• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göbek Eriten Yoğurt Kürü

Fb tabletmi kullaniyosun. Fb.nin açılımı ne. Birde saglikli mi?
Diyet ve spor yaptigin zaman yag yakimini hizlandiriyor canimo_O kronik.bir rahatsizligin yoksa.deniz.mahsullerine alerjinnyoksa kullanabiliyorsun ben.kullandim.bir zararuningormedim canim:KK76:

Merhaba kızlar yoğurt kürünü kesinlikle yapmalısınız ben yapalı 3.haftaya girdi gözle görülür göbek bölgesinde toparlanma var kıyafetlerimden de anlaşılıyor.Hem zahmetsiz ve masrafsız denemenizi tavsiye ederim.
Çok güzel. Umarım bende de etkili olur. Ben en çok göbek bölgesinden kilo alıyorum. Şu an da göbeğim çok fazla. Umarım kısa sürede toparlar. Her akşam bu kürü uygulayacağım.

Ben de bu kürü ablamdan duymuştum fakat sonuna kadar devam etmedi galiba bana tavsiye etmişti ince belim var fakat tatlı mı tatlı bi o kadar da itici bir göbeğim var diyetisyene başladım son ara öğünde süt veya yoğurdum var o Yüzden onun yerine akşam bu yoğurt kürsünü 9 gibi tüketeceğim. Gece yatarken Demir hapı içiyorum o Yüzden Demir hapından en az 2 saat önce süt ürünleri tüketmeme gerekiyor sonucu yazarım mutlaka çünkü bırakmadan yapacağım

bende başlıyorum bu küre , gitsin artık şu göbek :63: sabahları elma sirkesi ve su içiyorum 2 senedir. Elma sirkesinin çok faydasını gördüm ama göbek resmen inat ediyo gitmiyo :KK43:
ikisi bi zarar verir mi acaba mideye..?

Ben simdi sogan suyu iciyorum sabah aksam pazartesi 15 gunum bitsin sogansuyunu icmeyi bitirince bende baslayacagim yogurt kurune 2sezeryan olunca gobis haliyle oluyor

Ara öğün olarak yoğurt kürümü yedim tadı çok hoşuma gitti yayla çorbası gibi soğuk içiyormuşum gibi geldi 15 gün bıkmadan usanmadan yapacağım. 15 dk da hulolop çevirdim

Back
X