- Konu Sahibi KadinlarKulubu
Bende etkisi oldu. Giydigim pantolonun bel bölgesi bol geldi ve kemeri normalde kullandigimdan cok daha fazla sıktım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence kesiinlikle dene. Cok kolay bir tarif. Bende ise yaradigini goruce daha da hirslandim. Bir hafta daha azimle devamsevimmelismertrecep st: 39535925 .!.:Off kesinlikle denemeliyim yaz gelmeden şu göbek gitmeliii.......:):):)
Bi sitede zarari olmadigini okudum ama ben olsam emzirme doneminden sonra denerdim.Bende deneyecegim bunu.emziriyorm bebege bi zarari dokunurmu???
Hosgeldiiiin. Benimde sekizinci gunum Birlikte devam ederiz.Ben geldim bende yapmak istiyorum ama benim pazartesi takintim var pazartesi günü başlıyorum inşaallah inatciyimdir bi başlasam 1 ay devam![]()
Hoş buldum canım bende leslie 3. Takimdayim hergün düzenli olarak yapmaya çalışıyorumBu arada ben arada mekikte çekiyorum. Ama duzenli spor yapamıyorum. .
Yap canım yapalım herkes zayiflasinbn d 2 gündür yapıyorum limonlu yoğurdu evet sanki yağları yakıyor gb hem d tadı da çk güzel!...:)
Sekiz gunde fark gordun mu peki?extra bisey yapiyormusun?Hosgeldiiiin. Benimde sekizinci gunum Birlikte devam ederiz.
Gozle gorulur bir fark var. Pantolonlarimin bel kisimlari bol geliyor. Bunun haricinde duzenli olmasada mekik cekiyorum. Gunde iki-iki bhcuk litre su iciyorum. Ekmek yemiyorum. Ama ben cok uzun suredir ekmek yemiyorum. Bu kürle bi alakasi yok.Sekiz gunde fark gordun mu peki?extra bisey yapiyormusun?
Maşallah canım azimli insanlara bayılıyorum harikasınGozle gorulur bir fark var. Pantolonlarimin bel kisimlari bol geliyor. Bunun haricinde duzenli olmasada mekik cekiyorum. Gunde iki-iki bhcuk litre su iciyorum. Ekmek yemiyorum. Ama ben cok uzun suredir ekmek yemiyorum. Bu kürle bi alakasi yok.
Bence birlikte devam ettirebiliriz. Bu sayede destek oluruz birbirimize.Maşallah canım azimli insanlara bayılıyorum harikasın
Bencede çok iyi olur canım ben varım hep destek tam destekBence birlikte devam ettirebiliriz. Bu sayede destek oluruz birbirimize.
bende basliyorummmm bugun haydi hayirlisi kizlarrre ben ayda 8 kilo verdimmm bakalimmmm bunu yaoimca nasil olacakkkYap canım yapalım herkes zayiflasin![]()