- Konu Sahibi KadinlarKulubu
Bende basladim bugun. Bakalim sonuclar ne olucak.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım demekki acıya hassas bi miden var. bence bırak yemeyi. sadece yoğurt yemerhaba ben bu yogurt kurunu uygulamaya baslasim bugun 4. gunum
bi gelisme gormedim
migdemde yanma var ve tuvalet sorunu olusmaya basladi bende bunu anlamadim
bende tam aksine tuvalet sorunu olustubende 4gündür uyguluyorum bu kürü tartilmadim daha cünki haftada 1 kez tartiliyorum.
ama kürden önce mekik cekip öyle yerim yogurdumu kendimi daha hafif hissediyorum ve tuvalet sorunuda yok oldu
Deneyennlerden sonuc alan yok mu? Dün itibari ile uygulamaya başladım. Iki haftanin gecmesini sabırsızlıkla bekliyorum. Bu yolculukta bana eşlik etmek isteyen var mı? ?
Bugun basliyorum, elma diyeti yapiyorum ama hafif gobek kaliyor diger taraflarim her ne kadar zayiflamis olsada. Ve 2 hafta sonra sonucu yazacagim. Daha onceki arkadaslar sonuc yazmamislar, bu da beni cok merak ettirdigi icin kendim deneyim ve goruyum. Ama sizi bilgisiz birakmiyacam![]()
Elma diyetini nasıl uyguluyosun
Yogurt kürü deneyen arkadaşlar nasil gidiyor var mı degisiklik? Bugün altıncı gundeyim. Göbek bolgemde Gözle görülür bi incelme varsonuna kadar azimle devam.
![]()