi terletiyor bu hareketler..sertleşme var ama bel çevremde.
teşekkür etmek istedim paylaşım için...

canim leslieyle yuru sende :)) birde benim okulum tatil o yuzden bu kadar rahat yapiyorum okl acildimi sabahin 6sindan aksam 5 bucuk 7 arasi eve geldigim icin naparim orasini bende bilmiyorum 5te kalkip mi yurusem leslieyle

Araştırdın mı birde kıyamam ya harikasın valla :) Pilatesle ağrılarım azaldı demiştin demi sen, en iyisi bende başlayayım pilatese:44:

evet canim bu videolarda da belim eskisi kadar acimiyo nasilsa :)

kizlar benim bacaklarimda incelme mi var irilesme mi bilemem ama dun aksam cok guzel gorunduklerini dusunmustum benim hep incecik oldugu icin kasla sekilleniyo olabilir
merhaba,
benim de 4 .günüm olacak..ilk 2 gün çok ağrıdı yan taraflar. iyi terletiyor bu hareketler..sertleşme var ama bel çevremde.
teşekkür etmek istedim paylaşım için...

rica ederim tatlim gelisme oldugu zaman bizi habersiz birakma

iyi günler çıtır hatunlar
bende bogazımı tutmakta zorlanıyorum
2-3gündür hep kaçamak halindeyim
Allah sonumu hayrede
maşallahınız var bi giriyorum sayfalar başını almış gidiyotr

baklaım bugünkünü şimdi yapıcam inş

bende kilo vermismiyim diye baktim hala 58 ne kadar sabirsizim yahu canim tut kendini inceldigindeki mutlulugu hicbir tatli veremez haftada 1 kacamak yapalim tamam :) ben dun yaptim bidaha yapmamayi planliyorum hadi hayirlisi

bende kilo vermismiyim diye baktim hala 58 ne kadar sabirsizim yahu canim tut kendini inceldigindeki mutlulugu hicbir tatli veremez haftada 1 kacamak yapalim tamam :) ben dun yaptim bidaha yapmamayi planliyorum hadi hayirlisi

evet bende hep o mtlulugu düşünerek kendimi motive etmeye çalışıyorum
kızıma dogum yapmadan önce azmedip tam 15 kilo vermiştim
çok kısmıştım yememden
şimdilerde de kendime yedikten sonra üzüleceksin yeme zayıfla ve mutlu ol diyorum
bakalım ne kadar yapabilecegim
şimdi ye kadar 10 gündür 1kilo verdim
bende yapmamaya kararlıyım kaçamak
durak yokk

bugün pilates çemberim geliyor kızlar. çok heyecanlıyım bakalım nasıl olacak :) sihirli halka diyede geçiyor nette. araştırın belki tam sizliktir beraber yaparız olur mu

Merhaba kizlaaar bugun pilates gunum 1 saate gidicem dansi da ondan sonra yapicam :) diyeti hala bozmadim bir tatli kasigi bal hariic

bugün pilates çemberim geliyor kızlar. çok heyecanlıyım bakalım nasıl olacak :) sihirli halka diyede geçiyor nette. araştırın belki tam sizliktir beraber yaparız olur mu

Aslında bende pilates eşyaları alıp başlamak istiyorum. İnşallah işini görür sihirli halkan

selam herkese.............

Merhabalar canım..

Merhaba kizlaaar bugun pilates gunum 1 saate gidicem dansi da ondan sonra yapicam :) diyeti hala bozmadim bir tatli kasigi bal hariic

Bal iyidir tabii yiceksin kızım. Bak;"Yapılan bazı araştırmalara göre bal; dudak çatlaklarıında, buruşuk ciltlerde, gevşek ve şişman vucutların tedavisinde kullanıldığı tesbit edilmiştir."

şimdi sorum şu AdrianaLimaa leslie nedir ?

Ece sana sordum Gülenkalp sen cevapla

http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/320949-leslie-sansone-yuru-incel-programi.html

buyur canım. Bence Leslie harika bir şey denemeni tavsiye ederim.

Bide Ececim ne dansı yapıyorsun sen?:26:

canim yeni geldim eve pilatesten dans dedigim bu 3 videomuz var ya onlar ben arada kaptirip kendi kendime dans ediyorum da hahahahah ama benim bacaklarimda hal kalmadi oturdugum yerde sizliyo yapamicam malesef simdi kupamda sekersiz sutumu ictim yemekte yemiyorum hadi bakalim allahim 1 haftada 1 kilo veriyim bari ya

Ne demek yemek yemiyorum? Akşam yemeği yemicek misin

kizlar gunde kac dakika leslie yapiyorsunuz?digerlerini kac dakika?bir gunde yapmak lazim etkili olmasi icin?

kizlar gunde kac dakika leslie yapiyorsunuz?digerlerini kac dakika?bir gunde yapmak lazim etkili olmasi icin?

Ben kendi adıma konuşayım canım 47 dakikalık yani 3mile olan yürüyüşü yapıyorum ben. Ama önümüzdeki hafta 4 mile yapacağım. Spora yeni başlıyorsan 2-3-4 diye hafta hafta ilerlet bence.

canim ben sabah leslie aksam videolari yapiyorum haftada 2 pilates yapiyorum (pilates yaptigim gun ya videolari ya da leslie'yi yapmiyorum cok fazla olmasin diye) dun leslie 3 mile yaptim bugun dayanamicakmisim gibi geldi 2 mile yaptim vucuduna gore ayarlamaya calis zorlayabildigin kadar zorla ama cok da zorlama

Sana yemek ye diyen yok ki tatlım. Karnın açsa git ağzına ufakda olsa bir meyve at bir şey yap vücudun yakacak bir şey bulamazsa metobolizman yavaşlar.

ya o da o zaman yag hucrelerini soksun devreye onlar ne gune duruyo cok acikirsam kucuk bi armut yerim simdi derse baslicam spor niyetine dersleri saliverdim

Ben kendi adıma konuşayım canım 47 dakikalık yani 3mile olan yürüyüşü yapıyorum ben. Ama önümüzdeki hafta 4 mile yapacağım. Spora yeni başlıyorsan 2-3-4 diye hafta hafta ilerlet bence.

tamam canim.zaten ayin 20 baslamisdim.dunden beri agriyordum adet falan.yarin baslarim insallah.......haydi sporrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…