Göbeğinizi eritmek için bugün ne yaptınız?

didsim ben ölçmüyorum göbüşü artık
mekiğe ara verince:))
yapmak lazım arada ama dimi şeker

kızlar merhaba nasıl gıdıyor spor dıyet osledım sızlerı ya ızınlıyız dıye sporları bıldırmıyodum ben ama yapıyorum tabıkı yarısmaya tam gaz devam etcez ınsaallahopuyorumnanaktan

Selam benimde göbeğim var .. gıtmıor
ufak bı kütle armutmu ayva mı ne dıyorlar ama onun bıraz buyugu ..gıtmıor gıtmıor gıtmıor..

bu sıralar ya da aylar demeliyim tek kafama taktığım şey oldu göbeğim vücudumda acaip göze batıyor fazla kilom yok ama göbişim var ebru şallı nın pilatesini yapmaya çalışıyorum sabah 50 akşam 50 mekik çekiyorum ama sanki faydası yok gibi gerçi çok düzenli yaptığım söylenemez heleki regl dönemlerimde karnım davul gibi oluyor sanki gebeymişim gibi ama yılmıycam kızlar sonuna kadar devam edicem sizlerle birliktevereliniortak

ben bitmiş durumdayım hem kilo aldım
hemde göbüşüm şişti
şaşkınım ama hiç bişede yapmıyorum
ya hadi başlıyalım
yoksa bet şişcem iiceee

üff ben bugün sabah 50 mekik çekmekden başka bir şey yapmadım üstüne üstlük piknikteydim göbeğin eridiği falan yok yazın rejim yapılmıyor kızlar ödem atıcı bir çay önerir misiniz??

didsim valla sen yokken acaip tembeliz..hep yarınların üstüne atıyoruz ama o yarın hiçbir zaman bugün olmuyor..üskünümmmm

kızlar merhaba kandılınız mubarek olsun nasıl gıdıyor tatıl dıdsım sen neler yapıyosun nezaman acıyoruz sezonuopuyorumnanaktan

Slm kızlar ben buĞÜn gÖbıŞımı ÇÖrek otu yaĞıyla ovdum masajda yaĞ yakmada etkılı bır yÖntem tabı sporla bırlıkte
Çatlaklarım ıÇınde bır formÜl ÖĞrendım 5 adet yaĞ gerekıyor hepsını dun aksam aldım ınŞ bu aksam gÜzel bır karısım yapacagım

sezon bayramdan sonra açılıyor şekerler..yani kısmetse eylül sonu

canım benim neden yıkılıyosun ki...
dikkat et yediklerine ve yürüyüşe başla yürüyüş grubuna beklerim seni en azından sezon açılana kadar bizim gruba takıl şeker

Valla bende şiştim yaaaa off :çok üzgünüm: Stepe başladım bide yüzüyorum, işallah düzelirim :çok üzgünüm:

Bu arada ramazan öncesimi sonrasımı başlıyalım siz karar verin kızlar..

Hepinizi çok özledim Şeniz

kızlar 163 boyum var 61 kiloyum biraz tombişim yani.vucudumu begeniyorum kilomu göstermiyorum.Ama okyanus gibi göbegim var,1 kaç ay önce spor yaptım karın kaslarım çok yandı 3 hafta kadar yemek yiyemedim sonrası mı açlıktan gastrit oldum,tabiki zayıflayamadı.,acaba spor yapmadan göbegimizi eritebilirmiyiz.

şekeeer bizde seni özledik...

harbiden kıııs başlayalım ramazan öncesi

hadi tarih belirle...

yada sen bilirsin..ben şimdi aşka geldim ama herkes ne düşünür ramazan ayında ne kadar hallice oluruz bilemem tabii

kızler ramazandan önce başlansın iftardan sonra yaparız ben yürüyüşümüde bırakmıcam iftardan sonra yürücem

kızlar, göbek eritmek, incelmek için "tibetin 5 ayini" denilen hareketleri yapın..günde sadece 1 defa yapmanız yeterli, üstelik hareketler çok kolay ve her hafta hareketin yapılma sayısı aşama aşama artırıldığı için vücudu bir anda zorlamıyor..ben başlayalı sadece 2 hafta oldu ve vücudum şekillenmeye başladı! kocaman bir göbeğim, üst kol ve üst bacaklarda feci irilik vardı...bu hareketler öyle gözle görülür kilo verdirmez belki ama vücudu inceltip şekle sokuyor...gerdanı yokediyor...uzun süreli devamda saçları bile eski doğal rengine dönüştürüyor! (saçı beyazlamaya başlayanlar için söylüyorum) bende saç beyazlığı olmadığı için bu etkisini gözlemleyemedim ama nette okuduklarım ve arkadaşlarımdan yapanların yorumları bu yönde...benim göbüşün üst kısmı epeyce gitti, aşağıya indi, şimdi bunun da yokolmasını bekliyorum...ve bu lanet göbek bende senelerdir var! iki çocuktan sonra iyice yerleşmişti ama artık misafirliği sona eriyor...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…