Göbeğinizi eritmek için bugün ne yaptınız?

canım baktım da netetn ne garip ismi var ya
ayin falan bir hoş oldum yani
amanın dedim ne iş
ama denicem bugünden ititbaren madem işe yarıyo
alcam ölçülerimide
azıcık canlanmam lazım bayrama böle girmek istemiyorum

evet canım ben de tuhaf oldum...
adını duyunca ama bende bir bakim nete...ne kadar kilo versek de göbek olduğu gibi duruyor yerinde işte

ayin değil bee hareket diye geçyomuş nette...
tibetin 5 hareketi
böylesi daha güzel

kızlar nasılsınız
yakında başlıyormuşsunuuuzzz,başarılar dileriiimmm :)

anammm didsim gelmişş hoş gelmiş...

tamam canım az kaldı evet hasretle bekliyoz kavuşma gününüüüü:))

Döndüm sonunda fena halde şişerekten klava: Bir kaç gün dinleniyim hemen başlıcam ben, katılıcaklar parmak kaldırsın bakiim :smiley-cool:

tabiki ben katılırım göbeğim ersisinde tek

hoşgeldin didsim
biz de geliyoruz hazır ol bu arada neymiş bu tibet hareketleri?yapan var mı? sen eklemişin daha önce siteye yapmış mıydın tatlım?

hoşgeldin didsim
biz de geliyoruz hazır ol bu arada neymiş bu tibet hareketleri?yapan var mı? sen eklemişin daha önce siteye yapmış mıydın tatlım?

Hoşbuldum :asigim: Denemedim canım o hareketleri ben ama isterseniz bizim hareketlere ek olarak yaparız kaydirigubbakcemile2

Kızlar, bayram bitince başlıyalım diyorum. Katılmak isteyenler ses versinde yavaştan organize olalım Şeniz

bende istiyorum
aslında spor hareket bana çok zıt kavramlar
ama mecburr kılıcam kendimi
ve yapmaya çalışıcam

tamam kızlar bende varım benim de problemim en çok göbek bayramdan sonra tempo diyorum zaten sizlerle de varımmm

Katılmak isteyenler için kuralları yazıyımda sonra ben bilmiyodum demeyin :jeyyar:

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...mek-isteyenlerin-yaris-alani.html#post1527921

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…