• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göbek Eriten Yoğurt Kürü

Merhaba,

Ben bunu düzenli olarak yaptım. Hatta iş yerime hergün üşenmeden malzemeleri taşıyarak saat 16.00-16.30 gibi hazırlayarak iş arkadaşlarımın "napıyor bu böyle" bakışlarına maruz kalarak yedim :).

Gerçekten işe yarıyor.

Kalori hesabı yaparak 7 ayda 14 kilo verdim. Yürüyüş ve kondüsyon bisikleti ile destekleyerek tabi. Ama herkesin metabolizma hızı farklı, ben yarım yağlı yerine light yoğurdu tercih ettim ve gece yatmadan önce değil bir ara öğün olarak tükettim. Karın bölgem hep bi toparlak olmuştur çocukluğumdan beri, ama bu şekilde daha düz bir şekil aldı.

Valla bunu ben de yaptığım diyete ek olarak denicem. 109,8 kiloyum bu gece başlicam :KK51:

19 Kasımda 99 olmam lazım:KK51:

Diyet olarak da haftasonları protein atağı hafta içi sağlıklı beslenme :kk77:

bende bir gazla 22 Aralık ta diyet ve spora basladım. ıkı akşamdırda bu kuru yapıyorum.Başladıgım gunden beri sabah limonlu su içiyorum. Ocak 4 de neler oldugunu sizlerle paylaşacağım , beni bekleyin anacım :)

Merhaba arkadaşlar ben haftada sadece iki kere iki hafta yoğurtlu degisik bir kür yaptim aslinda faydasini gördüm göbeğim baya düzleşti ve bir haftada bir buçuk kilo verdim ama tadı inanılmaz kötüydü o yüzden pul biberli limonlu kürü yapmaya başladım iki hafta düzenli yaptım ama faydasını görmedim . Tadı iyiydi keşke işe yarasaydı . Haftaya tekrar diğer küre başlayacağım . Dokuz kilo vermem lazım . Kilo almak çok kolay ama vermek çooook zor . :kk77:

bende 1 hafta yaptım herzaman ki gibi sonra adet oldum kar yağdı vs derken birsürü bahane ile yine ipin ucu yıne kactı :( bi ara tekrar gaza gelmem lazım

Bende işe yarayan yoğurt küründe zerdaçal , tarçın , bir şey daha vardı ama zaten internete yoğurt tarçın , zerdaçal kürü yazdınızmı çıkıyor . Karnım gerçekten dümdüz oldu pantolon giydiğimde daha düzgün görünmeye başlamıştı . Iki hafta yapabildim haftada sadece iki gün yapılıyor . Ama tadı çok kötüydü haftaya tekrar başlayacağım bence bu kür pul biberden daha etkili , deneyin derim

Ben üç gündür yapıyorum. Hafifledigimi hissediyorum.siskinligim gitti ve aşırı tuvalete çıkartıyor. Bir süre daha devam edicem. Sonucu bildiririm.

spor salonuna giden bir arkadasim vardı. Onada hocaları önermiş akşamları bu kürü yapmasını. metabolizmayı hızlandırıyor ve yaptığınız her harekette yağ yaktiriyor.

bende tekrar basladım. sabahları limonlu su, akşam yatmadan once de bu kürü yapıyorum. henüz hiç bir degışıklı yok (4. gün) umarım işe yarar :s

Göbek eriten yoğurt kürü..Öncelikle bir anlaşma yapalım sizlerle. Öyle 2 gün yeyip faydası olmuyor diye bırakmak yok. En az 2 hafta uygulamak gerekiyor. Limon ve yoğurt asitli olduğu için yağ yakıyor. Acı biber ise metabolizmayı hızlandırıyor. Yedikten sonra içiniz biraz yansa da:) faydası oluyor emin olun..

Malzemeler:
3 yemek kaşığı yarım yağlı yoğurt
yarım limon suyu
1 çay kaşığı kırmızı pul biber
Yapılışı:
3 malzemeyi verilen ölçülerle karıştıralım.
Gece yatmadan yarım saat önce yiyelim.
Bir kaç gün değil bir kaç hafta tüketelim.
Hem bayanlar hem erkekler güvenle uygulayabilir. Göbek eritmede bir numaralı kürdür.
Afiyet olsun:) (çiğdemce lezzetler)
Göbek Eriten Kesin Çözümler İçin Tıklayınız
Diyet Listeleri İçin Tıklayınız

index.php
Merhaba bu kürü yapmak istiyorum ama kizim 7 aylık yapabilirmiyim bebegime zararı olurmu

Tarcin zerdecal zencefil yogurdun icine katarak dun bunlari denedim. Ise yariyor gercekten 1 gunde bu kadar edermi? Diceksiniz vallahi bende sasirdim.
Dun esofman tam otururken uzerime bugun kosu yaparken gobegimden surekli dustu toplamaktan kosamadim.. muthis bisey bu

Back
X