- 4 Ocak 2015
- 2.203
- 2.405
- 158
- Konu Sahibi KadinlarKulubu
Hoş geldin canım nasıl verdin 8 kg yu bir ayda bizede söyler misinbende basliyorummmm bugun haydi hayirlisi kizlarrre ben ayda 8 kilo verdimmm bakalimmmm bunu yaoimca nasil olacakkk![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoş geldin canım nasıl verdin 8 kg yu bir ayda bizede söyler misinbende basliyorummmm bugun haydi hayirlisi kizlarrre ben ayda 8 kilo verdimmm bakalimmmm bunu yaoimca nasil olacakkk![]()
MAsallah sana birde bende olsa o irade...Gozle gorulur bir fark var. Pantolonlarimin bel kisimlari bol geliyor. Bunun haricinde duzenli olmasada mekik cekiyorum. Gunde iki-iki bhcuk litre su iciyorum. Ekmek yemiyorum. Ama ben cok uzun suredir ekmek yemiyorum. Bu kürle bi alakasi yok.
Hosgeldin aramiza. Bir ayda sekiz kiloyu nasil verdin. Simdi kac kilosun.bende basliyorummmm bugun haydi hayirlisi kizlarrre ben ayda 8 kilo verdimmm bakalimmmm bunu yaoimca nasil olacakkk![]()
Diyet ve sporla instgramda @saglikliyim.yazim orda herseyi gorursuUnuz![]()
Diyet ve spor yaptigin zaman yag yakimini hizlandiriyor canimFb tabletmi kullaniyosun. Fb.nin açılımı ne. Birde saglikli mi?
Çok güzel. Umarım bende de etkili olur. Ben en çok göbek bölgesinden kilo alıyorum. Şu an da göbeğim çok fazla. Umarım kısa sürede toparlar. Her akşam bu kürü uygulayacağım.Merhaba kızlar yoğurt kürünü kesinlikle yapmalısınız ben yapalı 3.haftaya girdi gözle görülür göbek bölgesinde toparlanma var kıyafetlerimden de anlaşılıyor.Hem zahmetsiz ve masrafsız denemenizi tavsiye ederim.
Yaptigim diyetle beraber 11gunde 2.5kilo verdim ama bu son 1ayda aldigim kiloyu vermem kolay oldu bence herkezde ayni fayda verirmi bilemem. Yakin zamanda alinan kilo varsa onlari daha rahat vermeye yardimci olur15 gün soğan suyundan bir fayda gördünüz mü
Diyetle beraber evet gordum 3kilo verdim 12.gunum bugun bolsuda ictim ama15 gün soğan suyundan bir fayda gördünüz mü