Göbek Eriten Yoğurt Kürü

Merhaba arkadaslar ben bugun yeni uye oldum bu siteye lahana corbasi ile basladim diyet yolculuguma 7 gunde 4 kilo verdim bir hafta ara verip tekrar baslamayi dusunuyorum 3gundur yogurt pul biber limon kuru yapiyorum tabiki lahana corbasina baslamadan once 30 kilo vermistim bile

Nasıl yani 30 kg nasıl verdin canım benim de vermem gereken 18 kilom var

Valla canim irem naturel diye bir capsul kullandim 2 kuttu ilk kuttu fayda etmedi ikinci kuttu fayda etti normal yedigime ictigime cok dikkat ettim aksam 6dan sonra hic bisey yemedim su icemiyordum o capsulun sayesinde su icmeye alistim tabiki bundan iki uc sene once asiri derecede kiloydum bir sene icinde 70 kilo vermistim sagliksiz vermistim ama suanda dua ediyorumki geri iki katti almadim bide yesil cayi cok tuketiyorum

Anladım canım inşallah istediğin kg ya ulasirsin

Iyi geceler kızlar bende bu gece başlayacağım bu küre. İnşallah faydası olur. Yalnız çocuk emziriyorım o yüzden biberi az koyacağım :) sonucu yazacağım :)))

Kızlar dün gece kürü yaptım. Sabah uyandığımda midemi bozmuştum :) bu iyi birşey aslında ama ben çocuk emzirdiğim için bu kür çocuğu da etkilemiş çocuk bütün gün ishal oldu Ben bırakacağım kürü. Benim durumumda olanlar kullanmasın bence :)

Kızlarrrrrrr Ben bu kür yüzünden yoğurttan soğuyordum az kalsın başlamadan aksilik yaşadım ama birşey itiraf etmek istiyorummm orucunda etkisiyle ekmeğe fazlaca ara verdim iftarda sadece bir dilim ekmek yedim sahurda normal yedim ama göbek gitmiş dün farkettim daha 3 kez giyipte dolap bekleyen pantolonuma girdim çok mutluyum yani işin sırrı yoğurtta falan değil ekmek yiyenler ekmeği azaltsın bakın nasıl gidiyor göbekler basenler.
notantolonum yandan fermuarlı ve basenden bolalan modellerdendi ramazan öncesinde bırak kapanmayı basenlerden yukarı çıkmıyordu şimdi dün gece denedim tam üstüme oldu ve çok mutluyum tamda bayram sonu düğün vardı üzerine şık bir ceketle giyeceğim inş bayram sonuna kadar birazcık daha gider göbekcikle basen kardeşten...
Darısı sizin başınıza öpüyorum hepinizi.....

Millet başlıcam yazmış sonunu pek yazmamış
Bu da uzun soluklu bir şey değil sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…