- Konu Sahibi KadinlarKulubu
-
Başka bir şey yaptımi arkadaş in canım benimde kg biraz fazla o yüzden ayrıntılı söylersen sevinirimcanlar bu kuru benim arkadaşım yaptı yazın ve tam 17 kilo verdi.
Bende bugün başlicam haber ederim :) :)
Bravo canım ben de hala devam diyet ve yogurt kürüne yeni bir diyete basladim cuma gunu 3 gun oldu cuma tartilicam bakalim kac kilo gidicek10 gundur pilates,diyet ve bu kuru uyguluyorum. 2 bucuk kilo verdim. Karin bolgemde incelme oldu. Denemenizi tavsiye ederim. :)
Nasıl yani 30 kgMerhaba arkadaslar ben bugun yeni uye oldum bu siteye lahana corbasi ile basladim diyet yolculuguma 7 gunde 4 kilo verdim bir hafta ara verip tekrar baslamayi dusunuyorum 3gundur yogurt pul biber limon kuru yapiyorum tabiki lahana corbasina baslamadan once 30 kilo vermistim bile
Bravo canım ben de hala devam diyet ve yogurt kürüne yeni bir diyete basladim cuma gunu 3 gun oldu cuma tartilicam bakalim kac kilo gidicek
Nasıl yani 30 kgnasıl verdin canım benim de vermem gereken 18 kilom var
Nasıl yani 30 kgnasıl verdin canım benim de vermem gereken 18 kilom var
Anladım canım inşallah istediğin kg ya ulasirsinValla canim irem naturel diye bir capsul kullandim 2 kuttu ilk kuttu fayda etmedi ikinci kuttu fayda etti normal yedigime ictigime cok dikkat ettim aksam 6dan sonra hic bisey yemedim su icemiyordum o capsulun sayesinde su icmeye alistim tabiki bundan iki uc sene once asiri derecede kiloydum bir sene icinde 70 kilo vermistim sagliksiz vermistim ama suanda dua ediyorumki geri iki katti almadim bide yesil cayi cok tuketiyorum
Anladım canım inşallah istediğin kg ya ulasirsin
merhabalar öncelikle bende yeni duydum bu kürü sen başladın mıcanlar bu kuru benim arkadaşım yaptı yazın ve tam 17 kilo verdi.
Bende bugün başlicam haber ederim :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?