• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göbek Eriten Yoğurt Kürü

merhaba ben bu yogurt kurunu uygulamaya baslasim bugun 4. gunum
bi gelisme gormedim
migdemde yanma var ve tuvalet sorunu olusmaya basladi bende bunu anlamadim

bende 4gündür uyguluyorum bu kürü tartilmadim daha cünki haftada 1 kez tartiliyorum.
ama kürden önce mekik cekip öyle yerim yogurdumu kendimi daha hafif hissediyorum ve tuvalet sorunuda yok oldu

Deneyennlerden sonuc alan yok mu? Dün itibari ile uygulamaya başladım. Iki haftanin gecmesini sabırsızlıkla bekliyorum. Bu yolculukta bana eşlik etmek isteyen var mı? ?

Deneyennlerden sonuc alan yok mu? Dün itibari ile uygulamaya başladım. Iki haftanin gecmesini sabırsızlıkla bekliyorum. Bu yolculukta bana eşlik etmek isteyen var mı? ?

mutlaka eşlik ederim ben sana cünkü sadece göbek problemi yaşayan biri olarak yanındayım seninleyim...:):) Hatta bugün akşam denemeye karar veriyorum..:):):)

Bugun basliyorum, elma diyeti yapiyorum ama hafif gobek kaliyor diger taraflarim her ne kadar zayiflamis olsada. Ve 2 hafta sonra sonucu yazacagim. Daha onceki arkadaslar sonuc yazmamislar, bu da beni cok merak ettirdigi icin kendim deneyim ve goruyum. Ama sizi bilgisiz birakmiyacam ;)

Bugün üçüncü günüm. Benimde göbek ve basen problemim var.yogurt kürunu uygulayan bir arkadaşım daha var. Gece boyunca çok susattigini soyledi. Sizde de gece su icme isteği oluyor mu? Bende mi problem var?

Elma diyetini nasıl uyguluyosun
Bugun basliyorum, elma diyeti yapiyorum ama hafif gobek kaliyor diger taraflarim her ne kadar zayiflamis olsada. Ve 2 hafta sonra sonucu yazacagim. Daha onceki arkadaslar sonuc yazmamislar, bu da beni cok merak ettirdigi icin kendim deneyim ve goruyum. Ama sizi bilgisiz birakmiyacam :KK66:

Elma diyetini nasıl uyguluyosun

Kahvaltı:

*2 dilim kızarmış ekmek
*light peynir
*zeytin
*domates
*salatalık
*1 tane haşlanmış yumurta. (6 gün boyunca kahvaltı bu şekilde yapılacak. )

1. gün:

*1 kilo elma

2. gün:

*1.5 kilo elma

3. gün:

*2 kilo elma

4. gün:

*1.5 kilo elma

5. gün:

*1 kilo elma

6. gün:

*1 kilo

*Kahvaltımızı ihmal etmeden güzelce yapıyoruz ve belirtilen elmayı gün içinde tüketiyoruz. 9 gibi kahvaltı yapıp 2 saat arayla elmanızı yiyebilirsiniz. Diyeti 6 gün yapıyor ve bırakıyoruz lütfen daha fazla devam etmeyin..

**Elma Gün boyunca yenilecek. Yeşil çayı sınırsız tüketebilirsiniz. Vitamin ve minaral içerir ancak bu diyeti yaparken vücut enerjisiz kalıyor bunu unutmayın. Elmanın, yeşil olması gerekiyor. Verilecek kilo kişiden kişiye değişebilir. Kırmızı elma da zayıflatır ama yeşil elmanın etkisi daha fazladır. Mide asidi olanlar kırmızı elma yiyebilir. Kolay gelsin:)

Evet zor gibi ama.. ben 3cu gundon sonra biraz fazla alistim.. ve aclik hissi hissetmedim. Bu yuzdende son 3 gundur sadece gunde 100 gram vermeye basladim . Birakiyorum bugun son ve persembe gunu lahana corbasi diyetine basliyorum.. Yogurt kurunude kullanmaya devam edecem

Bende yogurt diyetini iki hafta boyunca inatla yapicam:) bugün dördüncü gün. bi yandan spor da yapıyorum. birde vücut sıkılaştırici krem kullanıyorum. İnşallah hepsinin faydası olur. .

Back
X