Göbeğinizi eritmek için bugün ne yaptınız?

40 dk AEROBıK
250 çeşitli MEKıK
1 saat açık havada YÜRÜYÜŞ
1 saat koşu bandında 7 KM KOŞU

didişim canım benim ben gruptan ayrılmak istiyorum canım.
kusuruma bakma hareketlerimi zamanında yapsam bile zamanında yazamıyorum
ayrıca ölçülerimide zamanında veremiyorum. seni zor durumda bırakmak istemiyorum
benim yüzümden düzen bozuluyor en uygunu bu şekilde olacak bence.

ya kac gundur yazıyorum bosamı oldu grupmu vardı? sımdı bırda olculer verılıyo bunlar bahsedılmedı neyse sıze kolay gele bende araya gırmıyım duzne bozulmasın hadı göbişlerdne kurtulalım inşş baş baş

Canımcım, zaten eylüle kadar ara verdik. eylülde tekrar yapılıcak listeler falan. İstersen çıkartıyım yinede yerimseniben

Sen bana yazmışın

sızın topıgede hergun sporumu yazabılırmıym yoksa grub olustumu?

Ben sana yazmışım

Benim topiğim herkese açık canım, istediğin gibi yazabilirsin :) Zaten yarışmaya ara vericez eylüle kadar

Yani ben sana söyledim yarışma olduğunu en başında, eğer sen bana sorsaydın yarışma nedir diye açıklardım tabiki sana. Ben topiğimi yarışmaya tahsis etmedimki, KK'nün bütün üyeleri yazabilir istediği gibi. Sinirlenmeni gerektiricek bir durum olduğunu zannetmiyorum dolayısıyla yerimseniben

didişim canım benim öyleyse süper olur tatlım ben unutmuşum eylüle kadar ara verileceğini
hem benim oğluşda büyümüş olur rahat rahat yazabilirim canımcım. :kedi:
yok yok çıkarma tatlım ben devam ederim eylülden sonra zinde birşekilde. zemuszemus
şimdi tam olarak ne zaman tatile giriyoruzopuyorumnanaktan

didsim demek tatil başladı ama spora devam dımı arkadaslar ole yan gelıp yatmak yokopuyorumnanaktan

Tamamdır Elvira'cım Şeniz Şimdi yarışmaya ara verdik tatil diye bişey yok gebertirim :mymeka: Şişip gelmeyin tatilden :mymeka:

Not: kafaya inen yumrukların çoğu banadır, fena tembelleşiyorum sıcakta :mymeka:

2. Not: Eylülde burayı iyi takip edin, yeni baştan liste oluşturucam sırnaşık şey

cnm ben sınırlenmedımkı grup oldugunu bılmıyodum dedım ıyı tatıller herkese..

tamam patron şişmek yok incelmek varkaydirigubbakcemile3
benim tembelleşme gibi şansım olsa keşke:kedipuyorumnanaktan

göbek 68
basen 100 opuyorumnanaktan

ne zamandır takip edemiyordum topiği
süpersiin süperrkaydirigubbakcemile5
benim göbekte yarışmadan ayrıldığımda 64e inmişti sonra tekrar 67 ye çıktı 1-2 ay sonraaynıyız yani heekaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım a.s.
evet aynıyız yerimseniben benim kalçalar hep aynı ama...gerçi fenada durmuyo hani :kedi:

sende kendine iyi bak şekerim benim..bence eylül sonu görüşürüz ramazan ayına denk geliyor çünkü anca bayram sonu olur şeker

3. akrep33 ( göbek: 90 -- basen: 103 ) ( göbek: 79 -- basen: 92 ) ( göbek: -11 -- basen: -11 )
anammmm ben ne kadar çok farketmişim..11 cm dile kolay bee amma fazlalıkım varmış
teşekkürler didsim iyiki varsın senin sayende başardımopuyorumnanaktan
şimdiden listedeki ilk sırayı ayır bana şeker

sende kendine iyi bak şekerim benim..bence eylül sonu görüşürüz ramazan ayına denk geliyor çünkü anca bayram sonu olur şeker

Haklısın, sanırım ramazan sonu başlarız gene, geçen senede öyle yapmıştık :smiley-cool:

Ben bişey yapmadımki ayol, senin içinde olmasa başaramazdınki :kedi: Ayırdım gitti sırnaşık şey

dids merhaba canım ben geçen yıl grubunuzdaydıum ama hamile kalınca sizi bırakmak zorunda kalmıştım
şimdi 3 aylık bi kızızm var
ve kocamanda bi göbeğim
emziriyorum sadece nasıl yapıcam bana bi fikir verin öpüldünüz

ben geldim siz izne çıkmışsınız
beni şimdiden şiştim eylüle kadar nolurum bilmiyorum
aman dikkat kızlarrr

Selam kızlar özledim sizi kaçak ben geldim ama hiç kilo almadan ben nivea ile dinamik sabahlar cd sini aldım onunla her sabah 45 dk çalışıyorum ve hafif hafif diyetteyim yine ramazanda da devam edicem süper bi ramazan diyeti buldum hepinizi öpüyorum iyi bakın kendinize kilo almayım sakın Şeniz

eeeeeeeeeeeee ne yiyecegiz peki hepsini sen yazmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…