Göbek Eriten Yoğurt Kürü

Bu gece yoğurt kürdüne tekrar başlıyorum kimler bugün Başlıyor mezura ile ölçüden Öncesinde Göbek bölgemi

bugün bende başlayacağım hatta yanımda anne-babama da başlatacağım. inşallah istediğimiz sonucu alırız hepimiz :)

iki hafta diye yazıyor her yerde ama mideye zarar vermediği sürece devam edilebilcek bişey bence ben 14 martta diyetisyene gideceğim kontrole ordaki makinada nereden kaç gr yağ gitmiş söylüyor göbek bölgesinden en son 200 gr gitmişti. yoğurt küründen sonra ne oalcak merak ediyorum

Haberdar edersin bizi bakalim gercekten iseyyariyormu

bende başladım ama miğdem yandı çok az kattıgım halde pul biberi benim arkadaşım dietisyeni akşam yatmadan önce 1kase yogurda 1tatlı kaşıgından az sumak dök devam et zayıflayana kadar demiş arkadaşım faydasının oldugunu söylemişti bende öyle yapmayı düşünüyorum midğdesi yanan arkadaşlar da yapabilir doktor tavsiyesi sonuçta

Bende cok begendim midemede simdilik bisey olmadi diyet esliginde yapiyorum artik yogurttanmi diyettenmi kilo veriyorum

Merhaba,

16 şubatta eşim ve ben bu küre başladık her akşam aksatmadan yapıyoruz ama hala bir faydasını göremedik. 2 hafta daha devam edicem bir faydası olmazsa bırakıcam

Gobek falan erittigi yok belki yag yakiyodur yada metabolizmayi hizlandiriyodur onu bilemem ama gobek falan erittigi hikaye

Bende başlıyorum yarından itibaren doğum yapalı 3 ay oldu gidecek bu göbek sonucu yazacam üç hafta sonra

selamlaarr.ben de an itibariyle basladim bu kure.yrn yarim yagli yogurtla devam edicem.yazicam tekrar.kilo 77

hanımlar düzgün yapamadım o yüzden yazmadım ama göbek ertiemese bile güzel bir ara öğün olarak tüketilebilir gibi geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…